Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ronaldo ,pg,diogo.meg nem két nap,mire megkapják azt a pappert.min fél évet kell rá várni.Swineherd írta:Carlos megkapja végre a papírt, az minusz egy, Samu meg elmegy, az minusz kettő!
Roberto combos..Zsolti írta:az viszont gusztustalan volt amikor a kis török ott alázta,utéánna meg karesz megtapsolta.sztem nagyon nagyarca van ennek a roberto combosnak.
az viszont gusztustalan volt amikor a kis török ott alázta,utéánna meg karesz megtapsolta.sztem nagyon nagyarca van ennek a roberto combosnak.Swineherd írta:Na én pont erre próbáltam rávilágítani!
Méghogy RC nem sportszerű
Ámokfutást??? Hallod haver:) volt ott minden csak az nem:DDD. Méghogy ámokfutás pfffffffffffffffff. de sebaj biztos egy véresszájú reálos mesélte neked a szitut, mert gondolom nem láthattad azt a meccset ha ilyeneket írogatsz róla...Swineherd írta:A törökök ellen Rivaldo is alkotott egy elég szépetLG írta:Háááát ha o az...akkor milyen lehet a tobbi...Carlos 1 nagy ...Carlos emberileg legelfogadhatóbb real játékosEmlékezz a Torok-Brazil meccre
![]()
Ronaldinho meg asszem a Villareal ellen rendezett ámokfutást az idei szezon végén![]()
Szóval én nem lennék ilyen elítélő a helyedben LG....
Az a Levante ellen volt.Lefejelt egy játékost.Swineherd írta:A törökök ellen Rivaldo is alkotott egy elég szépetLG írta:Háááát ha o az...akkor milyen lehet a tobbi...Carlos 1 ...Carlos emberileg legelfogadhatóbb real játékosEmlékezz a Torok-Brazil meccre
![]()
Ronaldinho meg asszem a Villareal ellen rendezett ámokfutást az idei szezon végén![]()
Szóval én nem lennék ilyen elítélő a helyedben LG....
A törökök ellen Rivaldo is alkotott egy elég szépetLG írta:Háááát ha o az...akkor milyen lehet a tobbi...Carlos 1 nagy ...Carlos emberileg legelfogadhatóbb real játékosEmlékezz a Torok-Brazil meccre
egyébként mi volt azon a meccsen?LG írta:Háááát ha o az...akkor milyen lehet a tobbi...Carlos 1 ...Carlos emberileg legelfogadhatóbb real játékosEmlékezz a Torok-Brazil meccre