Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:A Spanyol ligával egy baj van. Az,hogy tök mind1,hogy Forlan és társai hány gólt lőnek, és ,hogy gólkirályok lesznek-e, a bajnoki cím vagy Barcelonaba vagy Madridba "költözik".
Ezzel ellenben Angliában azért van egy "nagy" 4es minden évben. Illetve most már a City is.
én még ide venném Fabianot,Agüerot,esetleg Kanoutét,Tamudot is...socio66 írta:Épp azon gondolkoztam,hogy mennyire erős lett idén a gólvágók mezőnye is a ligában.
Eddig sem volt semmi,itt volt Samu,Villa és Forlán akik minden évben hozták a maguk 20-25 gólját,idén meg érkezett még az olasz,a francia és az angol liga legjobb góllövője.
Azért nem semmi,hogy mennyi potenciális Pichici-díjas játékos van most a mezőnyben; Ibra,Messi,Ronaldo,Benzema,Villa,vagy éppen Forlán.
Ez is mutatja jelenleg a Primera Division erejét.
A végén X lett!lluisllach89 írta:Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
Pablo ahogy csinálta és amennyi helye volt a labdának![]()
ATMA-nál edzőváltás nagy valenciai zakó és /vagy BL 0/1 pont szerzése esetén.
Az egyenlító gól viszont gyönyörű volt!gianni írta:micsoda valenciai egyenlítés!!!!!!!!!!!
és már fordított is villa
nagyon szép akció után szerezte meg az Argentin a vezetéstkanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1
Aguero szezonbeli második góljával vezet a madridi csapat.
Nem is baj, reménykedem, hogy minél előbb kikászálódik a gödörből az ATMA.kanty írta:Valencia-Atletico Madrid 0-1
Aguero szezonbeli második góljával vezet a madridi csapat.
Jaja, pedig a Valenciában, meg a Villareálban bíztam, most még a Sevilla maradt. Azt viszont el kell mondani, hogy szerintem ettől függetlenül idény közben majd mikor már ezeknek a közepesen erős csapatoknak kicsit jobban beindul a gépezetük, akkor megszoríthatják a nagyokat, de a pontvadászatba nem szólhatnak bele, amíg nem képesek a kötelezőket nagy százalékban hozni. Egy-egy bukás benne van, de nem szabad sokat hibázni. Jelenleg sztem ez az, ami a Valenciából hiányzik. A Villareál sem volt olyan rossz a 2. félidőben a Margit ellen, csak már késő volt akkor elkezdeni játszani. Hát abban reménykedek, hogy lesznek olyan meccsek, amikor nem a nagyok hibájának köszönhetően lesz szoros a meccs, hanem lesznek olyan kisebb csapatok (akár a Bilbao) akik megtudják majd szorongatni a Barcát és a Reált (inkább az utóbbitMQuC írta:Elég gyengécske a spanyol pontvadászat. A két nagyon kivül nem igazán tudnak majd felérni a végére sem. Ez azért szomorú
És amíg mi hét közben megyünk interbe,addig ők otthon fogadják az Apoelt.Szal hangyabokányit nehezebb derbink lesz.Fernando írta: Nagy meccs lesz. Atma győzelmi kényszerben... Tavalyi miatt visszavághatnánk. Na nem a 6-1 miattNekem kissé fájt az a vereség. Ők is tipikusan olyan csapat, akik bármikor képesek kikapni az utolsótól, és megverni az elsőt az egymást követő két fordulóban.
azért ilyen baromságokat ne írogassatok már légyszi...A Real is fogja bírni mág pár fordulóig, aztán majd jönnek ez elégedetlen hangok, hogy ki mennyi időt kap a pályán, meg helyére kerül mindenki az öltözőben.
Nagy meccs lesz. Atma győzelmi kényszerben... Tavalyi miatt visszavághatnánk. Na nem a 6-1 miattmiihii írta:Sztem annyira azzal ne siessünk,mert jövő héten velük játszunkBrian 20 írta: az Atleticonak lassan nyernie kell...