Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínűleg a VB után lemondja a válogatottságot.ab1daL írta:Eltudná mondani vki mit ír ez a cikk? http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ernational
Én is ilyen értelemben veszem, ahogy menczel írta. Gyakorlatilag bővül a taktikai repertoárunk ->és ez motiválja a csapatot, hiszen új dolgokat kell csinálniuk. (Természetesen megtartva a régi stílusunkat is.)balazsfoci írta:Így más értelmet nyer az egész dolog, ez nyilvánvaló. Kíváncsi leszek mennyi idő amíg beilleszkedik.menczel írta:Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.
menczel írta:Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.
Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.balazsfoci írta:Ha belegondolsz ez magában egy nagy hülyeség, legalábbis az előző nyilatkozatokat is figyelembe véve. Ugyanis mindenki(köztük Cruyff is azt nyilatkozza állandóan, hogy a játékosok alkalmazkodjanak a Barca játékrendszeréhez, és ne a Barca játékrendszere a játékoshoz. Vagyis mindig felhívják a figyelmet arra h a Barca soha nem fog változtatni a stílusán. Márpedig ha elkezdene ívelgetni akkor ez megölné a középpályás játékot, ahogy ezt szombaton is láthattuk kicsiben a Magyar-Svéd meccsen. Szóval azt akarom kifejezni h szerintem nem a Barca, és annak játékosai fognak alkalmazkodni Senior Ibrához hanem utóbbi fog a csapat stílusához alkalmazkodni.Mikaos írta:Más:
Cruyff nyilatkozta, hogy Ibra azért is volt jó húzás, mert a csapaton belül fenntartja a motivációt azzal, hogy a játékosok igyekeznek javítani saját munkájukon is, mivel meg kell szokniuk egy viszonylag új rendszert az előre passzolásokban, és most már többet is lehet ívelgetniük. Tehát mindenkinek javulhat az egyéni teljesítménye is ezáltal. Megint egy érdekes gondolat - szerintem egész jó.
Amúgy meg Cruyff jóhogy azt fogja nyilatkozni h óriási húzás az Eto'o Ibra csere, hiszen ő tanácsolta Pep-nek(ebben szinte 100% biztos vagyok). De ha valóban azt nyilatkozta amit leírtál az nem kicsit lenne baklövés. És ez a taktikai érzékét ásná alá, hiszen a fent leírtak alapján nem jönne be az elképzelése.
Ha belegondolsz ez magában egy nagy hülyeség, legalábbis az előző nyilatkozatokat is figyelembe véve. Ugyanis mindenki(köztük Cruyff is azt nyilatkozza állandóan, hogy a játékosok alkalmazkodjanak a Barca játékrendszeréhez, és ne a Barca játékrendszere a játékoshoz. Vagyis mindig felhívják a figyelmet arra h a Barca soha nem fog változtatni a stílusán. Márpedig ha elkezdene ívelgetni akkor ez megölné a középpályás játékot, ahogy ezt szombaton is láthattuk kicsiben a Magyar-Svéd meccsen. Szóval azt akarom kifejezni h szerintem nem a Barca, és annak játékosai fognak alkalmazkodni Senior Ibrához hanem utóbbi fog a csapat stílusához alkalmazkodni. Legalábbis az ésszerű megoldás ez lenne sztem vagy különben véleményem szerint ha ez nem így lesz, meg fog bomlani az a játék ami a dél amerikai foci stílusjegyeit viseli(rövid, kis és pontos passzok a visszalépő csatárnak). A legrosszab döntés lenne ha egy magas csatár miatt feladnák ezt a stílust. Tanulja meg Ibra, vagy ha nem megy neki akkor tudomásul kell venni, és belátni h ez nem jött be. Hozzáteszem nem a jelenről hanem a jövőről beszélek.Mikaos írta:Más:
Cruyff nyilatkozta, hogy Ibra azért is volt jó húzás, mert a csapaton belül fenntartja a motivációt azzal, hogy a játékosok igyekeznek javítani saját munkájukon is, mivel meg kell szokniuk egy viszonylag új rendszert az előre passzolásokban, és most már többet is lehet ívelgetniük. Tehát mindenkinek javulhat az egyéni teljesítménye is ezáltal. Megint egy érdekes gondolat - szerintem egész jó.
Természetes, hogy az Interrel kapcsolatban álló összes ember (edző, elnök, egykori játékos, portás, takarító) mind azt fogja nyilatkozni, hogy jobb lett a csapat. Én azt mondom, hogy az eredmények beszélni fognak: alap, hogy meg kell nyerni a bajnokságot nekik újra, és esetleg ezen felül nem ártana egy olasz kupa, vagy egy BL-döntő legalább ahhoz, hogy azt mondhassák: jobbak lettek. Addig csak max. ugyanolyanok.balazsfoci írta:Hát lehet benne valami ha már szinte mindenki ezt nyilatkozza Ibráról.knor írta:Fulvio Collovatti, az Inter egykori játékosa szerint Zlatan Ibrahimovic nélkül sokkal többre viheti a klub. A korábbi védő ehhez még hozzátette, hogy Samuel Eto'o és Wesley Sneijder kiválóan illeszkedik a klub elképzeléseibe, és velük a bajnoki trófea mellett a BL serleg sem elképzelhetetlen.
- Véleményem szerint az idei Inter jóval erősebb, mint a tavalyi - mondta Collovatti. - Több emberrel is beszéltem, és egyöntetű a vélemény, hogy Ibra egyénies stílusa hátráltatta a klubot, így nem kár, hogy távozott.
(no coment)
Hát lehet benne valami ha már szinte mindenki ezt nyilatkozza Ibráról.knor írta:Fulvio Collovatti, az Inter egykori játékosa szerint Zlatan Ibrahimovic nélkül sokkal többre viheti a klub. A korábbi védő ehhez még hozzátette, hogy Samuel Eto'o és Wesley Sneijder kiválóan illeszkedik a klub elképzeléseibe, és velük a bajnoki trófea mellett a BL serleg sem elképzelhetetlen.
- Véleményem szerint az idei Inter jóval erősebb, mint a tavalyi - mondta Collovatti. - Több emberrel is beszéltem, és egyöntetű a vélemény, hogy Ibra egyénies stílusa hátráltatta a klubot, így nem kár, hogy távozott.
(no coment)
Na ná hogy örül mindenki...senkialfonz40 írta:Örülök, hogy így látod, és gondolom a többiek is!madmushroom írta:Elnézést az előbbi Zlatant szidalmazó hozzászólásomért de hihetetlenül bánatos voltam és meggondolatlan, dühében az ember olyat is mond amit normál esetben butaságnak gondol. Ezért elnézést kérek, tőle és tőletek is.![]()
Üdv Neked! Hajrá Magyarok, és hajrá Barca!
Igen, ezért tart ott ahol tart, ezért vettük meg h váratalan megmozdulásaival sok örömöt okozzon nekünk. Remélem mielöbb 100%-on fog játszani és megmutatja h a világ egyik legjobb csatárát vettük meg....LG írta:Én amugy nagyon birom benne, h amikor nem megy neki a játék, akkor is akármikor képes dönteni, egy jó lövéssel, egy szép sarkazásos passzal, vagy vmi hasonló megmozdulással. Klasszis.
Örülök, hogy így látod, és gondolom a többiek is!madmushroom írta:Elnézést az előbbi Zlatant szidalmazó hozzászólásomért de hihetetlenül bánatos voltam és meggondolatlan, dühében az ember olyat is mond amit normál esetben butaságnak gondol. Ezért elnézést kérek, tőle és tőletek is.
Kedves Miihii!miihii írta:Magyar BARCA szurkolóként bizonyára különösen nehéz megemészteni,h pont a mi csatárunk lökte a mélybe a válogatottunkat.De asszem abszolút érthetetlen,h miért Zlatan lett kikezdve.HA a magyar csapat képes lett volna épkézláb -VB kijutásért akár a tűzbe is menni akaró- játékot mutatni,HA megtanultak volna együtt élni a teherrel és nem begörcsölni -mint mindig-,HA képesek lennénk élni a nem túl sok helyzetünkkel,HA képesek lennénk végig koncentrálni sípszótól-sípszóig egy meccset,HA Ibra az egyéni kvalitásainak köszönhetően szétfirkálta volna a védelmünket és lő egy hatalmas gólt,akkor esetleg megérteném valahol.De úgy sem annyira,mert a csatár lőjön gólt,tök mindegy,h milyet,ugyanúgy egyet ér![]()
Inkább a komplett magyar válogatottra lehet neheztelni,mert megremegtek -ahogy vártam is![]()
- edzőstől,mindenestől.Cirka 20 évünk volt most már felkészülni,h egyszer végre csak lesz esélyünk odaérni vmi nemzetközi tornára,de vhogy csak nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat.
Sanyi nyilatkozatával értek egyet:
"Ilyen gólt csak mi tudunk kapni..."
Igen,halmozottan balszerencsés gólt kaptunk,amihez fogható arcpirító pofont kaptunk már bőséggel és csak nem tanulunk meg koncentrálni,odafigyelni a végsőkig.Lásd női kézi döntők -még mindig sírok- és most pölö ez is.
Nem az ellenfelet kell hibáztatni,nem Zlatant.Csakis magunkat!Ha nem szedtek össze a srácok még az életben elég tanulópénzt ahhoz,h végre kinőjék az ilyen gyermeteg hibákat,akkor ne másban keressék/keressük a hibát.
Nem Zlatan tehet róla,h a védő elszállt,mint a Malév járat,nem ő tehet róla,h nem volt mellette más,aki megakadályozhatta volna a labdaszerzésben,nem az ő sara,h pont akkorát tolt a labdán,h a kapus ne érje el,csak belekotorjon,és végül az sem az ő negatívuma,h épp úgy pattant vissza róla a labda,h az a francos kapuba guruljon...
Ő azt tette,amit kell -a többit meg adtuk hozzá-,de vajon a magyarok is megtettek mindent,amit kell?Amíg nem,addig ne másban keressük a bűnbakot talán...
Nem, nem és NEM! Én meg azt nem tartom érdemesnek a szent mezre, aki így beszél a saját klubja (ami mellesleg az én klubom is) bármelyik játékosáról, főleg, hogy még rá se szolgált. Aki egy beszél a klubom bármely játékosáról, tagjáról, mezéről, fűszáláról, az nekem nem szurkolótársam. Én se kedveltem ezt meg azt anno a klubból, de nem gyűlöltem, mert amíg a csapathoz tartozott, addig reménykedtem, hogy én tévedek, s mivel ott volt a pályán, szurkoltam neki. Még viccnek is autocenzúra...madmushroom írta:Persze, hogy a csalódottság beszél belőlem, lehet ezen csodálkozni ? Annyit remélem megengedtek a szurkoló társatoknak, hogy kicsit kiengedje a gőzt ez ilyen meccs után.
Hát igen, ez a hsz nagyon mélyenszántó gondolatokat tartalmaz. Igazi frappáns helyzetelemzés Zlatan barátunkról.McLarenF1 írta:Na, Ibrát megint eltalálta a labda, mint a Gijón ellen. Ha tehetsége nincs is, de legalább Fortuna vele van. De megértem, hogy gyengén játszott, még nem illeszkedett be a válogatottba. Időt kell adni neki.