balazsfoci írta:
Ebben a szezonban? Hány meccs volt eddig? 2 bajnoki és egy BL, meg egy SC. Ha már Ibrahimovicnak megadod az időt arra h megszokjon vmi újat akkor add meg Titinek is.

Ez a nevetséges. Kezeljünk minden játékost egyformán. Sejtettem hogy ez lesz amúgy. Korábban is amikor Henrynak nem ment mindenki adta volna el aztán jobb lett, sőt...Akkor meg nyalták a s.eggét sokan. Pedig Henry véleményem szerint az egyik legintelligensebb és legkitartóbb játékosa a Barcának. Tökéletesen beleillik a gépezetbe. Neki is meg kell szokni az új csatárt(főleg ha nem mozog annyit mint elődje

)
peace.
Azért Ibrahimovic és Henry nem egy mese.

Ibrahimovicnak megkell szokjon egy új országot, egy új élet formát és ami a legfontosabb egy új CSAPATOT. Henrynek viszont minden a régi, max a svéddel kell össze rázodjon.
Amúgy én az összes Barca játékosnál úgyanúgy oszton a kritikát vagy jobb esetben a dicséretet.
Szerintem fog javulni a formája, de én úgy érzem, h nem lesz ez a szezonja annyira jó, mint a tavalyi.
Eladni szerintem hiba lenne, mert egy ekkora klasszis mindig jól jön. Képes egy egy rosszul játszó csapaptot kihúzni a bajból.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.