Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nekem is eszembe jutott ez amit felvetettél, és valószínűleg igazad van. Nagy kérdőjel, hogy mi a megoldás egyébként, ha idáig fajultak a dolgok, mert azért szerintem Titi nem az a primitív ember, aki rögtön a médiába kiabálja a problémáját, vagy a csapatétVarga Tamás írta:Titi Henry-nak nagy valószínűséggel igaza van.
A csatár mondatai ülnek, valóságalappal rendelkeznek.
Titi mondanivalójának lényegét eddig is tudtuk, eddig is sejtettük.
Henry mondatai a nyílt színem nyílt támadást jelentenek a szövetségi kapitánnyal szemben.
Henry kifakadása Domenech ellen az egyik legerősebb és legalapvetőbb öltözői szabályt rúgta fel: az omerta - jó értelemben véve, és a futballra vonatkoztatva csupán - törvényét. Azaz: a hallgatás törvényét.
Henry olyat tett, ami az Álmoskönyv szerint nem jelent jót: a nyilvánosság előtt kritizálta a szövetségi kapitányát. Tette ezt megfontoltan, de megmagyarázhatatlan, tisztességtelen módon. Ez olyan, mintha én a főnökömet nyíltan bírálnám, elmondanám mindenféle szakbarbárnak, szakmai dilettánsnak. Vajon, meddig dolgoznék a munkahelyemen?
Kétféle álláspont.
Melyik oldalon van az igazság, nehéz eldönteni. Én a második megközelítés mellé tenném le a voksomat. Ezzel együtt nem vitatva a kritika jogosságát, de a módja elfogadhatatlan. Szerintem.
Igen ezt nem értem én sem. Már négy éve kakában voltak, akkor a nagy öregek, Zidane-ék segítettek, és igy kitudtak jutni a VBre, és ott is elsősorban Zidane, Thuram és öregek jó játékának köszönhetően, meg pár tehetséges fiatallal majndem megnyerték. Mióta azonban elmentek az öregek, csak sínylődnek. Pedig valóban nagyon erős a játékosállomány, az egyik legjobb a világon. És mégse megy.A játékosállományt tekintve véleményem szerint a francia válogatott a spanyolok mellett a legjobb, de ez egyéni értékeket nem tudják át vinni a pályára és nem képesek csapatként játszani.
Én viszont maximálisan egyetértek Henry szavaival.Illetve ha valakiVarga Tamás írta:Titi Henry-nak nagy valószínűséggel igaza van.
A csatár mondatai ülnek, valóságalappal rendelkeznek.
Titi mondanivalójának lényegét eddig is tudtuk, eddig is sejtettük.
Henry mondatai a nyílt színem nyílt támadást jelentenek a szövetségi kapitánnyal szemben.
Henry kifakadása Domenech ellen az egyik legerősebb és legalapvetőbb öltözői szabályt rúgta fel: az omerta - jó értelemben véve, és a futballra vonatkoztatva csupán - törvényét. Azaz: a hallgatás törvényét.
Henry olyat tett, ami az Álmoskönyv szerint nem jelent jót: a nyilvánosság előtt kritizálta a szövetségi kapitányát. Tette ezt megfontoltan, de megmagyarázhatatlan, tisztességtelen módon. Ez olyan, mintha én a főnökömet nyíltan bírálnám, elmondanám mindenféle szakbarbárnak, szakmai dilettánsnak. Vajon, meddig dolgoznék a munkahelyemen?
Kétféle álláspont.
Melyik oldalon van az igazság, nehéz eldönteni. Én a második megközelítés mellé tenném le a voksomat. Ezzel együtt nem vitatva a kritika jogosságát, de a módja elfogadhatatlan. Szerintem.
Már régóta meg kellett volna lépni ezt, mióta Domenech a kapitány, azóta a fazon 0, tudom rossz párhuzam, de Davison a fradinál ugyanezt a "taktikát" erőlteti, tehát nem tudom mit akar játszani a csapat?!Kalap1988 írta:Remélem igaz az a nyilatkozat,ami a főoldalon jelent meg a monsieur.től:) Régóta ezt látom a francia válogatottnál, már talán 2006-ban is ez volt, csak ott a csodával határos módon Zidane és Ribery vezérletével a csapat brillírozott a vb egyeneskieséses szakaszban. Domenech ott se tett hozzá sokat, meg előtte és utána sem. Ötlettelen, mind a játékrendszerben, mind már a pályán mutatott formációkban ez a csapat. Pedig hihetetlen jó képességű focistákból áll. Szóval köszönjük Domenech,de elég volt, nem vagyok francia szurkoló,de ennél többet érdemelnek, főleg Titi.
Ja, Henry nem fiatal már, de szvsz még negyven évesen is jobb lesz mint Robinho valaha. Ettől függetlenül azért nem annyira rossz játékos, de én őt csak cserének tudnám ide elképzelni, annak meg igencsak drága mulatság lenne. Sztem olcsóbban vehetnénk nála jobb játékost is.baas11 írta:Robinho? ugyanmár max Henry cseréjének jöhetne semmivel se jobb csak többet cselez tök feleslegesen.... Titi pedig marad szépen amíg lejár a szerződése és utána mehet az USA-ba !
Bár én csak akkor hiszem, ha Robinhot már Barca-mezben a Nou Camp gyepére látom kifutni, addig csak firkászok bűvészkedése a magasabb eladásokért.Danka00792 írta:Hmm, hol kell aláírni?Krojf írta:A www.hirado.hu érdekes hírt emleget.
Robinho-Titi csere a Manchester City és a Barca között a télen???
K.![]()
Én simán benne lennék.
Páran írták már ezt a hírt.Krojf írta:A www.hirado.hu érdekes hírt emleget.
K.
Hmm, hol kell aláírni?Krojf írta:A www.hirado.hu érdekes hírt emleget.
K.
Nem csak az emlegeti...Krojf írta:A www.hirado.hu érdekes hírt emleget.
K.