Sanama írta:Na most hozta le Őt Pep. Szerintem ma nagyon jól játszott, Pedronak az a gólpassz valami zseniális volt.
De nem a teljesítményére térnék ki, hanem a "magatartására".
Ez az ember teljesen más,mint aki volt mondjuk 3-4-5hónapja, hihetetlen mennyit változott, és mennyivel szimpatikusabb lehet mindenki számára.
Már meccsek óta nézem, nem csak ma volt rá példa,hogy egymásba megy valakivel, tegyük fel szabálytalanság van ellene. Nem sértődik meg, feláll, odamegy pacsizik az ellenféllel, és csinálja tovább a dolgát.
Semmi megsértődöm,vagy bevágom a durcit.
Ma kb. 5-6 ilyen alkalom volt, "felrúgták", felállt, pacsi.
Ez nekem nagyon szimpatikus.
Na jó azért, Weligton-nal nem pacsizgatott...
Hajrá Zlatan !
mikor megtudtam,h jön, ez számomra teljesen egyértelmű volt, úgy értem, hogy biztosra vettem,h egy új közegben,ahol nem rá fog épülni minden,és nem ő lesz egyedül A SZTÁR, teljesen illedelemesen,és szimpatikusan fog viselkedni. és ugyanúgy melózni mint a többiek.
szerencsére ezt be is igazolta, az Interes dolgai többsége annak volt köszönhető,h mindenki számára világos volt, így számára is, nélküle semmit se érnek jó formán, de ahogy váltott,és jött egy új csapatba igazolt, úgy viselkedik ahogy kell.
én pár ilyen nagyon felkapott interes ügyét meg is értem, végülis nélküle jóval szerényebb csapat lett volna,és ennek ellenére őt kezdték ki párszor, a lereagálása nem volt szép ez tény, de lehet sokunknak nem tetszett volna ha kikezdik.
Mai meccsen is teljesen meg voltam vele elégedve, szemkápráztató dolgokat is művelt, mezőnyben is teljesen hasznos volt, most a gól nem jött össze,de ilyen teljesítmény után ezt szerintem senki sem rója fel neki.
érkeztével egyel több varázsló futkározik BARCA mezben.
így tovább!