2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hidd el,h ha csak az lenne a baj akkor nem szóltam volna.robi0327 írta:Bocsi de angliabol irok es nincsen a bilentyuzeten ekezetes betu szoval nem tudok ugy irni.
szintén.Saviola írta:Nekem.Slither írta:Rajtam kívül haldoklik még vkinek az Eurobarca?
Akkor sokkal egyszerűbb a dolog,hisz' fent van már a gépen.Akkor csak simán ezt a böngészőt nyisd meg IE helyett és sztem problem megszűntetve.Krojf írta: Köszi komám, csak ez nem az én gépem, hanem a vetítőgépész kollégámé, aki már "Rókázik", ezért össze kell majd tanakodnom vele, hogy leváltható legyen az IE8.
Az én világom az IE8, az övé a "Róka", vagyis én ezt, ő pedig azt használja a rend kedvéért.
Valamt azért majdcsak kitalálunk...
K.
Köszi komám, csak ez nem az én gépem, hanem a vetítőgépész kollégámé, aki már "Rókázik", ezért össze kell majd tanakodnom vele, hogy leváltható legyen az IE8.miihii írta:Krojf Koma!Krojf írta:Ez egyébként IE8...lionelmessi19 írta:Krojf koma, ismerős a probléma így első hallomásra. Kapásból azt tudom ajánlani, hogy a Firefox legfrissebb verzióját töltsd le!
Korábban már legalább kétszer bereklámoztam Neked a Firefox böngészőjét,ami egészen biztos,h ki tudja küszöbölni a problémádat!![]()
Fogadd meg a tanácsokat,hidd el,hasznosak
INNÉT LETÖLTHETED
Krojf Koma!Krojf írta:Ez egyébként IE8...lionelmessi19 írta:Krojf koma, ismerős a probléma így első hallomásra. Kapásból azt tudom ajánlani, hogy a Firefox legfrissebb verzióját töltsd le!
Ez egyébként IE8, de ezt gondolom látod, mert az adminok ezt szokták látni.lionelmessi19 írta:Krojf koma, ismerős a probléma így első hallomásra. Kapásból azt tudom ajánlani, hogy a Firefox legfrissebb verzióját töltsd le!
Yup! Számomra is hasznos volt. Egyszerűen hasznos volt számomra az összefoglaló!Barcaman14 írta:Jó lett ez a "Nemzetközi körkép" cikk. Így legalább egy helyen megtalálom az összegzést arról, hogy mit nyújtottak fiaink a válogatott meccseken és nem kell más sport oldalakon keresgélniMert például Keita gólpasszáról nem sok helyen írnak. Grat hozzá
Kitöltveneobarca írta:Tisztelt Eurobarca!
A kérdőív elérése:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C ... vh7g_3d_3d
Üdvözlettel: B. István