Segítség kéne
Nem tudja valaki, hogy holnap a helyszinen tudok még jegyet venni a Debrecen-Fradi meccsre?
Mert elővételben nem tudtam megvenni, de nem szeretnék potyára felmenni holnap...
Mert elővételben nem tudtam megvenni, de nem szeretnék potyára felmenni holnap...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Jugador d'estrella
Sztem ne komplikáld ennyire túl...tedd be balról az 1-be és a 2-ba, majd nézd meg (gondolom van rajta LED), hogy tölt-e. Ha nem, akkor a következőbe tedd a 2-est. Aztán jóvanbarca99 írta:Egy kis értelmező olvasásra lenne szükségem.![]()
Elemtöltőnél, a "Use left slots for 2 batteries" pontosan mit jelent? 4 elemet lehet egyszerre tölteni, tehát 4 'slot' van. Ilyenkor az 1. és 2. 'slot' meríti ki a bal fogalmát, vagy az 1. és a 3.? Mert ugye 2x2 felosztásban van a töltő és nem értem, hogy a bal az első kettes lesz, vagy mind a két kettes első foglalata.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Egy kis értelmező olvasásra lenne szükségem.
Elemtöltőnél, a "Use left slots for 2 batteries" pontosan mit jelent? 4 elemet lehet egyszerre tölteni, tehát 4 'slot' van. Ilyenkor az 1. és 2. 'slot' meríti ki a bal fogalmát, vagy az 1. és a 3.? Mert ugye 2x2 felosztásban van a töltő és nem értem, hogy a bal az első kettes lesz, vagy mind a két kettes első foglalata.

Azért sem ajánlom az MSI-t, mert ha jól tudom nincs magyarországi szervízparkja. Ha valami baja lesz a laptopodnak, várhatsz rá hetekig, míg kiküldik külföldre, hogy megjavítsák. Jobban jársz, ha egy Lenovo-t (pl.: n500-at) veszel. Az a legmegbízhatóbb!Rajmó írta:Van olyan aki használta, vagy volt köze az MSI CX600X-018HU laptophoz? Ha igen akkor tényleg ilyen rossz, mert a tesztben eléggé lehúzták? :S
Jelenleg egy ilyenem van, de szeretném lecserélni, és ezt sikerült kinéznem.
Vagy, ha esetleg egy árban és tudásban hasonlót tudna ajánlani valaki, azt megköszönném.
- Rajmó
- Capitá del Barça
Van olyan aki használta, vagy volt köze az MSI CX600X-018HU laptophoz? Ha igen akkor tényleg ilyen rossz, mert a tesztben eléggé lehúzták? :S
Vagy, ha esetleg egy árban és tudásban hasonlót tudna ajánlani valaki, azt megköszönném.

- vargaakos
- Capitá del Barça
Hello! Talán ez jó lesz bár nincs tapasztalat: http://loweimages.com/windows/264/spss- ... patch.htmlLampiao írta:Sziasztok!!!
Srácok valaki tudna segíteni, hogy honnan tudok szerezni srial számot az SPSS 16.0.1-hez? Az egyetemen nem adnak nekünk programot viszont házit kapunk belőle és a progi rohadt drága... Amit eddig találtam mind vírusos...![]()
![]()
ELŐRE IS KÖSZI!!!
Remélem segítettem.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Vista-felhasznlóktól kérdezném, hogy az oldalsávban megjeleníthező Könyjelző-tárat lehet-e a jobboldalra tenni? Automatikusan baloldalra teszi, de a jobboldal jobb lenne.
Előre is köszi!
Előre is köszi!

-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!!!
Srácok valaki tudna segíteni, hogy honnan tudok szerezni srial számot az SPSS 16.0.1-hez? Az egyetemen nem adnak nekünk programot viszont házit kapunk belőle és a progi rohadt drága... Amit eddig találtam mind vírusos...
ELŐRE IS KÖSZI!!!
Srácok valaki tudna segíteni, hogy honnan tudok szerezni srial számot az SPSS 16.0.1-hez? Az egyetemen nem adnak nekünk programot viszont házit kapunk belőle és a progi rohadt drága... Amit eddig találtam mind vírusos...

ELŐRE IS KÖSZI!!!
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- LM10
- Director del Fútbol
De hogy lehet azt megoldani h a 8.5 működjön?gekkodan írta:Próbáljátok visszatenni a 8.5-öt. Nagyon sok kritikát kapott az új Messenger, tele van buggal még. Ennyit tudok javasolni.
Amúgy a winportal-on vannak hasznos tippek a hibákra.
meg itt is: http://msn-errors.blogspot.com/
-
- Capitá del Barça
Hát képzeljétek nekem is rossz az msn
Nállam ez abban nyilvánul meg hogy 2 percenként kilép 

- lui1698
- Llegenda del Barça
velem is b.szakodott az új msn.
felvettem sogit, de semmit nem jelzett, se nála, se nálam.
ebuddyról, meg egyből sikerült.
felvettem sogit, de semmit nem jelzett, se nála, se nálam.
ebuddyról, meg egyből sikerült.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Director del Fútbol
Hibák a programbanLM10 írta:Mik azok a bugok?gekkodan írta:Próbáljátok visszatenni a 8.5-öt. Nagyon sok kritikát kapott az új Messenger, tele van buggal még. Ennyit tudok javasolni.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- LM10
- Director del Fútbol
Mik azok a bugok?gekkodan írta:Próbáljátok visszatenni a 8.5-öt. Nagyon sok kritikát kapott az új Messenger, tele van buggal még. Ennyit tudok javasolni.
-
- Director del Fútbol
Próbáljátok visszatenni a 8.5-öt. Nagyon sok kritikát kapott az új Messenger, tele van buggal még. Ennyit tudok javasolni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Továbbra sem jó ez a Windows Live,és fogalmam nincs,mi lehet a hiba..
Az oldal,amit korábban linkeltem,nem jön be,a telepítő meg,amit Csongor adott,nem működik sajnos.
Az oldal,amit korábban linkeltem,nem jön be,a telepítő meg,amit Csongor adott,nem működik sajnos.
-
- Entrenador del Barça
Neten sajnos...13l4cks!d3 írta:Sziasztok !
Meg tudná valaki mondani, hogy hol nézhetem meg az Inter-Barca meccset ?

Am olvass vissza egy kicsit!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok !

- Barcaádám
- Capitá del Barça
mindig nem térek magamhoz
mondta osztálytársam hogy olasz csatornán lesz az inter barca.
Utánanéztem rai uno 20 30 oké.Nagyon örülök alig várom a meccset ztán írja valami lekódolást, meg is kérdeztem vissza is írtak hogy h puff nincs pont akkor műsor.Amikor az életben 1x nézném a rai unot.
ezért lenne pár kérdésem:
ennek mi az értelme?hogy elő van fizetve a tv digitálisan(t kábeles set top box) és a rai unot kinyomják?tényleg létezik ilyen??ez komoly?
és akik válaszoltak nekem teljes biztossággal mondták még írták is h miért csodálkozok. miért ennyire biztosak benne?ezt honnan lehet tudni?
bocs ha valakit fárasztok ezekkel a kérdéssekkel..
csak.. csak..

mondta osztálytársam hogy olasz csatornán lesz az inter barca.
Utánanéztem rai uno 20 30 oké.Nagyon örülök alig várom a meccset ztán írja valami lekódolást, meg is kérdeztem vissza is írtak hogy h puff nincs pont akkor műsor.Amikor az életben 1x nézném a rai unot.
ezért lenne pár kérdésem:
ennek mi az értelme?hogy elő van fizetve a tv digitálisan(t kábeles set top box) és a rai unot kinyomják?tényleg létezik ilyen??ez komoly?
és akik válaszoltak nekem teljes biztossággal mondták még írták is h miért csodálkozok. miért ennyire biztosak benne?ezt honnan lehet tudni?

bocs ha valakit fárasztok ezekkel a kérdéssekkel..
csak.. csak..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Futtatom,de azt írja,miközben 'előkészíti a telepítést',hogy sikertelen a telepítés,és nézzem meg,hogy csatlakozom-e az internethez.Perrero írta: tessék: http://www.sendspace.com/file/u6gjib
lekaptam a linkedről, feltettem ide
Ez érdekes..
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Természetesen szabad.Az már más kérdés,hogy szerény véleményem szerint az új msn egy kalap csillagcsillagcsillagcsillag.Ízlések és pofonok.LM10 írta:U.a. a bajom mint neked socio. Az msn frissítést kér...de még nem mentem rá...az msn-t szabad frissíteni mind1, h nem eredti pl a windows?

,,Azt hitted, hogy mi történt."