2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Suarez nem tudna érdemben hozza tenni a csapat játékáhozbarca0417 írta: Suárez meg jó játékos és még jobb is lesz, de kérdés, hogy szükség van e rá itt.
Szerintem azért van der Vaart-on kívül annyira nem égtek le a hollandok. Ha Huntelaar nem a Madridba hanem hozzánk igazolt volna, nem a Milan cserepadján ülne Inzaghi mögött. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy Suárez mindenféleképp kéne ide, de én is elnézegetném őt már egy ideje itt. Ha elvinné egy nagycsapat (Ajaxhoz képest nagy persze), akár világsztár is lehet belőle.LG írta:Lehet, h hasonló a stilus, csak a szint sokkal erősebb. Sztem nem birná, leégetné magát mint Huntelaar, meg a többi holland.Barcaádám írta:na én nagyon örülnék Suárez érkezésének!gyors technikás gólerős! baltámadó és középső támadó poszton is bevethető, az ajaxban játszik amely nagyjából egy stílusú a Barcával.
tavaly is nézegettem már hogy ő jól jönne..
hát ha valakit veszünk télen ő lehetne az!!
Lehet, h hasonló a stilus, csak a szint sokkal erősebb. Sztem nem birná, leégetné magát mint Huntelaar, meg a többi holland.Barcaádám írta:na én nagyon örülnék Suárez érkezésének!gyors technikás gólerős! baltámadó és középső támadó poszton is bevethető, az ajaxban játszik amely nagyjából egy stílusú a Barcával.
tavaly is nézegettem már hogy ő jól jönne..
hát ha valakit veszünk télen ő lehetne az!!
de amúgy ő tudna játszani Henry helyén is ,az Ajaxban álltalában bal támadóbarca0417 írta:az elmundon Luis Suárez-ről írnak. Nem tudok spanyolul, de mintha az lenne hogy Guardiolát érdekli. Remélem nem igaz, mert ugyan jó csatár, de nem kéne a Barcába. Meg, ha már leigazoltuk, akkor Keirrison-t kéne preferálni majd, mint Ibra cseréje.
Biztos hogy nem jön fabregas télen mert nem játszhat a BL ben és nekünk nagyon fontos a BL isdanikaa10 írta:Puyol mért került ki a kezdőből?MESSI,BENCE írta:A téli szünetben én Fabregas leigazolásást tartom a legfontosabbnak!És akkor
Iniesta játszhatna Henry helyén!Szerintem így lenne a legjobb!Ezzel csak annyi baj van hogy Iniesta nem kimondottan balszélső,de tuti hogy j teljesítményt nyújtana balszélsőként is!
V.Valdés-E.Abidal-G.Piqué-D.Chigrinskiy-D.Alves-Y.Touré-H.Xavi-C.Fabregas-A.Iniesta-Z.Ibrahimovic-L.Messi
![]()
![]()
Am jó lenne, minél előbb a csapatba tudnánk, de kétlem, hogy az Arsenal elengedné télen, de nyáron szinte biztos, hogy jön.
Puyol mért került ki a kezdőből?MESSI,BENCE írta:A téli szünetben én Fabregas leigazolásást tartom a legfontosabbnak!És akkor
Iniesta játszhatna Henry helyén!Szerintem így lenne a legjobb!Ezzel csak annyi baj van hogy Iniesta nem kimondottan balszélső,de tuti hogy j teljesítményt nyújtana balszélsőként is!
V.Valdés-E.Abidal-G.Piqué-D.Chigrinskiy-D.Alves-Y.Touré-H.Xavi-C.Fabregas-A.Iniesta-Z.Ibrahimovic-L.Messi
![]()
![]()
És mi lenne akkor ha a Barca edzője jövőre már nem Guardiola lenne?barca0417 írta: Henry meg nem biztos hogy itt lesz jövőre is. Pep elve hogy a változás kell a csapatnak, jövőre nem sok választása lesz, ha változtatni akar, mert Iniseta,Xavi és Messi nem megy el, Ibra most jött és csak Titi maradt.
Henry nekem nagy kedvencem, úgy mondom ezeket.
amíg Henry itt van addig nem fontos, de utána kell egy balszélső, ha meg balszélső, akkor Robinho.Andris írta:barca0417, nyilván így van.![]()
Nem is erről beszélünk, hanem arról, h akár megcsinálnák, akár nem, szerintem legalábbis nem kéne.
Én tudom,hogy régóta akarsz Te is egy bal támadót a csapatban tudni, mint ahogy én is.Így kezdem érteni. Végülis mindkétféleképp lehet értelmezni.
De csak én érzem értelmetlennek, hogy a te variációdat állítom, miután már két éve még Henry ellenében is egy másik baltámadó mellett kardoskodok ?
Semmi más mondandóm nem volt, mint h ha valahova nagy pénzt rakunk majd le, az a középpálya kell h legyen
Így kezdem érteni. Végülis mindkétféleképp lehet értelmezni.Sanama írta: Szerinted ez a mondat mit jelent?
"Egyrészt nem engedhetünk meg magunknak minden évben ilyen költekezést, másrészt szükség sincs rá. "
Egyrészt: drága
Másrészt: nincs rá szükség.
Itt semmi kapcsolatot nem teremtettél, 2dolgot mondtál el, egymástól függetlenül.
Legalábbis én nem látok olyan szókapcsolatot, ami azt fejezné ki,hogy azért nem kell mert drága.
Viszont utána már így akartad magyarázni,hogy drága, azért nem kell.
Igazán nem akarok beleszólni semmibe, de szerintem az a mondat, amit kiemeltél tök érthetö.Sanama írta:....
Szerinted ez a mondat mit jelent?Andris írta:Ezt honnan ollóztad ki ?Sanama írta:![]()
Előbb még azt írtad:
"Ekkora költekezést nem engedhet meg a csapat, másrészt nem is kell Robinho".
Ezt honnan ollóztad ki ?Sanama írta:![]()
Előbb még azt írtad:
"Ekkora költekezést nem engedhet meg a csapat, másrészt nem is kell Robinho".