Szerintem martins nem tipikus befejező csatár mint Saviola ezért asztán fölösleges összehasonlítani őket!LG írta:En nem mondanám.Martins-nál pedig jobb a Nyúl
Saviola - El Pibito
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Váci Reménység SE
En nem mondanám.Martins-nál pedig jobb a Nyúl
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem bírnám, ha az Espanol-ban kötne ki. Játszania kéne BL-meccseken, ezt pedig az Espanol-ban nem teheti meg. Hogy-hogy az Inter-rel nem került szóba a neve, ott most nincs annyi csatár, és az Inter-rel általában minden nagy játékost összehoznak. Martins-nál pedig jobb a Nyúl. 

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Én azt szeretném, ha játszana, ráadásul úgy, hogy rijkaard a fejéhez kapjon, és rájöjjön ,mekkora ökör.barcafan írta:én meg azt hittem, h savioláról, és ezért kérdeztem rá a passportra, elbizonytalanodtam, h hátha mégsincs![]()
ellenünk ugye nem játszhat majd a Barca-espanyolokon?
Saviola nem jön Pestre a válogatottal? Már nem azért, de egy-két ember helyett simán jöhetne...
-
- Director del Fútbol
Én a legutóbbi hozzászólásomat Riquelmével kapcsolatban írtam. Bocs, ha nem volt egyértelmű.
Most nem azért...de már 1000x le volt írva h van, most leírom 1001x. Még tavaly nyáron kapta meg a spanyol utlevelet.barcafan írta:Saviolának már van eu-s papirja nem???
-
- Director del Fútbol
Igaz, ezt az útlevél dolgot mindig elfelejtem. De szerintem nem amiatt kellett mennie.
Ez igaz, de mivel Rikelmének nem volt eus utlevele ha akartuk sem hozzhatuk volna vissza.antiimperialista írta:Ez a kölcsönszerződés nem igazán jó a Nyuszinak. Én örülök neki, mert bírom az Espanyolt, meg így reménykedhetek még egy évig, de ha annyira jól játszik, sem fogják visszahozni. Teljesen mindegy, hogy szem előtt van vagy sem. Riquelme is szem előtt volt, sőt bizonyított is. Mégis eladták.
-
- Director del Fútbol
Ez a kölcsönszerződés nem igazán jó a Nyuszinak. Én örülök neki, mert bírom az Espanyolt, meg így reménykedhetek még egy évig, de ha annyira jól játszik, sem fogják visszahozni. Teljesen mindegy, hogy szem előtt van vagy sem. Riquelme is szem előtt volt, sőt bizonyított is. Mégis eladták.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én azt is el tudom képzelni, h azért akart Barcelonában maradni, hogy szem előtt lehessen, tudjon bizonyítani, és jövőre VISSZATÉRJEN!!LG írta:Visszont Rijkaard elégé elfogult vele szemben, nagyon nagyot kéne alkotnia, ha visszaakar jonni.Amugy sztem jobb lett volna, ha olyan csapatba m1, ami a BLben is szerepel, de az Espanol sem rosz

Visszont Rijkaard elégé elfogult vele szemben, nagyon nagyot kéne alkotnia, ha visszaakar jonni.Enrique írta:Savi valszeg az Espanyolé lett kölcsönbe...
Mingyá megírom vele kapcsolatban a cikket.

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Emiatt is jó az EspanolEnrique írta:Szem előtt lesz az eszpányolban, szóval nem lesz nehéz...![]()
Meg biztosak lehetünk benne, h fog is!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
remélem fog bizonyitaniEnrique írta:Azért nem kéne lefalábúzni a Santít, nem oan rossz játékos ő.Henke írta:nem értem mér akarunk megválni tőle.. ingyen van és millioszor jobb mint az a falábu ezquerro! (sztem)![]()
De Saviola mindenképpen jobb nála.

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
101% Anti Ferencváros & Gyor!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért nem kéne lefalábúzni a Santít, nem oan rossz játékos ő.Henke írta:nem értem mér akarunk megválni tőle.. ingyen van és millioszor jobb mint az a falábu ezquerro! (sztem)

De Saviola mindenképpen jobb nála.