Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibra 45Leomessi14 írta:
2009\2010 Legtobb penzt kolto klubok:
3. FC Barcelona - € 113,500,000
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Robinho remek játékos, és a spanyol bajnokság pedig még jobban is illik a játékához. örülnék neki. A 7-es mez jelenleg úgyis kiadó!Fernando írta:...
A Valencia a második kedvenc csapatom, ezért láttam jó néhány meccsét.Fernando írta:Robinho mint középszar? Ugyanarról a játékosról beszélünk? Aki a hátán vitte a Real Madridot és az évek során kiváló csapatjátékos vált belőle. Szerintem ti másik Robinhoról beszéltek.
Azt viszont észrevettem, hogy mióta nyár közepén megjelent egy-két cikk Mata esetleges szerződtetéséről, azóta mindenki úgy ismeri őt, mint a tenyerét. Lemerem fogadni van olyan aki még csak 1-2 meccsen ha látta, de már ide vele...
Ha megtanul nem 6 percig cselezni, akkor és csak akkor lehet esélye Barca szintű játékosnak lenni, mert annyira nem cselez jól, annyira nem gyors, hogy ilyen Ronaldinho féle játékos legyen, akkor meg passzolnia kell, gyorsan, pontosan, jól, kevés csellel. Néha bejönnek a cselei, de nem építenék rá.Barcaman14 írta:Ez egy kicsit erős megfogalmazás nem gondolod!?LG írta:Sztem egy középszar brazil önző primadonna.Középszar? Azért annál egy kicsit jobb.... Az angol bajnokság túl kemény neki ez tény, de a spanyol bajnokság ideális számára, Pep pedig rendbe tudná szedni fejben és egy jól cselező, igazi csapatjátékos lehetne belőle.
Barcaman14 írta:Ez egy kicsit erős megfogalmazás nem gondolod!?LG írta:Sztem egy középszar brazil önző primadonna.Középszar? Azért annál egy kicsit jobb.... Az angol bajnokság túl kemény neki ez tény, de a spanyol bajnokság ideális számára, Pep pedig rendbe tudná szedni fejben és egy jól cselező, igazi csapatjátékos lehetne belőle.
Egyszer már úgyemlékszem elég mélyen ki lett vesézve ez a téma. Röviden: Man City=arabok, sok pénz, olaj stb... költhetnek. Real Madrid=reklám, plusz hatalmas kölcsönök, Barcelona=eredmények, díjak, ezáltal nyert pénzek, + reklámérték. Szerintem erről ennyit.Leomessi14 írta:Jo hogy jottek az eredmenyek is de legalabb nem kene a Realt es a City-t szidni...
Ez egy kicsit erős megfogalmazás nem gondolod!?LG írta:Sztem egy középszar brazil önző primadonna.
danikaaa10 félreértesz engem SZÁMOMRA a legjobb ROBINHOdanikaa10 írta:Azért Robinho nagyon messze van még a legjobbtól.PITBULL írta:Én azért örülnék annyira ha ROBINHO érkezne mert akkor teljesülne az álmom amiota Robinho eligazolt ő a kedvenc játékosom a Realnal is nagyon jol kente de megmutatta hogy a PL-be is tud játszani
best club barca best player robinho ennyiiIgaz én se lennék szomorú ha érkezne csak épp...
Azért Robinho nagyon messze van még a legjobbtól.PITBULL írta:Én azért örülnék annyira ha ROBINHO érkezne mert akkor teljesülne az álmom amiota Robinho eligazolt ő a kedvenc játékosom a Realnal is nagyon jol kente de megmutatta hogy a PL-be is tud játszani
best club barca best player robinho ennyii
Jaja, mondhatjuk megúszta, egy hónap egy törés miatt nem olyan sok, de én valahogy nem örülnél, ha hozzánk igazolna.barca0417 írta:Argentína ellen sérült meg és 3-4 hetet kell kihagynia, azért ez nem olyan vészes.
Énis ma olvastam...LM10 írta:Nemtudok róla, h sérült lenne...mióta és milyen súlyos??PITBULL írta:Egyetértek veled csak az a baj hogy pont most törte Robinho a lábát és kitudja utána mien formában tudna játszani..LM10 írta:Télleg logikusabban hangzana az, hogy Ribéry-Real, Robinho-Barca. Az okok: Az egész nyár arról volt hangos, h Ribér y a Realba vágyik...a másik az, hogy anno a Real csúnyán megszivatta Robinhot, és ezért a Barcába való igazolása is egy fricska lenne a Realnak+nemkis erősítés lenne nekünk is.
Nemtudok róla, h sérült lenne...mióta és milyen súlyos??PITBULL írta:Egyetértek veled csak az a baj hogy pont most törte Robinho a lábát és kitudja utána mien formában tudna játszani..LM10 írta:Télleg logikusabban hangzana az, hogy Ribéry-Real, Robinho-Barca. Az okok: Az egész nyár arról volt hangos, h Ribér y a Realba vágyik...a másik az, hogy anno a Real csúnyán megszivatta Robinhot, és ezért a Barcába való igazolása is egy fricska lenne a Realnak+nemkis erősítés lenne nekünk is.
Egyetértek veled csak az a baj hogy pont most törte Robinho a lábát és kitudja utána mien formában tudna játszani..LM10 írta:Télleg logikusabban hangzana az, hogy Ribéry-Real, Robinho-Barca. Az okok: Az egész nyár arról volt hangos, h Ribér y a Realba vágyik...a másik az, hogy anno a Real csúnyán megszivatta Robinhot, és ezért a Barcába való igazolása is egy fricska lenne a Realnak+nemkis erősítés lenne nekünk is.
A Real Madrid a télen még nem akarja elhozni Riberyt most kéne rá lecsapni igaz én személy szerint Robinho-nak jobban örülnék!!!!!LM10 írta:Amit már írtatok is alattam:kell 1 balszélső a nyáron. Egyrészt láttuk tegnap, hogy Jeffren és Pedro egyzserre nem életbiztosítás, az más ha 2 nagy mellett van 1 fiatal. 2 játékos közül dölhet ez el: Ribéry és Robinho. Mind2 játékos mellett és ellen is szólnak dolgok. Ribéryt azért nem tartom esélytelennek, mert már nem azt mondja, h a Realba akar menni, hanem, hogy spanyolban akar játszani. És őt álítólag 20-25 körül elhozhatnánk, mert van vmi szabály. De ez még tényleg nagyon messze van. Én a középpályára vagyok kíváncsi. Hisz az afrika kupa miatt -2 emberel lesz kevesebb+ha még pont akkor van sérülés a kp-n....de Pepék szvsz télen vesznek vkit kp-ra ha úgyalakul, vagy csak kölcsönöznek, mint anno Davids-ot.
Állítolag Ribery és a Bayern kötött vmi előszerződést h jövő nyáron asszem 25 millióért átköltözik Madridba a széparcú gyerek.LM10 írta:Amit már írtatok is alattam:kell 1 balszélső a nyáron. Egyrészt láttuk tegnap, hogy Jeffren és Pedro egyzserre nem életbiztosítás, az más ha 2 nagy mellett van 1 fiatal. 2 játékos közül dölhet ez el: Ribéry és Robinho. Mind2 játékos mellett és ellen is szólnak dolgok. Ribéryt azért nem tartom esélytelennek, mert már nem azt mondja, h a Realba akar menni, hanem, hogy spanyolban akar játszani. És őt álítólag 20-25 körül elhozhatnánk, mert van vmi szabály. De ez még tényleg nagyon messze van. Én a középpályára vagyok kíváncsi. Hisz az afrika kupa miatt -2 emberel lesz kevesebb+ha még pont akkor van sérülés a kp-n....de Pepék szvsz télen vesznek vkit kp-ra ha úgyalakul, vagy csak kölcsönöznek, mint anno Davids-ot.