Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen azért ehhez tudás kelldanikaa10 írta:Valdes?![]()
Elintéztem neked Titinho:DTitinho írta:Esküszöm gyerekek, hogy álmodom!![]()
Ez már tényleg szörnyű amit ez a bíró művel! Esküszöm (és tényleg), hogy én ilyen nyomorék bírót még életemben nem láttam, pedig láttam már pár meccset!
Az Afganisztáni bajnokságba nem tenném be! Úristen!
Nem, hogy fejlődtek volna az elmúlt évekhez képest a spanyol bírók, sokkal rosszabbak lettek!Szörnyű...
Közben Chygy helyett Piqué...nem volt 100-as a pali.
Nagyon idegesek a fiúk is, ilyen paraszt ellenfél ellen nehéz lehet játszani.Ha lövünk még egy gólt akkor eldől a meccs!
SZERK:
És ott a GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!
Így van Piqué!
köszönöm szépen nagyon a videót, mert sajnos most nem tudok nézni meccset, mivel madárgyűrűző táborban vagyok...ferninho írta:gól
http://www.youtube.com/watch?v=6FSHwjkT ... r_embedded
Hát nem jobb ez a meccs se sajnos. Ott legalább voltak helyzetek, itt meg ha átmegyünk a félpályán felrugnak...jahjjj írta:El tudom képzelni Ronaldo hogyan rághatja a körmeit:):):): Néztem a real meccset,gyötrelmes volt.
És ez most ki a fenét érdekel?jahjjj írta: El tudom képzelni Ronaldo hogyan rághatja a körmeit:):):): Néztem a real meccset,gyötrelmes volt.
sajnos nálam mást sem csinál mint hogy egyfojtában akadbottlikakos írta:rojadirecta.com-malaga -BARCA -link(freedocast )maister6000cm3 írta:Tudna valaki dobni egy linket??? már 60 perce keresgélek emberek és egy normálisat sem találok! Ti min nézitek, akinek nincs sport 1 -e???
Kicsit akadozik,de megy
Hi akkor osztozunk?:):):):S.Agüero írta:Amúgy ez most lehet nem ide tartozik ha nyer a Barca nyerek tippmixen 16000-et
Így most duplán szurkolok a Baarcának