Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az EGY darab videó szól EGY darab cselről. amúgy iniesta eszköztára fantasztikus. még az sem mentség, ha egy éve nézel meccseket, mert talán tavaly volt a legjobb.ElBartimaeus írta:
Csak hogy helyén legyenek a dolgok itt válaszolok.
Szerintem az egész videó egy cselt mutat be, ami nem nagy csel (Én is meg tudom csinálni, ez a kedvencem, de a lényeg: nem vagyok annyira képzett technikailag, hogy nehéz cseleket tudjak megcsinálni, ez mégis megy...), csak jókor csinálja. Iniesta nagyon jól fedezi a labdát, ezért nehéz szerelni, avagy a gyorsaságát és alacsony súlypontját használja ki és úgy tolja odébb a játékszert. Amúgy Ini a kedvencem, ezért eléggé ismerem a játékát, tényleg el tudja vinni sok ember között; egyszer közelről láttam, hogy miért a sok apró húzogatás mellett: mindig belép a labda felé nyúló láb elé. A lábát rúgják így, nem a labdát. Ez se nagy csel.
Ini ilyenekből él tökéletesen és ez épp alátámasztja azt, amit mondtam a másik hsz-emben, hogy nem feltétlenül kell óriás tehetségnek lenned ahhoz, hogy kiemelkedő játékos legyél. Az edzés és neveltetés többet jelent sztem, legalábbis egy minimális tehetség után... (Ezt indokolja az is, hogy sztem a világon jelenleg a 3 legjobb kp-ás mind Barca nevelésű, sőt a jövő nagy kp-ai is azok: Thiago és J. Dos Santos.)
Csak hogy helyén legyenek a dolgok itt válaszolok.chi omega Messi topicba írta:Iniesta: nem csinál hatalmas cseleket, nincsenek nagy testcselei sem, mint Messinek, csak jól lát a pályán (de középpályás, oda jobban kell!) és oda tudja rúgni, meg jól fedezi a labdát. Kb ennyi a gyorsasága mellett.
úristen.
ne haragudj, sok sületlenséget olvastam már ezen a fórumon, de ez viszi a pálmát. nem csinál hatalmas cseleket????
http://www.youtube.com/watch?v=73_Rhb3b ... rofilepage
jó szórakozást. és javaslom nézz kicsit több barca meccset, mint amennyit posztolsz. tényleg nem bántásnak szánom, de iniesta messi mellett a keret legjobban cselező tagja, és ezzel illene tisztában lenni azért.
bocs az offért
Én is így gondolom. Sokkal fontosabb lesz az Inter elleni meccs jövő szerdán, ott viszont szükség lesz rá 90 percig (vagy még többig is, esetleg egy mindent eldöntő gól kapcsánkanty írta:Nem szükésges, h a Getafe ellen 90 percet játszon, szerintem korai még. A legfontosabb az, h vissza nyerje a tavalyi formáját
Nagyon nagy
Xavi nem sokkal jobb, mint Iniesta, max jobb, de nem egyszerű az összehasonlítás. Hiába 1 poszt, hiába hasonló játék, azért az mégsem igaz, hogy ugyanazt csinálják, csak különböző szinten!krokodil22 írta:Xavi sokkal jobb, mint Iniesta. a kreativitásban is. Xavi megérdemelten kapta meg a díjat. Biztos megfogják érteni egymást.Fside írta:Iniesta nélkül hiányzik a kreativitás. Remélem, hogy a 2. fordulóban már játszani fog, mert Keita nem olyan szintű játékos, aki megfelelően tudná pótolni, sajna ez már többször beigazolódott. Bízom benne, hogy Ibrával is megértik majd egymást a pályán. Szerintem kreativitásban és improvizációban Messi van még vele egy szinten, Xavi is jó, de Andrésnak kellett volna adni a legjobb középpályásnak járó elismerést!
Hajrá Barca, Hajrá Iniesta!
Xavi sokkal jobb, mint Iniesta. a kreativitásban is. Xavi megérdemelten kapta meg a díjat. Biztos megfogják érteni egymást.Fside írta:Iniesta nélkül hiányzik a kreativitás. Remélem, hogy a 2. fordulóban már játszani fog, mert Keita nem olyan szintű játékos, aki megfelelően tudná pótolni, sajna ez már többször beigazolódott. Bízom benne, hogy Ibrával is megértik majd egymást a pályán. Szerintem kreativitásban és improvizációban Messi van még vele egy szinten, Xavi is jó, de Andrésnak kellett volna adni a legjobb középpályásnak járó elismerést!
Hajrá Barca, Hajrá Iniesta!
3. fordulóra életben leszRewolution5 írta:hali?! Andrés Iniesta várható felépülésének időpontja???
hali?! Andrés Iniesta már felépült, vagy csak épp hogy nem, de sem vele sem Rafa Marquezzel nem kocáztat Pep Guardiola, nehogy jobban megsérüljenek.Rewolution5 írta:hali?! Andrés Iniesta várható felépülésének időpontja???