Rotálom őket .De leht hogy ez a gond. Nem tudommessideco írta: Enis jartam igy. Szerintem rotald kicsit a csapatod, pihentesd a kulcsembereket, vagy valts taktikat.

Enis jartam igy. Szerintem rotald kicsit a csapatod, pihentesd a kulcsembereket, vagy valts taktikat.sjay írta:Üdv minedenkinek.Egy kis segítség kellene. Az a gondom hogy az AC Milant irányítom, (2009/2010) a tavalyi szezonban a 3. helyet sikerült megszereznem.Az évet úgy kezdtem ahogy befejeztem, viszont most már kb 6 meccses mélyrepülésbe kezdett a csapat és a 2. helyről visszacsúsztam a 6. ra. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
KösszPerrero írta:optionsba a language cuccnál vedd ki a pipát a load all languages előlVargaAron írta:Sziasztok!
A data editort hogy kell használni? Loadolom a databaset, tölt kb 1 percig, majd kiírja hogy failed to load4 féle databaset tudok hozzáadni, mind a 4et próbáltam, de az összesnél ezt írta ki... Vki tudna segíteni?
Victor_Valdes írta:Nem baj
Szóval data/db/930(ha a 3as peccset tetted fel)és ide másold be amit letöltöttél a magyarítással, azok közül is a lang_db nevezetű fájlt .
Elvileg így működnie kell.
Nah éppen ez a baj ( egyébként arra gondoltam) . Pontosabban hogy hiába másolom be ,új karriert kezdek , nagy adatbázissal és ugyanaz mint a 9.3-mas patchel.Nem tudod mit kellene csinálnom?Victor_Valdes írta:Adatbázisról van szó?
Mert ha igen, akkor új játékot kell kezdened és a játék töltésénél válaszd ki az adatbázist amit használni akarsz.
Victor_Valdes írta:Ha feltetted a peccset lennie kell, mégpedig itt:
C/Program files/sports interactive/data/updates
(már ha az eredeti helyre telepítetted.
Iniesta4ever írta:Sziasztok!
Nekem az a kérdésem h amikor beraktam a magyarítást és beállítottam nem tudtam elindítani a játékot. Ezt írja:
Error in match events configuratin file on line .....
Mit csináljak???
Én is a 2008-al játszom, nekem az jött be, hogy ha megbüntetem az egyik félt (amelyiket engedi a rendszer), de még akkor, amikor kapod a levelet arról, hogy történt valami. Azért kell ez, mert akkor viszonylag gyorsan megnyugszanak a kedélyek, és nem lesz utána még 2-3 ilyen eset, hanem a "manageri szigor" megfelelő marad. Több gondod (legalábbis a szezonban) nem lesz ezzel.Lionel85 írta:Köszi mindkettőtöknek!
A 2008-cal játszom és egy 31 éves, illetve egy 25 éves szólalkozott össze. De csak a 31 évesnél van a profilján kiírva, hogy ellenszenves neki a csapattársa, a másik nem pikkel az "öregre". Egyébként Gabriel Fernándezről és Emiliano Papáról van szó a Vélez Sarsfieldnél.
Mégegyszer köszi nektek, asszem akkor várok, hogy nyugodjanak meg.