Sanama írta:Titi-->Iniesta
Abidal-->Maxwell
Titi flegma, önző ma.
Abidal szerencsétlenkedik.
Na hajrá!
Egyetértek.
Henry ma valami hihetetlenül rosszul játszik, semmi helyezkedés, önző, passzolni nem tud, nem tud egy labdát lekezelni. Félidőben csere egyből.
Ibrára nekem annyira nincsen panaszom, nagyon sokat mozog, sok fejbárbajt megnyer, sokszor van játékban, érződik, hogy ő és Messi akar, de 2-en elől ehhez kevesek. Ilyenkor lenne jó egy jó Henry aki a balszélről megfelelően tud operálni.

A bal szélünk mintha nem is lenne, Abidal egyedül fut fel az Inter védelme ellen, de minek? Beadni nem tudja a lasztit, kicselezni végképp nem tudja Maicont.
A második félidőben én is ezt a két cserét mindenképpen meglépném, sokkal jobb lenne a bal odalunk ezáltal.
Egy kicsit amúgy tényleg lassúak vagyunk, remélem most Pep felpörgeti a srácokat és egy jó nagy adag dinamikával futunk neki a 2. félidőnek. 15 perc alatt vágni kéne 2-t és le lenne zárva a meccs. Az Internél szinte csak a Milito-Eto'o duó jelenthet veszélyt, plussz még talán Maicon.
Eddig a meccs emberei nálam Piqué, Puyol és Messi!
GYERÜNK FIÚK! MEGLEHET EZ A MECCS!
SZERK:
Viszont abban biztos vagyok, hogy ha az Inter talál egy gólt a félidő elején, akkor annyi a meccsnek. Hátul is figyelni kell most.