krokodil22 írta:Fside írta:Iniesta nélkül hiányzik a kreativitás. Remélem, hogy a 2. fordulóban már játszani fog, mert Keita nem olyan szintű játékos, aki megfelelően tudná pótolni, sajna ez már többször beigazolódott. Bízom benne, hogy Ibrával is megértik majd egymást a pályán. Szerintem kreativitásban és improvizációban Messi van még vele egy szinten, Xavi is jó, de Andrésnak kellett volna adni a legjobb középpályásnak járó elismerést!
Hajrá Barca, Hajrá Iniesta!
Xavi sokkal jobb, mint Iniesta. a kreativitásban is. Xavi megérdemelten kapta meg a díjat. Biztos megfogják érteni egymást.
Xavi nem sokkal jobb, mint Iniesta, max jobb, de nem egyszerű az összehasonlítás. Hiába 1 poszt, hiába hasonló játék, azért az mégsem igaz, hogy ugyanazt csinálják, csak különböző szinten!

Andrés többet cselez, többször viszi rá az emberre a labdát, de mind e mellett zseniális labdákat oszt, gyönyörű megoldásai vannak és gyors, gyorsabb, mint Xavi.
Xavi viszont ezzel szemben többet passzol (kb ugyanannyira pontosan, mind Andrés), gyorsabban "szabadul" a labdától. Kevésbé szembetűnő a játéka egy átlag nézőnek, de nagyon sokat dolgozik, mozgatja a csapatot, viszont belőle nem tudom azt kinézni, hogy egyedül eldöntsön egy meccset, jobban kellenek a csapattársak sztem neki.
Én csak azért adtam volna Xavinak a díjat, mert idősebb, Ininek lesz még ideje begyűjteni 1-t.

Ha jövőre is ehhez hasonló helyzet állna elő, akkor már a fiatalabbra szavaznék.
Higgyétek el, annyira hasonlóan jó játékosok, hogy nincs esély dönteni közöttük, majd max akkor, amikor Xavi kiöregszik.

Addig is nézhetjük kettejük zseniális és gyönyörű játékukat, mert együtt teszik a legnagyobb csodát! (2-t már nem tudnak megfogni, egyel még csak-csak boldogulnak.

)