Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, így vanvan Bommel írta:Mégpedig azért, mert ez moszkvai idő szerint 20:45
Pedig az 18:30-kor lesz!ne haragudj Ozsi, de ez a 18.15 ez hogy jött össze? a bl meccsek nem 20.45-kor kezdődnek? még csak ismétlés sem lehet, mert 2 hete mi játszottunk az Inter ellen
Jól tudja Ozsi. Ez a meccs kivételesen akkor kezdődik! ( 18 30)Puyol05 írta:ne haragudj Ozsi, de ez a 18.15 ez hogy jött össze? a bl meccsek nem 20.45-kor kezdődnek? még csak ismétlés sem lehet, mert 2 hete mi játszottunk az Inter ellenozsimiki írta:Akinek van Digisport, a mai kínálat:
18.15:
Rubin Kazany – Internazionale
20.30: Fiorentina-Liverpool
23.30: BARCA-Dinamo Kijev
ne haragudj Ozsi, de ez a 18.15 ez hogy jött össze? a bl meccsek nem 20.45-kor kezdődnek? még csak ismétlés sem lehet, mert 2 hete mi játszottunk az Inter ellenozsimiki írta:Akinek van Digisport, a mai kínálat:
18.15:
Rubin Kazany – Internazionale
20.30: Fiorentina-Liverpool
23.30: BARCA-Dinamo Kijev
Szerintem a legtöbbeket ez érdekel.danikaa10 írta:Ebbe, hogy a Debrencen továbbjutott ez a nagy sz*r. Mert nem tudom, szerintem azt hiszik, hogy most húú mindenkit csak ez a csoport érdekel.
Szerintem egyáltalán nem erről van szó.danikaa10 írta:Ebbe, hogy a Debrencen továbbjutott ez a nagy sz*r. Mert nem tudom, szerintem azt hiszik, hogy most húú mindenkit csak ez a csoport érdekel.
Hát ugy láttom magyar csatorna megint nem adja, amit egyáltalán nem értek, merrt ugye mindenki a pénzre megy és ebbe lenne szerintem a legnagyobb pénz. Mindenki a címvédőre kiváncsi, jó hogy a tv2-őn Debrecen meccs van , visszonrt azt már nem értem hogy a diginek minek kellet bele pofátlankodnia, M.O. nem kis résszét fosztotta meg a szerdai bl meccs élvezetétőlalex27 írta:Barcelona-Dynamo Kyiv
Al Jazeera Sport +5
Boom Sport One
C+ Sport (Fra)
Diema
Hi Sports 2
Kanal 5 (Mac)
Kanal A (Slo)
MaXimo 2
Nova Sport (Cze)
Nova Sports 3 (Hellas)
nSport SD
NTV+ Sport
Sky Calcio 4
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport Info (Portal)
Sky Sports Interactive
Sport 1 (Ukr)
Sport 5
Sport TV1
SuperSport 6 (ZA)
TV2 Sport (Den)
TV6 Latvia
TV6 Lithuania
Viasat Football (Swe)
Viasat Sport (Nor)
~ nSport HD
~ NTV+ Sport HD
~ Sport HD (Ukr)
~ Viasat Sport HD
Ebből úgy tűnik egyik sincs.alex27 írta:Barcelona-Dynamo Kyiv
Al Jazeera Sport +5
Boom Sport One
C+ Sport (Fra)
Diema
Hi Sports 2
Kanal 5 (Mac)
Kanal A (Slo)
MaXimo 2
Nova Sport (Cze)
Nova Sports 3 (Hellas)
nSport SD
NTV+ Sport
Sky Calcio 4
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport Info (Portal)
Sky Sports Interactive
Sport 1 (Ukr)
Sport 5
Sport TV1
SuperSport 6 (ZA)
TV2 Sport (Den)
TV6 Latvia
TV6 Lithuania
Viasat Football (Swe)
Viasat Sport (Nor)
~ nSport HD
~ NTV+ Sport HD
~ Sport HD (Ukr)
~ Viasat Sport HD
Te viszont elmehetsz a p....ba ! Ha ennyire zavar ,hogy vki nem talál vmit, ne olvasd el ! Minek írogatsz, ennyire ráérsz szapulni egy Barca drukkert ?G-Jay írta:Nézz már fel a topic föléMadox76 írta:nincs sport1-em, tud vki vmi jó oldalt ahol legalább néha néha rákukkanthatok?Ott minden el van magyarázva, nem hiszem el hogy ennyire a szájába kell adni mindenkinek mindent...gondolkozz egy picit, erőltesd meg magad annyira hogy két link közül megtaláld a neked megfelelőt...vááá
(még az is oda van írva gedvás nagy betűkkel hogy olvass mielőtt kérdezel, de nyugi nem te vagy az egyetlen ilyen vak.)
Köszi, de sajnos nem működik a sport1 es link rajta
Nézz már fel a topic föléMadox76 írta:nincs sport1-em, tud vki vmi jó oldalt ahol legalább néha néha rákukkanthatok?
Ez olasz módra volt így.House írta: Ehez kapcsolódó: Múltkor egy igen érdekes dolog történt. Bent van a Rai1 a csatornalistában, és ügyebár közvetítette is a Barca meccset, De (!) arra a 2-2,5 órára fekete képernyő volt. Annyi lenne csak a kérdésem, hogy ezt az olaszok csinálták-e vajon így meg, vagy a csatornaszolgáltató? (Helyi csatornaszolgáltatóm van.)
Szerintem marad a sopcast. A tv2 is a Loki meccset adja, nem hiszem h nagyon adná magyar/külföldi adó.danikaa10 írta:Nem tudjátok, hol lehet majd nézni a keddi Barca meccset? Úgy látom a Digi se adja, mondjuk amúgy sincs, szóval tudna adni valaki valami infót, mint múltkor az Inter ellen, hogy melyik külföldi adó fogja sugározni a meccset, remélem nem a neten kell majd nézni. Előre köszi!
A fórumon van regisztrálva egy Szabella nevű felhasználó, nála érdeklődj PM-ben.Trinity írta:Sziasztok!
Új látogatóként lehet, hogy teljesen rossz helyen érdeklődöm( sorry
Szeretném meglepni a kisfiamat egy Barcelona meccsel élőben. Nov. 29-t választottam, a Reál meccset. Egy utazási irodától már kaptam csomag ajánlatot ( mérkőzésjegy-repjegy-szállás ), de szeretném egyedi szervezéssel is megpróbálni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék jegyet venni?
Előre is köszönöm, Trin