Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.27. 17:09:16

Még jó, hogy jön a Fifa, PEs meg a manager játékok... Szerintem be lehetne zárni ezt a topikot, mert még el sem kezdődött a szezon és mégis 'már tél van'.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.27. 13:02:50

J. Dos Santos nálunk van , az ő bátya van a Tottenhamnal G. Dos Santos és megvették igen .
Visca El Barca
Kép
robi0327
Barça B

2009.09.27. 12:58:31

J.Dos Santos csak kolcsonben van a Tottenhamnal vagy megvettek?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.27. 11:59:17

chonggy írta:
Zsolti írta: Esetleg még Arshavin,bár ő meg már nem valami fiatal...:/

1.Arshavin nem akarna jönni az Arsenalból,ott ő most a jani.
2.HA az Arsenal elengedi Fabragast,Arshavint biztos nem fogja.
3.HA az Arsenal nem adja Fabragast,Arshavin sem jön,mert akkor felbomlik a csapatuk tengelye..
4.Arshavin már 2 éve szóba sem volt a Barcánál.
5.Tényleg nem fiatal már.
Silva sem volt szóban már vagy két éve,mégis mindenki róla beszél..mellesleg most nem arról volt szó,hogy kik voltak képben a közelmúltban,hanem,hogy ki jelentene erősítést...
chonggy
Capitá del Barça

2009.09.27. 11:53:44

Zsolti írta: Esetleg még Arshavin,bár ő meg már nem valami fiatal...:/

1.Arshavin nem akarna jönni az Arsenalból,ott ő most a jani.
2.HA az Arsenal elengedi Fabragast,Arshavint biztos nem fogja.
3.HA az Arsenal nem adja Fabragast,Arshavin sem jön,mert akkor felbomlik a csapatuk tengelye..
4.Arshavin már 2 éve szóba sem volt a Barcánál.
5.Tényleg nem fiatal már.
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.27. 11:48:48

Rivaldo11 írta:Jövőre-jelenleg úgy néz ki-mindössze két igazolás szükségeltetik: Ha beérik a J.Dos Santos-Thiago kettősből az egyik fiatalunk, akkor "csak" Fabregst kell visszahozni-hogy miért, arról írtunk már eleget.
A másik probléma a sokat emlegetett bal oldalunk. Robinhot én nem tartom annyira jó megoldásnak, Ribery jobbnak tűnik. Silva is alkalmas lehet. E hármason kívül viszont nagy kérdés, hogy lenne e rajtuk kívül valaki, aki elhozható, és hozza az elvárt szintet...
Mindenesetre az látszik, hogy agyonigazolni nem kell magunkat.
Esetleg még Arshavin,bár ő meg már nem valami fiatal...:/
Kardi
Capitá del Barça

2009.09.27. 11:12:59

LG írta:Én szélre a nyáron történtektől függetlenül még mindig Riberynek örülnék a legjobban. Egyszerűen azért, mert a piacon ő legjobb a posztra.
Robinhot én tartom nagy durranásnak, Silva és Mata ügyes gyerekek, de nem olyan jók, mint a francia.
Fabregas meg sztem luxus lenne Ini, Xavi, Touré mellé, főleg, h azt nézzük, h Busquets és Keita se kutyaütők, és még a fiatal tehetségekből(Jonathan, Thiago) is lehet vmi.
fabregas egyáltalán nem lenne luxus mert akkor meglenne oldva henry helyére is a pótlás ugyanis, ini eredeti helyére menne fabregas, és ini felmenni titi helyére..... :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.27. 11:07:41

Jövőre-jelenleg úgy néz ki-mindössze két igazolás szükségeltetik: Ha beérik a J.Dos Santos-Thiago kettősből az egyik fiatalunk, akkor "csak" Fabregst kell visszahozni-hogy miért, arról írtunk már eleget.
A másik probléma a sokat emlegetett bal oldalunk. Robinhot én nem tartom annyira jó megoldásnak, Ribery jobbnak tűnik. Silva is alkalmas lehet. E hármason kívül viszont nagy kérdés, hogy lenne e rajtuk kívül valaki, aki elhozható, és hozza az elvárt szintet...
Mindenesetre az látszik, hogy agyonigazolni nem kell magunkat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.27. 11:02:11

Én szélre a nyáron történtektől függetlenül még mindig Riberynek örülnék a legjobban. Egyszerűen azért, mert a piacon ő legjobb a posztra.
Robinhot én tartom nagy durranásnak, Silva és Mata ügyes gyerekek, de nem olyan jók, mint a francia.
Fabregas meg sztem luxus lenne Ini, Xavi, Touré mellé, főleg, h azt nézzük, h Busquets és Keita se kutyaütők, és még a fiatal tehetségekből(Jonathan, Thiago) is lehet vmi.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 20:52:07

DaveN írta:ha engem kérdezel nem...nyárra várok vmi nagy durranást..elnökválasztás,meg minden....
nem hínném h miután egy csomó pénzt elköltöttünk a nyáron, és alapvetőleg jó a keret, télen leigazolnánk Fabregast...

az új elnök vszínüleg készül vmi nagy dobásra majd, ez lehetne akár Cesc is

a BL-ben sem játszhatna, ha sérülés miatt kell majd vki akkor vagy vmelyik ifit felhozza Pep, vagy ha nagyon gáz a helyzet akkor kölcsönzés vagy olcsóbb transzfer várható (Bl-ben is játszatható embert)[/quote]a nemmel arra céloztam,hogy szerintem a TÉLEN nem veszünk senkit... :)
DaveN
Jugador del Barça

2009.09.26. 20:03:16

Zsolti írta:
Varatrix írta:Komolyan hiszitek, hogy Fabregasért télen lepengetünk x millió eurót?
ha engem kérdezel nem...nyárra várok vmi nagy durranást..elnökválasztás,meg minden....
nem hínném h miután egy csomó pénzt elköltöttünk a nyáron, és alapvetőleg jó a keret, télen leigazolnánk Fabregast...

az új elnök vszínüleg készül vmi nagy dobásra majd, ez lehetne akár Cesc is

a BL-ben sem játszhatna, ha sérülés miatt kell majd vki akkor vagy vmelyik ifit felhozza Pep, vagy ha nagyon gáz a helyzet akkor kölcsönzés vagy olcsóbb transzfer várható (Bl-ben is játszatható embert)
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 19:54:25

Varatrix írta:Komolyan hiszitek, hogy Fabregasért télen lepengetünk x millió eurót?
ha engem kérdezel nem...nyárra várok vmi nagy durranást..elnökválasztás,meg minden....
barca0417
Entrenador del Barça

2009.09.26. 18:06:50

gygerike írta:Szerintem télen kp-ra lenne szükség mindenképen mivel ott kevsen vagyunk, visszont a szélsőt megtudják oldani ott van Pedro Jeffren és ha kell még Bojan is ugy hogy én is inkább kp-ét hoznék , leginkább Fabregast
A középpályán meg van Thiago és Jonathan. Pep ugyan ebből a négyesből kiemelte Pedro-t, és meg lehet érteni, mert tehetséges, és ügyes a labdával, de sokszor úgy el tűnik meccseken, hogy el is felejtjük. Szerintem a nyári játékot alapul véve Jonathan van olyan jó középpályás, mint amilyen jó szélső Pedro.
A télen max kölcsön lehetne venni valakit, mint anno Davids-ot aki remekül bevált, de most talán túlzás lenne Fabregas.
Ezek fényében ha muszáj választani Robinho-Cesc küzöl akkor én a brazilt szorgalmaznám.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.09.26. 15:24:23

Komolyan hiszitek, hogy Fabregasért télen lepengetünk x millió eurót?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.26. 15:22:03

Szerintem télen kp-ra lenne szükség mindenképen mivel ott kevsen vagyunk, visszont a szélsőt megtudják oldani ott van Pedro Jeffren és ha kell még Bojan is ugy hogy én is inkább kp-ét hoznék , leginkább Fabregast
Visca El Barca
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.26. 15:19:33

Zsolti írta:
barca99 írta:Mondjuk lehet, hogy ez már túl sok is lenne, és Robinhoval változatosabb lenne a csapat. :)
Itt a lényeg..sokszor idegesítő már számomra,hogy tiszta lövőhelyzetekben is csak passzolnak...Fabréval a középpályánkon ez mitsem változna..Robinho meg szokott azért távolabbról is bombázni...
Henry
Ibra

Mindketten tüzeltek előző klubjukban távolról rendesen. Itt? Szinte semmi.

Ez nem a játékoson múlik szerintem. Meg van mondva nekik,mit kell játszani.

Robinhoval sem lenne több távoli bomba.

Amúgy én is Fabregast támogatnám télen, vagyis minnél hamarabb a szélső posztra pedig majd Silvat.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.26. 12:37:35

danikaa10 írta:
Bárcsak. [-o< :D Nem mintha bajom lenne Henryvel, de én sokszor kedvetlennek látom, mintha nem lenne már miért küzdenie.
Szerintem nem kedvetlen, és hajt is, de Henry nem passzol 100%-ig a Barca játékába. Érdemes megfigyelni, hogy Zlatan, bár nagyobb darab és talán egyenes sprintben valószínűleg alulmaradna Titivel szemben, de összjátékban, egyérintős passzokban teljesen egyenrangú partnere Xavinak, Messinek, Ininek... Henry-nak inkább az a stílus fekszik, amikor kiteszik üresbe, kamatoztathatja gyorsaságát, és van ideje felgyorsulni. Amit szoktunk tőle látni az max az, amikor a vonal mellett meghúzza és egy vagy két lépés előnyt szerez, hogy középre adhassa a labdát. Természetesen vannak váratlan megoldásai,(a klasszikuson lőtt első gólja-már azt hittem soha nem lövi el- igazi mestermunka) ami miatt az elithez tartozik és többé-kevésbé felvette a csapat ritmusát, megszokta a játékrendszert, de még mindig olyan érzésem van néha, mintha lassítaná a játékot. És ezt úgy mondom, hogy, amikor megtudtam a leigazolását, azt mondtam magamban: végre, miért kellett ennyit várni ezzel?! :)
Én mostanában azt látom, hogy nagyon akar, szerintem, ha megrúgja az első gólját ebben a szezonban, talán Ő is felenged és újra a tavalyi formáját hozza. :D
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 12:29:50

barca99 írta:Mondjuk lehet, hogy ez már túl sok is lenne, és Robinhoval változatosabb lenne a csapat. :)
Itt a lényeg..sokszor idegesítő már számomra,hogy tiszta lövőhelyzetekben is csak passzolnak...Fabréval a középpályánkon ez mitsem változna..Robinho meg szokott azért távolabbról is bombázni...
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.26. 12:15:03

Nálam még mindig többet ér egy Xavi - Cesc belső, Iniesta - Messi szélső duó. Durván labdabiztos lenne a középpálya. Bár tény, hogy így elveszne a Xavi - Iniesta középpálya varázsa, de így sem lenne gyenge a csapat.

Tehát ha kívánságműsor lenne, én egyértelműen Robinho elé tenném Fabregast.

Bár azoknak is igazat tudok adni, akik szerint 2006 óta (...) hiányposzt a baltámadó (kicsit magas a mérce), és erre alkalmasabb lenne Robinho, mint Iniesta. Viszont a saját nevelésű négyes már csak a La Masia szellemisége miatt is szimpatikusabb lenne, plusz a mostani stílushoz szerintem valamivel jobban illene. Mondjuk lehet, hogy ez már túl sok is lenne, és Robinhoval változatosabb lenne a csapat. :)

A lényeg viszont, hogy én is azon a véleményen vagyok, hogy a 2 játékosból egyet el kell hozni télen, és akkor tényleg elég mély lesz a keretünk.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.26. 11:48:56

Fernando írta:Én Robinhot elsődlegesen nem azért látnám ott szívesen, mert szambamester. :P Az évek során csapatjátékos lett belőle, megerősödött, lát a pályán, és a helyzeteit gyilkos módon oldja meg, emellett villámgyors ami Henryról nem mondható el. Az az igazság, hogy a jobb oldalunk gyorsabb, mint a bal. Alves-Messi vs. Abidal-Henry, én jobban örülnék egy Alves-Messi vs. Maxwell-Robinho 4-esnek :D
Mostanában ugyan nem láttam játszani sokszor, de már nem az a hülyegyerek, aki volt régebben, a képességeivel nem volt soha bajom, de az igaz, hogy úgy tolták le a labdáról a komolyabb védők, mintha 11 éves lett volna.(még a "35" kilós korszakában) A focija érettebb lett, elképzelhető, hogy jó vétel lehetne! :)
lenart cryuf
Barça B

2009.09.26. 11:45:08

MichaaBee írta:
lenart cryuf írta:Azert például Thomas Vermaelen eddig elég jól teljesít
az Arsenálban ahhoz képest hogy védő elég sok gólt szerzett/3-4/
és elég jól játszik.
És ennek mi köze van az igazolásokhoz? :roll: ](*,)

Csak annyi köze van hozzá, hogy írták hogy Suarez nem elég jó,
meg a Holland bajnokságból nem lehet találni játékosokat akik megtudnák állni a helyüket erősebb bajnokságokban.
Szerintem ez nagy tévhit!! :(
A Csapat lehet hűtlen a szurkolóhoz,de a szurkoló sohasem lesz hűtlen csapatához!!!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.26. 10:49:12

Fernando írta:én jobban örülnék egy Alves-Messi vs. Maxwell-Robinho 4-esnek :D
Bárcsak. [-o< :D Nem mintha bajom lenne Henryvel, de én sokszor kedvetlennek látom, mintha nem lenne már miért küzdenie, míg Robinho, azt hiszem nagyon kivan már éhezve, plusz itt komoly esélye lehetne a BL győzelemre.

A magatartással nem hiszem hogy lenne gond, nézzünk csak Ibrahimovicra. Máskérdés, hogy a City elengedné-e, de szerintem nem reménytelen az ügy. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.26. 10:06:44

Én Robinhot elsődlegesen nem azért látnám ott szívesen, mert szambamester. :P Az évek során csapatjátékos lett belőle, megerősödött, lát a pályán, és a helyzeteit gyilkos módon oldja meg, emellett villámgyors ami Henryról nem mondható el. Az az igazság, hogy a jobb oldalunk gyorsabb, mint a bal. Alves-Messi vs. Abidal-Henry, én jobban örülnék egy Alves-Messi vs. Maxwell-Robinho 4-esnek :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bali 15
Director del Fútbol

2009.09.26. 10:01:19

Fernando írta:Nem tudom miért veszi bárki is ennyire komolyan a Fábregas ügyet. Szerintem még jövőre se lesz belőle semmi. Nem hiszem, hogy el fog jönni padozni. Oké rotáció, de ő az állandó kezdőtagsághoz van hozzászokva, én amondó vagyok, hogy nicns is rá nagy szükség, Jonathan és Thiago hasonló szintre eljuthat, mint most Cesc, ha lehetőséget biztosítunk nekik. Jah és még egy fontos dolog: Az áruk 0, azaz 0, míg Cesc-ért MINIMUM 30 milliót fog kérni az Arsenal.

Nagyobb szükség van Robinho-ra inkább, vagy bárki más jobblábas bal oldali támadóra. Henry ugye jövőre eligazol Amerikába. Meg már most sem igazán bírja végigjátszani z egész idényt, ráadásul mi van ha megsérül? Jön majd kényszermegoldásként Iniesta? Ő inkább maradjon a középpályánkon Xavival varázsolni.
Maximálisan egyetértek. Én sosem voltam pártolója annak hogy Fabregas idejöjjön. Ott van a sok tehetség bizony. És igen valaki kell a baloldalra. Szerintem ezt a probléma R10 óta áll fent. Bocsi csak annyira elvakult vagyok iránta hogy csak valami szambamestert tudnék ott elképzelni :D.
Ezért tartom jó ötletnek én is Robinho-t.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.26. 09:46:08

Nem tudom miért veszi bárki is ennyire komolyan a Fábregas ügyet. Szerintem még jövőre se lesz belőle semmi. Nem hiszem, hogy el fog jönni padozni. Oké rotáció, de ő az állandó kezdőtagsághoz van hozzászokva, én amondó vagyok, hogy nicns is rá nagy szükség, Jonathan és Thiago hasonló szintre eljuthat, mint most Cesc, ha lehetőséget biztosítunk nekik. Jah és még egy fontos dolog: Az áruk 0, azaz 0, míg Cesc-ért MINIMUM 30 milliót fog kérni az Arsenal.

Nagyobb szükség van Robinho-ra inkább, vagy bárki más jobblábas bal oldali támadóra. Henry ugye jövőre eligazol Amerikába. Meg már most sem igazán bírja végigjátszani z egész idényt, ráadásul mi van ha megsérül? Jön majd kényszermegoldásként Iniesta? Ő inkább maradjon a középpályánkon Xavival varázsolni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt