Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mint egy idökérés a kosármeccseken, hogy helyrerázodjanak a játékosokredlions írta:Személyeskedés miatt zártam fél órára a Real vs Barca topicot....
sajnos nem egy hozzászólás ment személyeskedés írányába... Folyamatos frissítés mellett töröltem az adott hozzászólásokat.
Okés.redlions írta:Rendben!
A moderálás főmenű felhívás részében nagytakarítást végeztem és bezártam!A kijelőlt moderátorok így is tudnak bele írni (lezárva gombra kattintva) és szerintem az Adminok is!
Eddig is csináltam ilyet... Csak nem láttad... Egy-két értelmesebbet szoktam meghagyni.Enrique írta:Red, megraktalak az OFF-ban is modinak, olvasd el a Felhívásban mit írtam. Bekeményítünk.![]()
Így lényegesen egyszerübb lesz elhárítani a problémákat, úgyhogy minden modi bátran forduljon hozzá.redlions írta:Szívesen. Így jobb...Enrique írta: Ok, kösz.
Grat az Adminisztrátori "kinevezéshez"!
Kösz, de még csak átmeneti. Kellett a 'nyomozáshoz'.redlions írta:Szívesen. Így jobb...Enrique írta: Ok, kösz.
Grat az Adminisztrátori "kinevezéshez".
Szívesen. Így jobb...Enrique írta: Ok, kösz.
Igen, meg Taibi barátunk közösen.Badi írta:álkitfisto rendesen betojt..amúgy már 100% hogy ez a hool gyerek volt?