Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez piszok jó lett.House írta:![]()
![]()
Rég Pseztem már.
Ez iszonyat komoly lettHouse írta:@Marci: Jane Austin.
És akkor a mai nap második, és egyben az utolsó termése:
![]()
szerk: Előző sigemmel kapcsolatban: Egyet értek srácok, de azt a siget eléggé csak összedobáltam, nem nagyon volt ötletem.Így is már rég óta porosodott a helyén, csak megtaláltam és elmentettem.
Ijj, ez nagyon jó lett!House írta:@Marci: Jane Austin.
És akkor a mai nap második, és egyben az utolsó termése:
Egyetértek danikával és nekem még nem nagyon tetszik a betütipusa annál hogy champions league,copa del rey stb. De amúgy jó!danikaa10 írta:Jó lenne nagyon csak szerintem ez a fehér "keret" nem nagyon illik oda, de amúgy igen teccetős.House írta:![]()
![]()
Rég Pseztem már.
Jó lenne nagyon csak szerintem ez a fehér "keret" nem nagyon illik oda, de amúgy igen teccetős.House írta:![]()
![]()
Rég Pseztem már.
Nagyon jó lett! Egyedül egy kicsit az szúrja a szemem, hogy Owen körvonala túlságosan látható, meg elég üres a kép, ha ezeken javítanál tökéletes lenne de ettől függően szerintem ez a legjobbad eddig.2barcafan2 írta:
Köszi Danka....Danka00792 írta:Ez brutálisan jó lett!2barcafan2 írta:v2.:
Milyen lett??![]()
![]()
Nagyon jól néz ki, megint csináltál egy "eddigi legjobb" képet.
Jó lett2barcafan2 írta:Torres fanoknak:D :
v2.:
Milyen lett??![]()
Ez brutálisan jó lett!2barcafan2 írta:v2.:
Milyen lett??![]()
Nyugodtan rakd be magadnak.znk írta:Messifan:
Nem tudom valaki lefoglalta-e már,mert ha nem,remélem nem gáz ha lenyúlom.Nagyon jó lett.
KösziHouse írta:Nincs kérdés, legjobbad.2barcafan2 írta:Torres fanoknak:D : v2.:![]()
Ám Robinhos se rossz, de nekem ez jobban bejön.
Köszi, Nekem is a 2. teccik jobban...znk írta:Talán az eddigi legjobb,grat.Főleg a v2..
2barcafan2 írta:Torres fanoknak:D :
v1.:
v2.:
Milyen lett??![]()