Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, hát de Andris az Andris, nála sosem kezdene TitiSanama írta: Nem értem miért kell erőltetni ezt a Sergi-Toure duot. Tutira veszem,hogy így nem fog felállni a csapat.
Toure VKP , nem pedig egy Iniesta poszt. Sőt azt is megkockáztatom,hogy Henry is kezd.
Ja most az a lényeg,hogy minnél lehetetlenebb kezdő-összeállítást írjak ide le? oké...Andris írta:Nagy kockázatot nem vállalsz.![]()
Touré azt játszik jól, amit kell. 1001szer átbeszéltük, hogy amikor véletlen feljebb lépett, akkor is mennyire jó volt.
De eltüntetném a fenébe most is a csapatból a multkori balszárnyunkat.
Nem értem miért kell erőltetni ezt a Sergi-Toure duot. Tutira veszem,hogy így nem fog felállni a csapat.Andris írta:Az az igazság hogy az Atleticot nem tartom komoly erőpróbának.
Szerintem nekünk az jelent komoly erőpróbát, aki sok védekező típusú játékossal játszik, vagy nagyon atombiztos védői vannak, vagy visszaáll 11 emberrel.
Max ez utóbbit léphetik meg ma a kismadridnál, de nem hinném.
A védelmük vacak, megesszük őket reggelire.
------------------------Vades------------------------
--Alves---------Piqué--------Chygr---------Max---
-------------------------Sergi------------------------
------------Xavi--------------------Touré-----------
------Messi------------Ibra-----------Iniesta-------
Igen ez mind igaz de nehogy erre ráfázzunk, ne bízzuk el magunkat! Hajrá Barca!!!gekkodan írta:Ahhoz hinni kéne az Atleticoban. Antic óta minden nyár végén hallani, hogy "na majd idén megmutatjuk" és stb... Holott köztudott tény, hogy a spanyol labdarúgás legloserebb bandája az elmúlt 10 évben. Akkor is, ha a csatárjukat Vierinek hívják, vagy Torresnek, vagy Forlannak.
Borzasztóan vesztes csapat, szinte kabaréba illenek. Rendre megy a mellveregetés, hogy mekkora király szezonjuk lesz, Resino a szezon előtt elmondta, hogy simán verik majd a 2 nagyot, partiban vannak velünk, stb stb.
Ilyenkor szokott az történni, hogy szépen visszaesnek a 8-12 hely valamelyikére, kivágják az edzőt és elkezdenek kapaszkodni és ha Isten is úgy akarja (mondjuk a tavalyi győzelmükön ellenünk nem másnak volt köszönhető), akkor talán odaérnek a 4. BL-helyre.
Beszédes, hogy ott akarnak nagyot robbantani, ahol egy bizonyos Abel Resino elég a padra.... Vicc kategória
Elvileg jövő héten már visszatérhetne.Legalábbis a sérülésekor 15-20 napot írtak,ami mostanában jár le.LM10 írta: Am Bojan mikorra épülhet fel?
Majd a meccs idejen kapsz linket.Rewolution5 írta:üdv!! tudna valaki linket/oldalat adni a ma esti meccs nézéshez??koszi....
Erre elvileg nagy esély van ma is (illetve már holnap),mivel 00:10től a Sport klubon argentin derbi.Huracan-Estudiantes.El fanático írta: Tényleg nagyon nagy forma a Horti - amikor meg az argentín bajnokikat közvetítik Zana / Gangxta / Zolival, az besz.rás![]()
Tényleg nagyon nagy forma a Horti - amikor meg az argentín bajnokikat közvetítik Zana / Gangxta / Zolival, az besz.rásgygerike írta:Vagy ha az nincs akk sportklub Barca tv ott mindig ismétlik és ott nagyon nagy forma a kommentátor , téll nem tudja vki hogy hivják??
alap Barcás testvéremgygerike írta:Kössz báttyaSzeritem ő a legjobb kommentátor és ahogy kivettem ő is barcás vannak nagyon nagy beszólásai:D