na de tényleg !
Savi, Badi, Áki, Ördi, Tim, kurdt stb akiket kihagytam és mindenki aki Budapesti v környéke, és ismerem legalább 1 taliról.
Persze azoknak is szól, akik nem idevalósiak csak feljönnének. Így Bálint pl, vagy Krojf aki már jelzett, de bárki akit ismerek egy kicsit is.
Mondjuk szállást csak úgy tudok biztosítani h 2 ember esetleg, és reggel azért menés, mert utána dolog van sajna nekem.
Szombat, 5 órától kezdődően már várnék tehát mindenkit hozzám meccsnézésre. Helyszín minden dologgal biztosítva, fogalmazzunk úgy h erősen tudom ajánlani. Kivéve a sört persze amit magatoknak hozzatok.

Aki holnap este 8ig válaszol azt meghívom 1re, mert valszeg jófej leszek. És aki 8-12ig, azokat nem.

ha lesz holnap ilyenkorig kb 6 ember velem együtt, akkor az nyert. Onnantól bárki később is csatlakozhat. De ha nincs tuti 5-6 fő velem együtt biztosra minimum, akkor nemküldöm el szerencsétlen családot nyaralni.
Lőrincen lakok, délpest. Kőbánya-Kispestig 3as metró, onnan vagy busz, vagy ha 3-4 ember együtt jön bentről, időzítést illetően, akkor annyi emberért kiugrok kocsival. busszal am még plusz 8-10, kocsival 4-5 perc.
Szóval gyertek. Csongor jön majd mert tetszik neki az ingyé sör ötlet, ha majd elolvassa.
Szandi is.
Én természetesen nem leszek itthon.
Többiek vagy itt v msnen legyenek oly szívesek. Bár én is zaklatlak ha meglátlak itt-ott és van időm.
szerk:
Badinak eldől holnapig, de van esély rá!
és lesz utána asszem madrid meccs is, még azt is követheti a társaság ha lesz rá igény. espanyollal asszem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila