Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nektek is!Saviola írta:Nem így értettem,természetesen fontos az eredményesség is,csak nem kell vérre menni,s ezért veszekedni,meg anyázni a másikat.Superlama írta:..de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-persze:):):)
Lényeg,hogy sok sikert nektek a köv. tornán!
Nem így értettem,természetesen fontos az eredményesség is,csak nem kell vérre menni,s ezért veszekedni,meg anyázni a másikat.Superlama írta:..de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-persze:):):)
tény, hogy nem kell a cirkusz( !!!!! ).... de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-perszeBercy írta:Tessék megfogadni!!! Nagy igazság van benne!Nem szabad abba a hibába esni,mint az "A",hogy fontosabb az eredményesség,mint az élvezet.Látjuk mi az eredménye,a folyamatos cirkusz.
A fórum arra való, hogy az ember megossza a véleményét másokkal, de mint Melkor is említette teljesen felesleges az vita, mert itt parttalan...Superlama írta:igazad van Bercy, Melkor.... ez a fórum nem erre való, ugy hogy részemről befejeztem, ennyi elég volt nekem(:)) és a többiektől elnézést ....