Azért "Seva" azóta megkopott rendesen!Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...

Azért "Seva" azóta megkopott rendesen!Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Üdv!Szabella írta:Sziasztok,
felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....
Üdv:Sanyi
Úgy irígyellek benneteket, mindig olyan optimisták vagytok (gálaelőadás, sok-egyre nyerünk, kitömjük az ellenfelet)samy85 írta:Nem azért de a barca meccs jobban érdekelne!
Sajnos a Digisport csak 23:40-től adja a meccset felvételről!
Szerintem azon a meccsen lessz gálaelőadás !
Ha csak a Kiev nem azt az undoritó bunker antifutballt nem játssza, amivel a Chealsea is próbálkozott!
Eljött az idő h vezessük a csoportot!
Remélem az Inter botlik, és a Rubin jó lessz 1 x-re otthon!
De azért a Kievet sem irom le!![]()
BARCELONA
CHAMPIONS DE EUROPE!!!
Merre fogsz ülni? Majd integetek!CFirpo3 írta:Én Lokit nézek (a helyszínen).
A Barcáét csak utólag majd a tv-ben, ha sok gól lesz.
És ez így lesz egész ősszel, én viszont a Loki mellett teszem le a voksom.Fernando írta:Egy időben a Loki meg a Barca meccs kedden... Fenébe. Mindkettő érdekel, de szerintem Barca meccset fogok nézni.
danikaa10 írta:Én nekem TV-n át nem igen jött át Keita meggyőző játéka.gio8 írta:hy all!
elolvastam több hozzászólást és eltérő vélemények vannak!
nekem volt szerencsém élőben megnézni san siroban hát nem volt semmi még most is kész vagyok ezektől az állat olaszoktól mert akkorra hangulatot csináltak hogy még egy emberrel többen voltak a pályán ,de nekünk is volt segítőnk az első félidőben a partjelző biztos hogy barca drukker mert egy pár lest elnézet nekünk (pont ott ültem) viszont a zlatant már melegítésnél kikezdték ami tuti,hogy zavarta,az henry-t már a második félidőre ki se kellett volna engedni annyira gyenge volt hogy az már szégyen(előbb kellett volna a csere)az inter meg az csinálta mind a az összes többi csapat az utobbi időben 18 emberrel védekezett az átlövéseket nagyon hiányoltam nem hiszem h pep ezt nem látja ha 100-an vannak a tizenhatoson belül akkor nem játszok az ötösön !
a meccs legjobbja egyértelműen xavi,keita mindig megjátszhatóak voltak
az x nem megérdemelt az inter részéről de ez van otthon úgyis kapnak egy hatost!!
![]()
Amúgy biztos fantasztikus élmény lehetett egy ilyen mérkőzést látni, képek készültek?
Én nekem TV-n át nem igen jött át Keita meggyőző játéka.gio8 írta:hy all!
elolvastam több hozzászólást és eltérő vélemények vannak!
nekem volt szerencsém élőben megnézni san siroban hát nem volt semmi még most is kész vagyok ezektől az állat olaszoktól mert akkorra hangulatot csináltak hogy még egy emberrel többen voltak a pályán ,de nekünk is volt segítőnk az első félidőben a partjelző biztos hogy barca drukker mert egy pár lest elnézet nekünk (pont ott ültem) viszont a zlatant már melegítésnél kikezdték ami tuti,hogy zavarta,az henry-t már a második félidőre ki se kellett volna engedni annyira gyenge volt hogy az már szégyen(előbb kellett volna a csere)az inter meg az csinálta mind a az összes többi csapat az utobbi időben 18 emberrel védekezett az átlövéseket nagyon hiányoltam nem hiszem h pep ezt nem látja ha 100-an vannak a tizenhatoson belül akkor nem játszok az ötösön !
a meccs legjobbja egyértelműen xavi,keita mindig megjátszhatóak voltak
az x nem megérdemelt az inter részéről de ez van otthon úgyis kapnak egy hatost!!
Az első két mondat kivételével egyet értek.Mikaos írta:Páran azt mondtátok, hogy "otthagytunk 2 pontot". Ezzel teljes mértékben nem értek egyet.
Ez egy nagyon fontos 1 pont.
Épp ezért nagyon jól tette a Barca, hogy nem 7 emberrel támadott. Mou-féle csapatok csak erre várnak, hogy az ellenfél menjen fel támadni, és akkor egy gyors kontrából kialakulhatna akár egy 2 védő vs. 2 csatár helyzet, ami teljesen lutri. És mondjuk egy Eto'o-Milito páros képes eldönteni egy ilyen szitut.
Óvatos játék volt, de ez szerintem teljesen logikus volt a Giuseppe Meazza-ban az Inter ellen. Jó, én is jobban örültem volna a győzelemnek, csak azt mondom, hogy érthető az óvatosabb játék. És nem is vagyunk 100%-os formában.
Lehet, hogy évek óta az egyik legjobb, de ezen a meccsen nem fújt jól, hányszor rúgták már fel Messi, aztán semmi. Aztán az Inter nem egy fölöslegesen alattomos szabálytalanságot követett el, de a sárga lap valahogy nem nagyon jött.Fernando írta:Szerintem nem volt vele baj. Jó volt a bíró. Kiválóan fújt. Wolfgang Stark jó bíró, évek óta az egyik legjobb szerintem.hady írta: A bíró érdekesen fújt.
Szerintem nem volt vele baj. Jó volt a bíró. Kiválóan fújt. Wolfgang Stark jó bíró, évek óta az egyik legjobb szerintem.hady írta: A bíró érdekesen fújt.