Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok vele. Ha mondjuk az elején közöltétek volna, hogy sajnos nincs időnk, vagy egyéb elfogaltság miatt idén nem lesz tippjáték, mindenki megértette volna ( nyílván van kivétel, de a fórum 99% biztos megértette volna) sőt az is lehet, hogy jelentkeztek volna, hogy ők elvállalják.MR. TROMORT777 írta:Akkor miért kezdtétek el csinálni a játékot, h-ha most meg nem csináljátok rendesen???
Slither írta:Nem kell ennyire komolyan venni a dolgot, ez csak egy játék. Inkább örüljetek hogy egyáltalán van vmi. Senki sem kényszerít arra hogy játssz, és akkor sem maradsz le semmiről, ha nem tudsz tippelni. (Idén az se biztos hogy lesz nyeremény, Iván még nem nyilatkozott erről.)
Az meg hogy kötelességünk csinálni...ha annyira nem tetszik a dolog, végül is beszüntethetjük a dolgot és akkor nem lesz probléma ezzel.
miihii írta:Gondolom úgy értette,h ő nem tippelget,nem aktív Tippjátékos,így könnyebben kimegy a fejéből...Manheim István írta: téged nem érdekel? hát hallod ez elég fura beszólás
Gondolom úgy értette,h ő nem tippelget,nem aktív Tippjátékos,így könnyebben kimegy a fejéből...Manheim István írta: téged nem érdekel? hát hallod ez elég fura beszólás
Ha kapok hozzá rangot, vagy mi a brét, szívesen csinálom, ha gondolod. Neked se lenne vele macera, nincs mit elfelejteni, és mi is tudunk tippelni időben.Drigo írta:Mert akkor jó eséllyel egyáltalán nem lenne tippjáték...Fernando írta:Miért vállaltad el, ha tudtad, hogy nem foglalkozol vele és hidegenhagy?
Mert akkor jó eséllyel egyáltalán nem lenne tippjáték...Fernando írta:Miért vállaltad el, ha tudtad, hogy nem foglalkozol vele és hidegenhagy?
Miért vállaltad el, ha tudtad, hogy nem foglalkozol vele és hidegenhagy?Drigo írta:Fenn.
De ha visszaolvasnátok pár hszt ott leírtuk, hogy nincs erre külön emberünk, aki csak ezt csinálná. Mivel senki nem jelentkezett közülünk, hogy elvállaja bevállaltam én. De engem meg aztán teljesen hidegen hagy a tippelősdi, ezért írtam, hogy szóljatok rám mindig és akkor megy fel (mint ahogy történt ez eddig is), mert magam részéről, tuti elfelejteném.
Szóval ne a meccs napján tessék mindenkit kérdőre vonni, ha ennyire fontos nektek
Egy hete 100 környékén voltam,most 8.Sanama írta:csak a tegnapi 8bl meccs hozott 41pontot
10.lettem. remélem sikerül megmaradni a környéken![]()
zurich tippem 1-2 , és 25pont
Sajnos már le is kerültünk az első oldalról!ozsimiki írta:Nah végre idén is megtaláltam az első oldalt a ranglistánahogy látom Hawk komával egyetemben. Slither már korábbi géppel érkezett, hiányoztunk?
![]()
remélem a vízumom sokáig kitart...