Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-1... Hidd el, ezt direkt ő akarta magának, még1 hatalmas gólt, nagy szólóval, én megbocsájtottam neki!szajko írta:messi plz ne önzőzz...
Maxwell most kicsit felesbe játszik szerintem. A védekezésnél többször is jól ért vissza, de azért vétett buta hibákat. Támadásban eddig nem tudott rendesen fellépni, mert Henry játszotta be azt a területet.van Bommel írta:A meccs eddig parádé, ismételjük a tavalyit. Amit eddig leszűrtem: Maxwell klasszisokkal jobb Abidalnál, Csiga még nem teljesen illeszkedett be, de lesz ez még jobb. Remélem Cácerest nem adjuk el végleg, mert vele kiegészülve évekig nem lenne gond a védelemmel. Hajrá Fiúk csak így tovább!
Azt hiszem, 0-0-nál nem ezt a megoldást választotta volna Busidanikaa10 írta:Azt hiszem, ha 0-0-ánál lett volna ez nem ezt mondanád.
socio66 írta:Ilyen buta hibát azért nem lehet megengedni,még akkor sem,ha ilyen szinten uraljuk a meccset.
A nagyszerű teljesítmény mellett érdekes módon vannak gyengébb egyéni teljesítmények,Busquets-é,vagy éppen Maxwell-é.
A többiek viszont kiemelkedőt nyújtanak,és ez bőven elég ez ellen az Atletico ellen.
Szép meccs,egy élmény a mai este is.
Pontosan.. ezért volt oda írva az elejére, hogy HA gálázunk.. akkor ne sziddjunk...danikaa10 írta:
Azt hiszem, ha 0-0-ánál lett volna ez nem ezt mondanád.
Xavi helyére jöjjön Iniesta! Itt az ideje, hogy pihenjen... Igaz, akkor nem látnánk a Páratlan Párost a pályán!Fernando írta:de a kérdés ki helyén? Talán Keitát tudnám elképzelni, hogy lejön.
Azért az 1. gól előtti passza nem volt csúnya...LM10 írta:Busquets-et alig lehetet látni a félidőben, és még a végén nagyott is hibázott, eddig ma ő a leggyengébb, de ő is játszat rosszul.
Azt hiszem, ha 0-0-ánál lett volna ez nem ezt mondanád.matyi25 írta:
Ha gálázunk ne sziddjunk már... maradjunk annyiban hogy Busi nem olyan jó mint a többi játékos... Volt egy hibája, megeshet bárkivel.
Bocs, de Busquetsnek rengeteg jó megoldása volt. Ibrának a gólpasszt is ő adta. Fehér a bokájáról könnyen felismerhető, meg a mozgásáról. A gólt mondjuk róla kaptuk, de ez van, flegma egy ember.LM10 írta:Nagyon jól játszunk a félidőben! Ibra,Henry,Messi nagyszerűek Ibra eddig 3/3És még jól is játszik a svéd. Mindnekivel megvagyok elégedve. Csiga is jól nyomja, bár voltak néha izgalmas megoldásai, jól játszik. Busquets-et alig lehetet látni a félidőben, és még a végén nagyott is hibázott, eddig ma ő a leggyengébb, de ő is játszat rosszul. Tavaly is a 3. fordulóban lendűltünk be igazán, legyen ez így most is!
![]()
![]()