Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A gólkülönbség egyenlő... A Madrid eggyel kevesebbet kapott, mi meg eggyel többet lőttünk.sergio t írta:tehát mégsem egyenlő....ferninho írta: hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a Barca
tehát mégsem egyenlő....ferninho írta:hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a BarcaLeomessi14 írta:Na egy gollal vezetjuk a bajnoksagot,ez az egy gol maradjon meg a bajnoksag vegeig es akkor boldogok lezunk!
hát igen, ez az utolsó bekezdés nagyon is igaznak tűnik, egyszerűen nem látok olyan csapatot (jelenleg) amelyik eséllyel venné fel a harcot a két nagy csapattal!danikaa10 írta:Nyílván látták, hogy ez bejön.kristop írta:hozták ezt is, jobbak voltak, grat. csak így röviden a meccsről.
amúgy, egyedül voltam vele úgy az idény előtt, hogy olyat akar a Real játszani, mint mi? sok labdabirtoklás, játék kontrollálása, nyomás alatt az ellenfél, folyamatos letámadás.
ehelyett teljesen más. nemtudom, hogy később bejön-e ez nekik, de eddig szerintem nem találták meg még magukat.![]()
Amúgy meg egyre jobban aggódom a spanyol futball színvonaláért, mert azt hiszem a többi meccsen is valami ilyesmi lesz, hogy a legtöbb csapat ellen a Barca és Real már az első félidőben eldönti a meccset és akkor egy unalmas, max még1 gólos második félidőt láthatunk.
Az igazán nagyok nem állnak le bohóckodni meccs közben "Fletliszerű" lábdobálást utánozva. Talán egyedül a Fenomenora emlékszem aki biciklivel indult egyszer vagy kétszer, de Ő sem állt egyhelyben másodpercekig hülyéskedve. Amikor ezt láttam C.R.-től, általában nem ment neki a játék. Nem akarom elvitatni az érdemeit, mert a legjobbak közt van, de, ami az átlag fölé emeli az a gyorsasága, a rúgótechnikája és a fejjátéka. Szerintem az az elegancia és természetesség ami Messiből előjön időnként az egyedül rá jellemző és valószínűleg előnye az alkata és az alacsony súlypontja is. De vannak azért hasonló magasságú játékosok, akikből sohasem lesz Messi. És természetesen nem leszólni akarom C.R.-t, világklasszis, a mutatói nem hazudnak, de mégis ilyen szinten is mekkora a különbség! Szóval nem bánom, hogy a Madridba ment és nem hozzánk jött és ez akkor is igaz marad, ha véletlenül valamiben előttünk végeznének az Ő hathatós támogatásával.danikaa10 írta:Amúgy szerintem, Messi és Ronaldo közt az a nagy különbség, hogy C.R olyat csinál, hogy egy helyben sarkazik egyet, és akkor már tombol a közönség. Meg áll és csinálja a bicikli cseleket.
Na ne haragudj ,de azért ez hatalmas braomságez nem az összeszokás problémája szvsz, hanem ahogy már múltkor leírta valaki nem kellett több a meccs megnyeréséhez, nem tudnak (akarnak...) felpörögni
elég ennyi is MÉG
szóval ez nem az összeszokás...
amúgy a Villarrealt kijavítod de azt, hogy margit azt nem Very Happy
amúgy meg mi ez a sok margitozás?
nálunk letudjuk írni hogy barca...
Nyílván látták, hogy ez bejön.kristop írta:hozták ezt is, jobbak voltak, grat. csak így röviden a meccsről.
amúgy, egyedül voltam vele úgy az idény előtt, hogy olyat akar a Real játszani, mint mi? sok labdabirtoklás, játék kontrollálása, nyomás alatt az ellenfél, folyamatos letámadás.
ehelyett teljesen más. nemtudom, hogy később bejön-e ez nekik, de eddig szerintem nem találták meg még magukat.
ez nem az összeszokás problémája szvsz, hanem ahogy már múltkor leírta valaki nem kellett több a meccs megnyeréséhez, nem tudnak (akarnak...) felpörögniPerrero írta:
1. Villarreal
2. Nem mindegy, hogy mennyivel nyer a Real ha nyer
Ha a Barca nyerne így, akkor máshogy írnál a dologról
szerk.: Nyilván nincsenek még összeszokva, a kiscsapatok ellen elviszi a csapatot 1-1 klasszis játékosuk, most a Villarreal ellen, ez éppen hogy elég volt.
szerintem a villareal a komolyabb ellenfelek közé tartoznak igencsak, nem úgy mint az eddigiek. a srácok ma sem izzadtak meg, teljesen minimumot nyomtak.Ez a csapat semmi az elmúlt évekbeli villarealhoz képest, pláne hogy hazai pályán vannak
De ez senkit nem érdekel.Barca+ írta:sziasztok!
nem tudom, hogy-hogy vagytok vele de szerintem egyáltalán nem nagy szám ez a margit! most volt egy kicsit nehezebb ellenfelük( villareal) és semmit nem mutatott okés nyertek 2:0-ra de a játékuk sehol nincs!
igaz még nincs összeszokva állítólag bár nem értem, hogy amikor valami kis semmi csapat ellen nyer a margit akkor már összevannak szokva ahogy a kommentátor is mondta a Xerez ellen!
sztem ez hülyeség!
ha a Villareálból nem állítanak ki 1 embert akkor még az x is elképzelhető lett volna!
ennyi
hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a BarcaLeomessi14 írta:Na egy gollal vezetjuk a bajnoksagot,ez az egy gol maradjon meg a bajnoksag vegeig es akkor boldogok lezunk!
Nekik se.ferninho írta:azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...A játékuk pont olyan, mind eddig: nulla...de tudom, tudom, össze kell szokni, ennyi játékost beépíteni...pfff. Ég és föld a két csapat játéka. Barcelonában egyértelmű esélyesi leszünk a meccsnek.
Milan ellen tuti nem így játszanánk...
Nem tudom pontosan hogy melyik állításomra gondoltál. Ha figyelmesen követted a meccset észrevehető volt a villareal játékából hogy itt ma nincs sok keresni valójuk. Ez a csapat semmi az elmúlt évekbeli villarealhoz képest, pláne hogy hazai pályán vannak. Szóval ezt ki lehet venni a meccs képéből hogy egyenlő ember arányban is minden bizonnyal reál győzelem született volna. Ha pedig a másik állításomra gondoltál, akkor a reál játékét illik figyelembe venni. Egy komolyabb csapat ellen bajban lennének, mondjuk egy chelsea ellen. Egy angol védelem azért más mint egy villareal védelem. ( persze ez csak az én meglátásom)danikaa10 írta:És ezt te onnan a kis székedből találtad ki?barcafan0911 írta: Szerintem ha nincs a kiállítás akkor is ilyen nyomi lett volna villareal. Egyáltalán nem komoly ellenfelek már. A real játéka meg nem egy nagy szám, a Barca mellet elbújhatnak. Amint találkoznak majd egy olyan csapattal ami tud és akar is focizni, akkor majd koppannak egyet. Egy angol csapat még mindig felmosórongyot csinálna belőlük.
Közbe 11-es a Realnak, valszeg mindjárt Ronaldo gól.
utálom ronaldot, és általában jogosak ezek a kritikák, de most az első félidőben tényleg félelmetesen hatékony volt, többször is átsiklott a villarrealon, a gólja pedig messinek is dícséretére vált volnaRivaldo11 írta:Ezt a 10 emberes Villarrealt mi már széthajtottuk volna, a madrid meg jócskán megszenved velük. Egyelőre hozzák a meccseket, de mutatott játék terén sehol nincsenek hozzánk. Ezt nem elfogultságból említem, pusztán tény.
Ronaldo meg...remek cseleket nyomat. Ráviszi a védőre a labdát, majd visszapasszol.
"kettesével-hármasával cselezi ki a védőket"hol? Kiket?
Ha kicsit jobban pörögne a Real biztos már 3-0 lenneferninho írta: azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...
Milan ellen tuti nem így játszanánk...
azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...A játékuk pont olyan, mind eddig: nulla...de tudom, tudom, össze kell szokni, ennyi játékost beépíteni...pfff. Ég és föld a két csapat játéka. Barcelonában egyértelmű esélyesi leszünk a meccsnek.