Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is pont most akarok rácsatlakozni,ez tűnik a legjobb derbinek-rszergej írta:Na, eddig tökéletes. Eagles-Panthers 31-10.
Nagyon jó kis meccs, majdnem mindent lehetett látni, D. Jackson punt return, McNabb TD passz Celeknek, Westbrook TD, a védelem is nagyon jó, ők is szereztek egy TD-t ( lerohanták a Panthers QB-t, csóró gyerek meg elejtette a "tojást" és a védelem bevitte TD-re), akkor 2 interception, ja és egy field goal, és ez mind 1 félidő alatt.
Tökéletes meccs, remélem a másodikban is így fognak játszani. Aki teheti nézze.
GO EAGLES!!!
Krojf írta:Ottani idő szerint pénteken este beiktatták az NBA "Hall of Fame" 2009-es osztályát!
A csarnok legújabb tagjai: David Robinson, John Stockton, Jerry Sloan, C. Vivien Stringer és Michael Jordan.
Vélemények?
K.
Asszem 3. kísérletük volt és még volt ötvenpár mp hátra.Szal egyrészt lejjebb akarták nyomni az órát,h kevesebb maradjon a Titánoknak ellentámadásra.Másrészt még haladni akartak egy picit és utsó kísérletre elrúgni.Bár maga a játék elég jól sikerült és kis híján be is tudta vinni TD-re,de óriásit szerelt a védő (akit amúgy előtte egyszer már otthagyott a támadó!).MQuC írta:Ez mondjuk elég nagy baromság volt akkor. Miért nem elégedtek meg az FG-vel?? Ezt ne tőled kérdezzem mi?
Sztem arra gondolsz,h a vége előtt pár másodperccel egy amúgy is bőven FG pozícióban lévő Steelers még akart menni előre (naná...), Ward az elkapás után be akarta vinni TD-ig,de az egyik védő pár méterre a Line of scrimmage-től kiütötte a kezéből a lasztit,így a Titánoké lett.Ők meg lepörgették az órát és vége.MQuC írta:Sikerült a Tenessee meccs mind két ismétlésének a végét kihagynom, szoval csak a 10-10-et tudom. Mi volt az a dráma a végén?
Azért ahhoz már nem kis nyelvtudás kell,h megértse az ember az oridzsi ámerikai közvetítéstbowlinggolyo írta:
Szerintem sokkal jobb az angol verzió 1 tanulsz egy kis nyelvet vagy nem felejted el. 2 számomra sokkal élvezetesebb mivel rengeteg plusz infot mondanak amiket néha Ricsiék sajnos nemPersze ehhez kell egy kis nyelv tudás is de manapság már mihez nem?
Szerintem sokkal jobb az angol verzió 1 tanulsz egy kis nyelvet vagy nem felejted el. 2 számomra sokkal élvezetesebb mivel rengeteg plusz infot mondanak amiket néha Ricsiék sajnos nemKrojf írta: Azért Ricsiék sem az amerikai időzónák szerint élnek, ezért csak a nyitányt kommentálták magyarul kivételesen.
Az alapszakaszból szerintem csak a vasárnap estiek lesznek magyar kommentárosok, nomeg esetleg ha adják november 10.-én a Colts-Patst.
A playoff egy más tészta lesz, akkor valószínűleg majnem mindegyik megkapja élőben a magyar kommentárt.
K.
Azért Ricsiék sem az amerikai időzónák szerint élnek, ezért csak a nyitányt kommentálták magyarul kivételesen.miihii írta:Nah,én nem bántam meg,h megvártam az ismétlést és alukáltam inkább az éjjel.Simán bealudtam volna közben párszor,az tuti.Nem ez volt a legjobb meccs,amit láttam....Krojf írta:Hosszabbítás után a Pittsburgh Steelers 13-10-re győzött a Tenessee Titans ellen az NFL-szezon nyitányán.
Nem volt rossz meccs!
De lesznek még ennél is jobb meccsek, az tuti!
K.
Örültem volna,ha a Titans megtréfálja a bajnokot,de még örülhetnek,h elment hosszabbításig a meccs.
A lényeg,h elkezdődött végre az idény!
(És ezek szerint az éjszakai közvetítések is már magyarul mennek?!)
Nah,én nem bántam meg,h megvártam az ismétlést és alukáltam inkább az éjjel.Simán bealudtam volna közben párszor,az tuti.Nem ez volt a legjobb meccs,amit láttam....Krojf írta:Hosszabbítás után a Pittsburgh Steelers 13-10-re győzött a Tenessee Titans ellen az NFL-szezon nyitányán.
Nem volt rossz meccs!
De lesznek még ennél is jobb meccsek, az tuti!
K.
P. I. P.-módban???ozsimiki írta:én is nézem skacok![]()
bár elsődleges a pont most kezdődő NADAL-Gonzalez meccs, de mindenképp kukkolgatom a szezonkezdetet is
A magyar sokkal jobban megy,ezért várom inkább az ismétléstmadmushroom írta:
Pedig szerintem sokkal érdekesebb az eredeti kommentár, persze ha beszéled a nyelvet. A kinti szakkommentátorok közelébe sem érnek a faragó ricsiék na és a vonyítását sem kell így hallgatnom.
Amúgy 5 éve már GO Seahawks
Pedig szerintem sokkal érdekesebb az eredeti kommentár, persze ha beszéled a nyelvet. A kinti szakkommentátorok közelébe sem érnek a faragó ricsiék na és a vonyítását sem kell így hallgatnom.miihii írta:A be vagyok már sózva kijelentés sejteti az álláspontomat az ügyben?Krojf írta:miihii Koma!
24 óra múlva kick-off!!!
Várod-e már nagyon?
K.Szívem szerint megnézném élőben még az éjjel a kezdést,de nem annyira jön be eredeti kommenttel a dolog,így sztem az ismétlés lesz belőle...
Én is ebben bízom!madmushroom írta:
Remélem a Pitts gyorsan bele is szalad egy vereségbe a Titans ellen
A be vagyok már sózva kijelentés sejteti az álláspontomat az ügyben?Krojf írta:miihii Koma!
24 óra múlva kick-off!!!
Várod-e már nagyon?
K.
Én is ebben bízom!madmushroom írta:
Remélem a Pitts gyorsan bele is szalad egy vereségbe a Titans ellen
Krojf írta:miihii Koma!
24 óra múlva kick-off!!!
Várod-e már nagyon?
K.
Nagyon szépen köszönöm(csak a magam nevébenKrojf írta:A heti "tojásrántotta"!!!
ESPN America, College Football: hétfő este 22:00: Cincinnatti-Rutgers, ismétlés kedd 18:00.
Kedd hajnali 02:00: Miami-Florida State, ism.: kedd 21:00.
Szombat, 18:00: Fresno State-Wisconsin,
21:30: Notre Dame-Michigan,
vasárnap 02:00: USC-Ohio State.
NFL-kickoff: péntek, 02:00: Pittsburgh-Tennessee, ism.: 12:00, 21:00.
NFL-kickoff a Sporttelevízióban: péntek, 01:45: Pittsburgh-Tennesse, ism.: 11:00 (Sport1), 14:45 (Sport2).
Vasárnap, 22:45, Sport2: NY Giants-Washington.
Jó étvágyat kívánok!!!
K.
Tu'om!Krojf írta: ... ESPN America...
K.