Hát ez nagyon szomorú...és elgondolkodtató.
Szerintem ez egy igen összetett probléma.

(már ha így rögtön az első meccs után lehet ilyet mondani,de sajnos nem nagyon láttam biztató jeleket)
A világon melyik országban fordulhat elő az,h szétkapnak egy sikeres csapatot?Mert valljuk be siker volt az,h kijutottunk.A világ más tájain bizony elképzelhetetlen lenne,h egy ilyen Eb után leváltsák az edzőt.
Aztán meg hol máshol fordulhat elő az,h miután ezt megteszik 2X3 illetve egyszer 6 napot kap az edző egy új csapat felépítésére?
Ezeknek a remek lépéseknek isszuk most meg a levét sztem.
Aztán itt van a közvélemény.Mindenhol negyeddöntőről olvasunk (közbe lehet,h örülhetünk ha nyerünk egy meccset) ezt elhisszük mi is és ami a legszomorúbb,h a játékosok is elhitték magukról,h Ők egy negyeddöntős csapat.(de tuti továbbjutók)
Aztán lever minket egy olyan csapat amelyiknek sztem az egyetlen igazán jó focistája az a Martinez gyerek volt...
De megérdemelten kaptunk ki azt kell,h mondjam.Hihetetlenül ötlettelenül játszottunk.A sztárjaink kritikán alulit nyújtottak.
Minden esetre bízom a jobb folytatásban és a továbbjutásban.De egy ilyen nyitómeccsel nagyon nehéz lesz.
Hajrá srácok!Hajrá Magyarok!