2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez igaz. Ennek fényében nem is hozott olyan rossz döntést a bíró. Mondom, Ibra sárgája meg csak a bónusz.danko94 írta:Am tök mind1 hogy el érte e vagy nem, ez egy szándékos ütésnek minősülő cselekedet volt, amiért alapba pirosnak kellett volna villanni!
Henry megsérültsocio66 írta:Nem játszunk különösebben jól,de hozzuk azt,amit kell,ma is.
Ibra góljának örülök,ismét,lassan már papírforma lesz egy Zlatan-gól minden meccsünkön,Piqué is jól nyomja.
Ibra egyébként miért jött be olyan hamar? Nem voltam itthon az első halfban,nem láttam,mire fel volt a korai csere.
Ja,és Ini miért nincs a pályán?
Henry sérült meg, reméljük nem komoly.socio66 írta:Nem játszunk különösebben jól,de hozzuk azt,amit kell,ma is.
Ibra góljának örülök,ismét,lassan már papírforma lesz egy Zlatan-gól minden meccsünkön,Piqué is jól nyomja.
Ibra egyébként miért jött be olyan hamar? Nem voltam itthon az első halfban,nem láttam,mire fel volt a korai csere.
Ja,és Ini miért nincs a pályán?
Am tök mind1 hogy el érte e vagy nem, ez egy szándékos ütésnek minősülő cselekedet volt, amiért alapba pirosnak kellett volna villanni!ferninho írta:én csak erre a fejcsapkodásosra értettem aminél hozzá se ért Piquéhez de kedves kommentátor úr szerint már szinte megkopasztotta Gerardot...Hidd el, ha Ronira taposott volna őgy rá, mint Messire az első félidőbe, ha Kakát csapta volna fejbe, nem így gondolkoznál.
a Messis esetről meg nem is beszéltem mert az elég egyértelmű hogy milyen gusztustalan dolog volt...