2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még senkinél nem lehet rákattintani!Fulee írta:Én csak annyit szeretnék mondani, hogy a Játékoskereteknél az új emberekre nem lehet rákattintani. A hivatkozással van baj vagy az én gépemmel vagy böngészőmmel?
Ha van rá igény,szívesen írnék egy pályafutás-összefoglaló,játékos bemutató szösszenetet az új emberekről.Fulee írta:Én csak annyit szeretnék mondani, hogy a Játékoskereteknél az új emberekre nem lehet rákattintani. A hivatkozással van baj vagy az én gépemmel vagy böngészőmmel?
Régebben így volt, de kb 5-6 éve 1-5, 2-6, 3-4 fordulókban játszanak ugyanazok a csapatok egymással.Perrero írta:ami hatodik, nemnem úgy megy h akivel elöször játszunk azzal legközelebb a legvégén, akivel másodszor azzal az 5. fordulóban...
Nem az 5.ik körben jön majd az Inter. Pont forditva irtad.Perrero írta:ami hatodik, nemRumig írta:Ötödik a helyes...az Inter még megy a Camp Nou-ba a csoportkör negyedik fordulójában.nem úgy megy h akivel elöször játszunk azzal legközelebb a legvégén, akivel másodszor azzal az 5. fordulóban...
Igen, már tippelni is lehet.gyapszi1 írta:Lesz tippjáték a héten????
tudom, hogy a gépen múlik, de azért meg lehetne próbálni. (még 1x mondom ez csak egy ötlet) tudom, hogy nem olyan nehéz keresni. én is mindig keresek. és aki keres az talál is általában. no de mind 1. akkor nem szoltam.MichaaBee írta: Tényleg jó lenne, de ezzel egy nagy baj van:
Egy stream akármikor megszűnhet, nincs olyan, hogy van 1 jó és az végig bejön, mindenki nézze azt. Általában a gépen múlik, hogy behozza-e.
Egyébként nem olyan nehéz keresni streamet, eddig senki nem halt még bele.![]()
Tényleg jó lenne, de ezzel egy nagy baj van:Puyol05 írta:az sztem is felesleges lenne... de amit már korábban is megemlítettem, hogy egy működő stream-et lehetne a főoldalra vagy vhova belinkelni, hogy a meccs ideje alatt ott is lehessen nézni a gyönyörű focit...![]()
mior ezt megemlítettem multkor, akkor volt egy pár ember aki támogatta, és sztem ez jó ötlet lenne, és nem lenne felesleges...
az sztem is felesleges lenne... de amit már korábban is megemlítettem, hogy egy működő stream-et lehetne a főoldalra vagy vhova belinkelni, hogy a meccs ideje alatt ott is lehessen nézni a gyönyörű focit...lui1698 írta:Sztem annyira felesleges lenne, mint egy kép a medúzák szaporodásáról.bowlinggolyo írta:Hello!
Lenne egy olyan kérésem h egy órát nem lehetne kirakni az oldalra?
Előre is kössz! Szabi
Ott van a tálcán az óra...
Sztem annyira felesleges lenne, mint egy kép a medúzák szaporodásáról.bowlinggolyo írta:Hello!
Lenne egy olyan kérésem h egy órát nem lehetne kirakni az oldalra?
Előre is kössz! Szabi