Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez: http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 9&idSez=20Swineherd írta:Tipikus Madridos, aki mindent elhisz??? Nem tudom, hogy melyik oldal cikkezett Baptistáról pl., hát ez...
Tipikus Madridos, aki mindent elhisz??? Nem tudom, hogy melyik oldal cikkezett Baptistáról pl., hát ez...Enrique írta:Az a vicces, hogy ilyen érvekkel, hogy "Nézd meg milyen kpályánk van: Guti, Becks, Zidane, BAPTISTA, BALLACK - akik még ott sincsenek... Pfffff... Ez a tipikus madriddrukker hozzászólása, aki minden hírt - ami megjelenik a márkán meg az ÁeS-en - elhisz...
Meg a másik a Robinho... Szánalmas már tényleg, ahogy őt kezelitek, mint vmi messiást úgy várjátok. Csak nehogy pofáraesés legyn belőle megint...
Meghogy oda-vissza fogtok verni bennünket... Pfffff![]()
![]()
![]()
Gondolom mint tavaly, tavalyelőtt...![]()
És akkor Zidane kispad? Érdekes látvány lenne....Swineherd írta:Baptistáról annyit, hogy vkp-nak ment a Sevillába eredetileg. Most támadó középpályást játszik, ahova kell a friss erő, mert Zizou a bajnokság végére már menni nem bír....Taibi írta:
Perez bácsi másképp gondolja.....J.Baptista is kellene neki.
Bár lehet, hogy csak valamelyik újságíró unatkozott...
Baptistáról annyit, hogy vkp-nak ment a Sevillába eredetileg. Most támadó középpályást játszik, ahova kell a friss erő, mert Zizou a bajnokság végére már menni nem bír....Taibi írta:
Perez bácsi másképp gondolja.....J.Baptista is kellene neki.
Bár lehet, hogy csak valamelyik újságíró unatkozott...
Perez bácsi másképp gondolja.....J.Baptista is kellene neki.Swineherd írta:Ez igaz! Biztos, hogy kell majd egy pár hónap, amíg megszokja a dolgokat! Viszont biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz az egyetlen igazolásunk és nem igazolunk több csatárt rajta kívül...Taibi írta:még egy percet nem játszott Európában....
Ez igaz! Biztos, hogy kell majd egy pár hónap, amíg megszokja a dolgokat! Viszont biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz az egyetlen igazolásunk és nem igazolunk több csatárt rajta kívül...Taibi írta:még egy percet nem játszott Európában....
Én azt mondom hogy ez a Robinho azon fog ülni hogy a Realban játszik....Taibi írta:Inkább ti vagytok nagyon elszálva magatoktól, vagyis Robinho-tól. Pedig még egy percet nem játszott Európában....Swineherd írta:Én azt bírom benned Taibi, hogy te mindent olyan biztosan tudsz
Inkább ti vagytok nagyon elszálva magatoktól, vagyis Robinho-tól. Pedig még egy percet nem játszott Európában....Swineherd írta:Én azt bírom benned Taibi, hogy te mindent olyan biztosan tudsz
Nem! Mi nem csak arra emlékszünk, nagyon jól emlékszünk a 4:2-es vereségre is, amit bár nagyon fájlalunk, de jó volt látni, hogy ott is megáltuk a helyünket, szép gólokat lőttünk, és annyi helyzetet alakítottunk ki a nevetséges védelmetek közreműködésével, amennyit csak akartunk, de sajnos aznap ott nem állt mellénk a szerencse! Ennyi...Swineherd írta:Ki érdekel, hogy kihagytatok X gólhelyzetet, erre azt tudom mondani, hogy egy jó csapat berúgja őket!
Ti meg mindíg véletlenül csak a 3-0-ra tudtok emlékezni, hogy milyen érdekes
Számold csak nyugodtan az aranylabdákat....., semmit nem értek vele.Robinho Real írta:Ronaldo(3 aranylabda)gyorsabb mint akármelyik csatárotok igy dagadtan is.Owen(1 aranylabda)cserepadrol több olt lőtt mint akárki nállatok aki csere csatár.Raul(2-szeres spanyol golkirály)Nem égett ki csak ez [auto_cenzúra] szezon volt.Meg most jön Robinho aki a ti Ronaldinhotoktol 100-szor jobb játékos lesz.Erről ennyit szerintem neked kéne gondolkodni,haver!!!![]()
Nállatok csak Eto'o rugja a golokat ember 1 csatár
Ronaldinho,Giuly taámado középpályás.
Robinho-t megfogja Marquez, de még Oleguer is elbánna vele simán..., Puyol mellett Ronaldo-nak esélye sem lesz....Robinho Real írta:Puyol lesz Robinhon és Ronaldoval ki fog foglalkozni v Raullal,kikaptok nagyon.Most néztem a Barcelona-Mallorca meccs összefoglaloját nállatok csak Ronaldinho csinál vmit senki más.Ő osztogat,ő cslez mindent ő csinál.Eto'o meg befejezni nem tud ez viccesHa nem lenne Ronaldinho nem lenne Barca sem.