Hehe én az Athleticora 0-0 tippeltem és 24pont volt a jutalmam.A bajnokságban se remekelnek, szal a hétvégén...le kell győzni őket.orsi1130 írta:Ajj már, miért nem tudott nyerni az athletico?? csak a tippjáték miatt bosszant. Ki a fene gondolta, hogy az a meccs x lesz...
A marseille milanra meg 2-2t tippeltem, hát nem jártak messze tőle.Kár hogy a focit gólra játsszák, mert amúgy megérdemelték volna a döntetlent.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Jugador del Barça
- Bobberto
- Capitá del Barça
Itt is találsz:Enjoy írta:Mi az, hogy nem ad semmilyen meccset a mai napon a TV2?
Komolyan mondom az egész forduló legvártabb meccsét nem adják?![]()
Megveszik a közvetítési jogot a Viasat-tól, s erre nem adják a meccseket. Agyam megáll![]()
Rojadirectán kívül van még valami oldal, ahol vannak linkek online meccsekhez?
Csak mert nekem a Justin és az Ustream is behal egy bizonyos idő után, van vmi idő korlátja. Vagy van ez ellen valami trükk?
Komolyan mondom agyam eldobom, hogy nem adja a TV a meccset...
Másik meg az, hogy itt nyomatják agyba főbe, hogy húú tizen..x éve nem volt magyar csapat bl-ben, erre vannak akkora köcsögkancsók, hogy nem adják le... (csak felvételről)
De nem is ez érdekel engem, mert utálom a liverpoolt...
http://tv.orf.at/all/20090916/filter?cat=Sport
http://myp2p.eu/index.php?part=home
Ha ezeken nem találsz meg a "Rojadirectán" akkor halott ügy, de 100% hogy fogsz

Csak hogy ne legyen off. Alig várom a meccset, győzzük le mutassuk meg mit tudunk Ibra lőjjön egy mesterhármast vagy ha kell nem csak győzzünk

-
- Capitá del Barça
Mi az, hogy nem ad semmilyen meccset a mai napon a TV2?
Komolyan mondom az egész forduló legvártabb meccsét nem adják?
Megveszik a közvetítési jogot a Viasat-tól, s erre nem adják a meccseket. Agyam megáll
Csak mert nekem a Justin és az Ustream is behal egy bizonyos idő után, van vmi idő korlátja. Vagy van ez ellen valami trükk?
Másik meg az, hogy itt nyomatják agyba főbe, hogy húú tizen..x éve nem volt magyar csapat bl-ben, erre vannak akkora köcsögkancsók, hogy nem adják le... (csak felvételről)
Komolyan mondom az egész forduló legvártabb meccsét nem adják?

Megveszik a közvetítési jogot a Viasat-tól, s erre nem adják a meccseket. Agyam megáll

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sporthíradón volt élőközvetítés. Meccs végén bele olvastam. Jobb volt a United. Jogosan nyertek. Az meg, hogy szokásos 1-0... lehet úgy is mondani, hogy szokásos győzelemozsimiki írta:Mikaos!
Ezúttal én sem láttam![]()
még az is lehet,h nem sziporkáztak, de ilyen idegenbeli csoportmeccseken, sőt idegenbeli Bl meccseken nem is annyira várom el. bár lehet hogy fantasztikus meccs volt,majd ha látok egy hosszabb összefoglalót, írok.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mikaos!
Ezúttal én sem láttam
még az is lehet,h nem sziporkáztak, de ilyen idegenbeli csoportmeccseken, sőt idegenbeli Bl meccseken nem is annyira várom el. bár lehet hogy fantasztikus meccs volt,majd ha látok egy hosszabb összefoglalót, írok.
Ezúttal én sem láttam

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ajj már, miért nem tudott nyerni az athletico?? csak a tippjáték miatt bosszant. Ki a fene gondolta, hogy az a meccs x lesz...
A marseille milanra meg 2-2t tippeltem, hát nem jártak messze tőle.
Kár hogy a focit gólra játsszák, mert amúgy megérdemelték volna a döntetlent.
A marseille milanra meg 2-2t tippeltem, hát nem jártak messze tőle.

Jó meccs volt ez a Marseille-Milan.
Látszott, hogy melyik csapat a fiatalabb, melyiknek jobb a kondija - de az is látszott, hogy melyik a rutinosabb csapat tehetségesebb játékosokkal. Most utóbbi felé billent a mérleg. Inzaghi pedig egy zseniális fazon, minden tiszteletem az övé - nem sok 36 éves középcsatár tud megélni ilyen sokáig egy nagycsapatban. Seedorf se volt kutya a 2 gólpasszával, ő egy igazi "máisztró". Az X valóban igazságosabb lett volna.
Néztem a gólösszefoglalót, és eleinte meglepődtem, hogyan rúgott 2 gólt C.Ronaldo, aztán láttam, hogy egyrészt mindkettő szabadrúgás, másrészt mindkettő iszonyat-brutális-NB5-ös szintű kapushiba volt - megnyugodtam
További "kedvenceim" (Chelsea és ManU) hozták szokásos 1-0-ás "diadaljaikat" (Ozsi, nem láttam a MU meccset -mielőtt megkérdeznéd-, de mint látod, arról nem írok egy szót sem, csak a "meglepő" eredményről
)
Látszott, hogy melyik csapat a fiatalabb, melyiknek jobb a kondija - de az is látszott, hogy melyik a rutinosabb csapat tehetségesebb játékosokkal. Most utóbbi felé billent a mérleg. Inzaghi pedig egy zseniális fazon, minden tiszteletem az övé - nem sok 36 éves középcsatár tud megélni ilyen sokáig egy nagycsapatban. Seedorf se volt kutya a 2 gólpasszával, ő egy igazi "máisztró". Az X valóban igazságosabb lett volna.
Néztem a gólösszefoglalót, és eleinte meglepődtem, hogyan rúgott 2 gólt C.Ronaldo, aztán láttam, hogy egyrészt mindkettő szabadrúgás, másrészt mindkettő iszonyat-brutális-NB5-ös szintű kapushiba volt - megnyugodtam

További "kedvenceim" (Chelsea és ManU) hozták szokásos 1-0-ás "diadaljaikat" (Ozsi, nem láttam a MU meccset -mielőtt megkérdeznéd-, de mint látod, arról nem írok egy szót sem, csak a "meglepő" eredményről

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sajnálom a Marseille-t. Ha nem is győzelmet, de egy x-et érdemeltek volna. Az a baj, hogy nincs aki összefogja a középpályát. Nem értem miért jegelik Valbuena-t. M'Bia helyett lazán beférne. A Milan játszotta amit játszik mostanában, csak nagyobb szerencsével. Eszméletlenül nem bírom Inzaghit, de becsülöm, hogy 36 évesen is a legmagasabb szinten kűzd, és mi több a szerencse is vele van.
Durva volt Heinze belépője de szabályos. A labdát találta el, utána koccolt a két térd. Azért érdekes volt a világ élvonalának legagresszívabb játékosai közül kettő egymás elleni ütközete.
Durva volt Heinze belépője de szabályos. A labdát találta el, utána koccolt a két térd. Azért érdekes volt a világ élvonalának legagresszívabb játékosai közül kettő egymás elleni ütközete.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Hát be kellet volnamiihii írta:Heinze belépője elég meredek volt,nem?Durván koccantak![]()
Egy X-et simán megérdemelne a hazai csapat.
De nem érdemre adják a pontot még mindig.
Ejj,be kéne egyet brusztolni vhogy

- miihii
- KHAL
Heinze belépője elég meredek volt,nem?Durván koccantak

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- geridoss
- Director del Fútbol
A Juve lőhetne már egy gólt :S Nem hiszem el, hogy nem tudnak begyötörni egyet 

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
de jó meccs ez a Marseille-Milan... persze csak is a hazaiak érdeme ez, remélem meg is nyerik, jaj de nem szeretem a milánt 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jah ez még a Zürichnél fent állhat,bár kétlem,de Marseille mióta SvájcLeomessi14 írta:Mert Svajcban tilos a szerencsejatekot reklemozni.A Real mezen sincs rajta a BWINhau30 írta:Kicsit off,de miért nincs a Milan-nak a mezén semmilyen reklámfelirat?BWIN hova tűnt? Amúgy sitkó lesz ma nekik.Remélem!!!

Amúgy tavaly a Liverpool mezén sem volt az egész BL-szezonban reklám.
Más: Niang mekkora cselt csinált Shocked Flamini meg megúszott egy pirosat,így odacsúszni Rolling Eyes
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Hát köszi.Most okosabb lettem.Ekkora baromságot ki talál ki! Amúgy gondolom akkor a franciáknál is ugyan ez áll!Leomessi14 írta:Mert Svajcban tilos a szerencsejatekot reklemozni.A Real mezen sincs rajta a BWINhau30 írta:Kicsit off,de miért nincs a Milan-nak a mezén semmilyen reklámfelirat?BWIN hova tűnt? Amúgy sitkó lesz ma nekik.Remélem!!!
-
- Entrenador del Barça
Mert Svajcban tilos a szerencsejatekot reklemozni.A Real mezen sincs rajta a BWINhau30 írta:Kicsit off,de miért nincs a Milan-nak a mezén semmilyen reklámfelirat?BWIN hova tűnt? Amúgy sitkó lesz ma nekik.Remélem!!!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Jugador d'estrella
Igen de a legtöbb szaggat vagy kidob 2 perc után mert vmi prém... akkot kér!fcbarca0827 írta:Nézz be az erre vonatkozó topikba! (Távkapcsoló a kézben és Internetes meccsnézés)Xavi001 írta:Tudna nekem vki segíteni hogy hogy tudom nézni holnap a Inter elleni meccset onlyne?
és van amihez program kell ott vmit fel kell telepíteni és bejön a meccs vagy nem tudom pls help THX
-
- Jugador del Barça
Chelsea gól Anelka
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nézz be az erre vonatkozó topikba! (Távkapcsoló a kézben és Internetes meccsnézés)Xavi001 írta:Tudna nekem vki segíteni hogy hogy tudom nézni holnap a Inter elleni meccset onlyne?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Félidei eredmények csak ha valaki nem tudná:
Atletico Madrid 0 - 0 APOEL
Besiktas 0 - 0 Manchester United
Chelsea 0 - 0 FC Porto
Juventus 0 - 0 Bordeaux
Maccabi Haifa 0 - 0 Bayern München
Olympic Marseille 0 - 1 AC Milan
Wolfsburg 2 - 0 CSZKA Moszkva
Zürich 0 - 3 Real Madrid
Eléggé lemossa a Madrid a Zürichet
Atletico Madrid 0 - 0 APOEL
Besiktas 0 - 0 Manchester United
Chelsea 0 - 0 FC Porto
Juventus 0 - 0 Bordeaux
Maccabi Haifa 0 - 0 Bayern München
Olympic Marseille 0 - 1 AC Milan
Wolfsburg 2 - 0 CSZKA Moszkva
Zürich 0 - 3 Real Madrid
Eléggé lemossa a Madrid a Zürichet

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- miihii
- KHAL
Sir Alex örökérvényű mondata ismét igazolta magátdanikaa10 írta:Még jó, hisz Inzaghimiihii írta:Nem rossz meccs ez a OM-Milan.
Szép akció végén lőtt gólt a Milan.Bár elég lesgyanús a dolog.De Pato szépen átcselezte magát,Seedorf pontos badását végül a jól érkező SuperPippo beverte.
Az olaszoka is szeretem,de most jobban húz a szívem az Om felé.Olyan régen jártak már tűzközelben...
ALLEZ OM!

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Még jó, hisz Inzaghimiihii írta:Nem rossz meccs ez a OM-Milan.
Szép akció végén lőtt gólt a Milan.Bár elég lesgyanús a dolog.De Pato szépen átcselezte magát,Seedorf pontos badását végül a jól érkező SuperPippo beverte.
Az olaszoka is szeretem,de most jobban húz a szívem az Om felé.Olyan régen jártak már tűzközelben...
ALLEZ OM!

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- miihii
- KHAL
Nem rossz meccs ez a OM-Milan.
ALLEZ OM!
ALLEZ OM!