herlius írta:...
Egyetértek veled, most még nem törnék pálcát az ukrán felett.
Pedig ha valaki hát én nagyon is elleneztem (talán a legjobban

) az ő leigazolását, de most valamilyen szinten meg kell hogy védjem.
Nem játszott jól tegnap, voltak eladott labdái és 2 vendég helyzetben elléggé körülményes és lassú volt. DE!
Ahogyan azt 'herlius' kolléga is leírta, tavaly pl. Piqué sem csillogott az első 3 meccsén, sőt róla is kaptunk nem 1 gólt. Kellett neki 9-10 meccs, hogy alaposan felvegye a csapat ritmusát, ez pláne a középső védő poszton nehéz, pedig Piqué már gyerekkora óta itt tanulta a focit. Tisztán emlékszem, hogy mennyit szidtuk Piquét is a gyorsasága miatt, hogy a nagy termete miatt mennyire statikus és körülményes a játéka. És azóta hogy játszik?
Addig amíg nem megy el rajta meccs, addig szerintem beleférnek az ilyen hibák eleinte, ez még csak a 3. meccse volt 3 hét sérülés után. Nem vártam tőle csodát, sőt nem is lehet még. Majd ha 10-12 meccs után is ilyen hibákat vét, akkor már lehet azt mondani, hogy gáz van.
Ahogy egyébként tegnap Piquét váltotta Márquez, mondtam is, hogy na most tuti, hogy gólt fogunk kapni. Rá 5 percre jött is a Zara gól.

Őket kettőjüket nem szabad együtt játszatni, vagy egyik vagy másik játszon, kell melléjük egy magabiztos, jó formában lévő védő, Piqué vagy Puyol személyében. Bár most a kupában szinte tuti, hogy a Márquez-Csiga kettőssel állunk ki.
Szóval én még várnék Chygy "keresztre feszítésével".