2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hidd el mindenki szurkol a csapatért, csak tudod kicsit nagy volt az arc. Mert pl Hajnal mondta h 2 meccsen 4 pont meg lesz és h mind2 meccsen gólt vagy gólpőassz-t akar stb csak úgy nehéz ha szegényke nm tud 1 normálisat passzolni! A közönség előtt meg le a kalappal óriási amit teljesítenek ma is, remélem a Loki meccseken is ilyen hangulat lesz!!Kalap1988 írta:Emberek! Rendben, hogy reálisnak kell lenni,de legalább egy meccs erejéig teljes szívből szurkoljatok és ne a pályán megdöglő és mindent megtevő, harcoló csapatot szidjuk!!!! Vicces komolyan, vegyetek már példát a meccsen kint lévő szurkolókról, akik nem otthon a gép mögött sírnak, hanem énekelnek és biztatják a csapatot... Tisztelet a kivételnek, akire ez szerinte nem vonatkozik az ne vegye magára, nyilván nem gondoltam mindenkire.
Én is csak csatlakozni tudok...lui1698 írta:Ott a pont.Kalap1988 írta:Emberek! Rendben, hogy reálisnak kell lenni,de legalább egy meccs erejéig teljes szívből szurkoljatok és ne a pályán megdöglő és mindent megtevő, harcoló csapatot szidjuk!!!! Vicces komolyan, vegyetek már példát a meccsen kint lévő szurkolóktól, akik nem otthon a gép mögött sírnak, hanem énekelnek és biztatják a csapatot... Tisztelet a kivételnek, akire ez szerinte nem vonatkozik az ne vegye magára, nyilván nem gondoltam mindenkire.
Nem is értem itt a népet, hogy mit hurrog...
Ott a pont.Kalap1988 írta:Emberek! Rendben, hogy reálisnak kell lenni,de legalább egy meccs erejéig teljes szívből szurkoljatok és ne a pályán megdöglő és mindent megtevő, harcoló csapatot szidjuk!!!! Vicces komolyan, vegyetek már példát a meccsen kint lévő szurkolóktól, akik nem otthon a gép mögött sírnak, hanem énekelnek és biztatják a csapatot... Tisztelet a kivételnek, akire ez szerinte nem vonatkozik az ne vegye magára, nyilván nem gondoltam mindenkire.
A tehetséggel nincs gond. A rutintalanság a gyengénk. Ha csak 1 játékosnak lenne esze a csapatban már jobb esélyekkel indulnánk mind1 ki ellen..kanty írta:Magyarország=tehetetlenség...sajnos.
Igy nem lehet itthon játszani. A közönség se érdemli meg, h ezt lássa.
Nem vártam csodákat a Válogatottól, de még azt se látom, h igazán akarnának.
A kommentátorok pedig vicc kategória. Ha csak hallgatnám a mecset még el is hinném, h mennyivel jobban játszunk.
úgy gondolom, h leht h igazad van, talán igen. abban az esetben viszont a svéd meccset 0 helyzettel hoztunk...danko94 írta:Helyzetünk??? Hol??? Már bocs de nálam egy 40 méterről rávert labda nem helyzet...BraunA írta:az örüljünk, egy kis pozitívum; szerintem most a 25.percben volt már annyi helyzetünk mint szombaton 94 perc alatt
Helyzetünk??? Hol??? Már bocs de nálam egy 40 méterről rávert labda nem helyzet...BraunA írta:az örüljünk, egy kis pozitívum; szerintem most a 25.percben volt már annyi helyzetünk mint szombaton 94 perc alatt
Sajnos nekünk (magyaroknak) mindig csak a pofánk nagy! Ha valamit csinálni kell akkor már baj van. A középpályánk 0! Hiába mondják h Gera meg Hajnal akkora sztár a svédek ellen mind2 0 volt Huszti és Vadócz mintha a pályán se lennének Dzsudzsi az, aki küzd hajt de nincs társa, Sanyi meg küzd-küzd de a kapura abszolút veszélytelen!Sanama írta:Ezektől a Portugáloktól, külföldön egy 5öst el is könyvelhetünk.
Ötlettelen a játék, semmi kreativitás . Pontrugásokból 0-ák vagyunk.
Hol lesz itt gól?
Annyira jó h 3 méteres védőink vannak és 2 meccsen 3 fejesgólt kapunk.(Tudom Ibráé nem fejes volt de előtte el kellett volna fejelni a 2 méteres Tímárnak)Sanama írta:Erről ennyit, igen...danko94 írta:Kamuból befújt szabadrúgás! Aztán egy hatalmas kapusgól! És akk ennyi volt!
Támadásunk ma sem volt még, Dzsudzsák miért jobbszélső?????![]()
Erről ennyit, igen...danko94 írta:Kamuból befújt szabadrúgás! Aztán egy hatalmas kapusgól! És akk ennyi volt!