Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha tényleg teljesen rendben lenne minden akkor szerintem ő játszana a Xavi-Keita páros valamelyikének helyén.danikaa10 írta:Ini már 4 meccse egészséges...DaveN írta:hát azért ez szerintem nem az a meccs amikor annyira fontos lenne kockáztatni akár Ini akár Ibra egészségét...
Ini már 4 meccse egészséges...DaveN írta:hát azért ez szerintem nem az a meccs amikor annyira fontos lenne kockáztatni akár Ini akár Ibra egészségét...Zsolti írta:ááááááááá mér Pedro?????
Iniesta már lazán kaphatna egy félidőt.....ibra meg cserélnő őt a másodikban,ha már nem bírja...
hát azért ez szerintem nem az a meccs amikor annyira fontos lenne kockáztatni akár Ini akár Ibra egészségét...Zsolti írta:ááááááááá mér Pedro?????
Iniesta már lazán kaphatna egy félidőt.....ibra meg cserélnő őt a másodikban,ha már nem bírja...
Várható volt, h ebben az összeállitásban lépünk pályára.Sanama írta:VV-alves-Puyol-Csiga-Abidal-Toure-Xavi-Keita-Pedro-Henry-Messi
Ibra,Ini padon.
45-50 perccel kezdés előtt, főoldalon keresheted majd. vagy fórumra is berakják.danikaa10 írta:Hivatalos kezdő mikor lesz kb.?
Szerintem meg, ha esetleg ikszelnénk a Dinamo Kijevvel itthon, sincs minden veszve. Lazán javíthatunk még a csoportkörök során. De ha hátrányba kerülünk a bajnokságban, könnyen megléphet a Madrid, utána meg már nyomás alatt kéne játszanunk...Kalap1988 írta:Hát azért ezzel vitáznék, nem azt mondom, hogy fontosabb a Dinamo meccs,de legalább ugyanannyira fontos, hiszen az első meccsen x-eltünk, így itthon most nyernünk kell, mindenképp. egyrészt azért, mert a csoport elsőség a cél, másrészt pedig a továbbjutást is inkább a hazai pályán szerzett győzelmekkel harcoljuk ki, mint az ukrán és orosz télben. képletesen értem, de valszeg értitek mire gondolok.Fernando írta:Mondjuk ha a fontossági szempontot nézem, akkor fontosabb a málagai meccs, mint a hétközi BL meccs a Dinamo ellen.
Hát azért ezzel vitáznék, nem azt mondom, hogy fontosabb a Dinamo meccs,de legalább ugyanannyira fontos, hiszen az első meccsen x-eltünk, így itthon most nyernünk kell, mindenképp. egyrészt azért, mert a csoport elsőség a cél, másrészt pedig a továbbjutást is inkább a hazai pályán szerzett győzelmekkel harcoljuk ki, mint az ukrán és orosz télben. képletesen értem, de valszeg értitek mire gondolok.Fernando írta:Mondjuk ha a fontossági szempontot nézem, akkor fontosabb a málagai meccs, mint a hétközi BL meccs a Dinamo ellen.