Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha meg annyira örülne, nagy képűnek tűnne?visca el barca írta:hát nekem továbbra is furcsa ez a zlatan gyerek. sztem nem dolgozik még annyit amennyit kéne, kedvtelennek tűnik, góljainak nem igazán örül...
ennek ellenére le a kalappal a 4/4-es mutatója mellett, illetve az mellett amit tegnap mutatott
Hidd el leginkább ez okozta a fejtörést mindenkinek, nem a képességei. Szinte az összes ellenérzést ez váltotta ki, bár biztos van olyan, aki még mindig nincs kibékülve a képzettségével, de ezek száma elenyésző és most nincs miért hallassák a hangjukat.fcbarcelona1102 írta:Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban.
És itt már nagyon közel volt a duplához, azért már várok tőle egy életrős bombát, ami a hálóig megy!:-) Bár a Barca játékrendszerében ritkábban kerül majd lövőhelyzetbe 20-25 méterre a kaputól, inkább a 16-os környékéről próbálkozhat többet majd, ha ez marad a szerepköre, de onnan is el lehet engedni egy hálószaggatót.Gali írta:Eddig 4/4, a Malaga elleni meccs után pedig 5/5. Úgy néz ki egy gól erejéig Zlatanra mindig számíthatunk. Csak így tovább.
Azért azt vedd figyelembe, hogy nagyrészt nem a játéktudásával és a technikai képzettségével volt itt gondja senkinek, így voltam ezzel én is. Elismertem, hogy nagyon nagy játékos, hihetetlen tudással. Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban. Hál'Istennek nem így lett, uh csak így tovább, nagyonnagy amit csinál!!! Hát még ha formába lendül és megtanul maximálisan összejátszani a többiekkel! Álomcsapat!!fcbarcelona1102 írta:lám, most senki se fikázza Ibrat, hogy ilyen meg olyan sz.r vétel volt... :O
na ezen a meccsen megmutatta mit tud valójában, és lesz még jobb is... gól, gólpassz, kapufa....
4 különböző meccs, 4 gól zsinorban.....
és minimum 2 gólpassz, de ha jól emlékszem mióta itt van volt az 3 is, ha nem több....
egyenlőre hozza a gólokat ugyanugy mint etoo, és mellette gólpasszokat is ad....remélem nem szakad meg a sorozat....
ennyiii nagy okosok, akik első meccs után leírták őt...és ez még csak a kezdet...
egy volt nagy barca játékos, aki már a múlt...Zsolti írta:ki az a Samuel Etoo??![]()