Sajnos már 1-1ab1daL írta:Rubin Kazan a 11. percben megszerezte a vezetést az Eto'ot is a soraiban tudó Inter ellen.

szerk.: tudja valaki, hogy Milito miért nincs az Internél a kispadon sem?
Sajnos már 1-1ab1daL írta:Rubin Kazan a 11. percben megszerezte a vezetést az Eto'ot is a soraiban tudó Inter ellen.
Kicsit későn szólok, de tegnap azt olvastam metróra várakozás közben, hogy még 600 jegyet tudnak eladni, amiből nagy szerencsével még maradt. Az a legrosszabb szektorok egyikébe szólhat, de legalább kint vagy. Hát sok szerencsét!socio66 írta:A Pool elleni meccsre van még esély jegyeket venni?
Folyamatosan figyeltem az eseményeket,eddig tudomásom szerint nem lehetett CSAK arra tikettet venni,max bérletet,amiben az is benne van.
De olvastam,hogy elég sok bérlet elfogyott,így nem maradt sok jegy.
Tehát lesz még esély rá,hogy jegyet szerezzek,ha igen,mikor kezdik árusítani és hol?
Ez a bíró egyszer már szerencsét hozott nekünk, meg én amúgy is szeretem.
Havas Henrikkel lehet nem amatőr műsort is csinálni?:D:D:D Egyébként valszeg tényleg szánalmas lehetett, de hát mit várunk a story tv-től, még jó, hogy nincs nekem olyan.Rivaldo11 írta:Na kérem. Hamarosan Sparta-PSV a Story TV-n(!).
Havas Henrik a műsorvezető, a meghívott stúdióvendégek pedig Bajor Imre, Koós János, meg vmi volt női futballista (Paroánu?).
Elképesztően amatőr a műsor, érdemes nézni.
Én már nyáron néztem, h jó csapat lehet ebből a Galatából, és Frank azért jó edző, bár vannak hibái. Én szurkolok neki, és a csapatánakBlauGranaGroc írta:Frank idegenben lenyomta Henket, mint a bélyeget. Biztos megint a másodedző keze van a dologban.
Én is csak néztem a meccset és azon gondolkodtam, h hogyan kerülhet a futballpálya közelébe. Ráadásul Ramos vele küzdött a legtöbbet a labdáért, de ha nekem lenne ilyen favágó csapattársam, én is elvenném tőle a lasztitMQuC írta:. 'KULIBALI' lehet hogy az NB1-ben jó, de itt mire levette a labdát....![]()
Aztán majd megint létrehoznak egy csatartnát ami közvetíti ami szintén nem lesz az ország 75%-ának és így tovább...Anno ez volt a SportKlubbal!Az közvetítette a La Ligat meg általában a Barca meccseket!Nem volt csak sport1 sport2!Most van!Nem ő közvetíti hanem inkább sport1 mint sport2 az meg nincs!Mikaos írta: Viszont lássuk a pozitív oldalát: előbb-utóbb mindenkinél lesz DigiSport, ezt mutatná a mostani reklámhadjáratuk.