Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, valamiért úgy gondoltam h az előzőn és most is kapott, úgyhogy álljon a sarokba. Javítva.Rumig írta:Hogy-hogy-hogy? Második sárgája volt, eddig 5 után járt eltiltás, ez megváltozott volna?..a sárgalapok is röpködtek, többek között a reklamáló Ibrahimovic irányába, aki így eltiltott státuszba kerül a következő bajnoki mérkőzésre![]()
Hogy-hogy-hogy? Második sárgája volt, eddig 5 után járt eltiltás, ez megváltozott volna?..a sárgalapok is röpködtek, többek között a reklamáló Ibrahimovic irányába, aki így eltiltott státuszba kerül a következő bajnoki mérkőzésre
Ehhez először egy felületet kellene csinálni hozzá, ha majd Iván intézkedik, akkor lehet róla szó. Andris már akart csinálni egy statisztikai részleget - volt egy kis paintes terve is - , írj neki, ha lesz belőle vmi, és kell ember hozzá akkor szól.kurdt írta:Hali!
Ez a kérdésem/javaslatom most elsősorban a modiknak, adminoknak, szerkesztőknek és ilyen egyebeknek szól:
Az lenne tehát a kérdésem, hogy nem lenne-e igény egy házi góllövőlistára az oldalon, mondjuk a tabelláknál vagy valahol.
Ha esetleg igen, akkor én nagyon szívesen vezetném!
Akkor majd ha mód van rá egy bennfenntes válaszoljon nekem itt vagy pü-ben és megbeszéljük...
Nagyon jó ötlet. Ezzel együtt lehetne egy házi kanadai táblázat és egy spanyol góllövőlista is, nem kéne máshol kutatgatni utánuk. Kurdt biztos ennek a vezetését is bevállalná.kurdt írta:Hali!
Ez a kérdésem/javaslatom most elsősorban a modiknak, adminoknak, szerkesztőknek és ilyen egyebeknek szól:
Az lenne tehát a kérdésem, hogy nem lenne-e igény egy házi góllövőlistára az oldalon, mondjuk a tabelláknál vagy valahol.
Ha esetleg igen, akkor én nagyon szívesen vezetném!
Akkor majd ha mód van rá egy bennfenntes válaszoljon nekem itt vagy pü-ben és megbeszéljük...
Szia nezz be a Minden Mason belul a "Segitseg Kene Topikba,ott biztos valaszt kapsz a kerdesedre!Sztilo írta:Üdv!
Nem tudom hogy jó helyre írok e,de azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tud e egy olyan oldalt ahol vannak eredeti Barcelona ruhák,sapkák stb mer nagyon érdekelne.
Kérem ha valaki tud egy jó értelmes magyar oldalt ahol vannak ilyen cuccok legyen szíves beírni,azt nagyon szépen megköszönném,és előre is köszönöm.
Hajra barca,hajra messi
Én magam olvastam a postod, válaszolni is akartam, de aztán elmaradt valamiért.socio66 írta:...
Valóban, kötőjellel nem jó így, kösz. Az én verzióm akkor lenne jó, ha "ha így folytatja, akkor óriási munkával és alázattal, de..." ezt írtam volna.Sanama írta:Ibrahimovicnál:
"realitás, azaz a mérkőzések összképe pedig már azt is megmutatja, hogy egyre jobban beilleszkedik a Barca stílusába, és ha így folytatja, - óriási munkával és alázattal - , de túlszárnyalhatja elődjét."
A végén nem inkább: akár túlszárnyalhatja elődjét?
A cikkírókon kívül más nem nagyon tud az ilyen infókról, ők meg nem nagyon írnak be ide, szóval hiába várod mondjuk a modiktól.socio66 írta:Ha egy ilyen válasz jön,akkor minden okés.kurdt írta:socio66 valószínüleg nem "sz.rnak" le, de Maxwellről, Ibráról, Keirrisonról és Pedróról (már amnyibben ő újnak számít) is készült a közelmúltban "Célkeresztben" írás, és felteszem h Chygrynskiy-ről is folyamatban van/ki van már osztva egy, ergo nyitott kapukatt döngettél/döngetsz.
De mivel nem először fordul elő,hogy nem jön reakció egy(szerintem hasznos) felvetésre,ezért 'szóltam fel'.
Peace.
ez is jogossocio66 írta:ezért 'szóltam fel'.
Peace.
Ha egy ilyen válasz jön,akkor minden okés.kurdt írta:socio66 valószínüleg nem "sz.rnak" le, de Maxwellről, Ibráról, Keirrisonról és Pedróról (már amnyibben ő újnak számít) is készült a közelmúltban "Célkeresztben" írás, és felteszem h Chygrynskiy-ről is folyamatban van/ki van már osztva egy, ergo nyitott kapukatt döngettél/döngetsz.
De úgy látom nincs..socio66 írta: Ha van rá igény,szívesen írnék egy pályafutás-összefoglaló,játékos bemutató szösszenetet az új emberekről.
Szerintem igy jól van. Mert a 10 a tökéletes teljesitmény.Ilyen meg szerintem nincsen.gygerike írta:Hali nekem is a játékos értékelésen akadt meg a szemem, mert szerintem ugye kellen hogy a meccslegjobbja kapja a 10-est és hozzá hasonlitani a többit, igaz 1 gyengébb meccsen nehezebb , de most Messi 2 gól 1 gólpassz 8,5??szerintem 10-est érdemel de mind1
Na béke:D