Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
am még Anglia,és Spanyolok is 100%osak maradhatnak, nem semmi.VictorValdes19 írta:Győztek a Hollandok 1-0ra, Skóciával szemben.
S ezzel ha jól tudom, történelmet is írtak, mivel az oranje az első válogatott, amelyik 100%-an teljesítette a selejtező kört.
Hajrá Hollandia!
Ez volt neki az 50. a válogatottban.recrea írta:Közben Henry egyenlített Szerbiában.
Én ennek csak örülnék. Azért a portugálok is utolsó pillanatokban szereztek gólokat Albánia és Dánia ellen, meg amugy is hihetetlenül unszimpatikus és undoritó társaság.recrea írta:Tényleg egy öngóllal nyertek ezek a szerencsétlenek? Gyerekek, egy dán-svéd kettős ott lesz, portugália meg a tévében nézi. Hihetetlen.
jah sajnos nyeretek egy öngóllalrecrea írta:Tényleg egy öngóllal nyertek ezek a szerencsétlenek? Gyerekek, egy dán-svéd kettős ott lesz, portugália meg a tévében nézi. Hihetetlen.
Ez a Svéd válogatrott kezd hasonlítani a 2007-es Madridra akik ugyanígy az uccsó pillnatba szerzett szedett-vedett gólokkal lettek bajnokok, sztem a Svédek is kinn lesznek...miihii írta:Mostanában igen fekszik nekik a végjáték...kleno04 írta:hát már nem gólnélküli vezetnek a svédek egy öngóllal
Azt szokták mondani ugye,h akkor kell gólt lőni,amikor az ellenfélnek már nincs ideje válaszolni.Ők alkalmazzák
Mostanában igen fekszik nekik a végjáték...kleno04 írta:hát már nem gólnélküli vezetnek a svédek egy öngóllal
Palermo a Bocában jól játszik. Riquelme meg nem, és ezért sem került be. Riquelmével meg hát voltak nézeteltérések.El fanático írta:Aimart én is nagyon hiányolom, de őt nem hívta be Maradona...barca0417 írta:Verón és Riquelme megférnének egymás mellett is. viszont a védelembe beférne Samuel mondjuk Heinze helyére. Valamint Aimart is be lehetne vetni irányító poszton. Palermo mit keres az válogatottban azt nem tudom.
Azért Argentína nélkül nem lenne olyan jó a VB,
Maradona nem biztos hogy a legjobb ember arra a posztra.
Mintahogy Querioz a portugáloknak és Domenech a franciáknak is gyenge szövetségi kapitány.
Riquelme-őkelmét meg állítólag nem kedveli...
Amúgy én sem értem, hogy mit akar 10 év kihagyás után Palermotól - biztosan nem számít büntetőpárbajra
Aimart én is nagyon hiányolom, de őt nem hívta be Maradona...barca0417 írta:Verón és Riquelme megférnének egymás mellett is. viszont a védelembe beférne Samuel mondjuk Heinze helyére. Valamint Aimart is be lehetne vetni irányító poszton. Palermo mit keres az válogatottban azt nem tudom.
Azért Argentína nélkül nem lenne olyan jó a VB,
Maradona nem biztos hogy a legjobb ember arra a posztra.
Mintahogy Querioz a portugáloknak és Domenech a franciáknak is gyenge szövetségi kapitány.
Hát... én nem. Nem, mert Paraguayban amúgy is megint gondok lesznek a szintkülönbség miatt - 3000 méter felett ritkább a levegő oxigéntartalma, ezért aki nincs ehhez szokva, az fizikálisan fáradékonyabb, gyengébb... Palermo meg egy magas, nagydarab pasi - nem biztos, hogy sok sót enne meg.krokodil22 írta:Paraguay elleni keretbe betennéd Palermót?El fanático írta:Hiába kerestem a csapatösszeállítást, nem találtam... Szerintem Jesús Dátolonak esélyt fog adni Maradona. Messi mellé Diego Militora tippelnék én is, bár Martin Palermo és Ezequiel Lavezzi is ott van még...
Szerinted Agüero is bekerül? Akkor viszont 3 csatárral nekiszaladunk a Paraguay-iaknak, mint láthatatlan ember a fotocellás ajtónak...![]()
Oké, hogy nyerni kell, de azért a védelmet nem nyírnám meg nagyon, mert ezek csak megverték a brazilokat is 2-0ra...