Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van,akinek bejön,de a többség valszeg nem tud felmutatni 100%-ot.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.
Nem vagyok nagy szerencsejátékos, de régebben próbálkoztam ezzel-azzal, több-kevesebb sikerrel.
Őszintén: megéri játszani Tippmix-et? Tehát 100%-os haszon van az "ügyön"?
Ha átlagban mondjuk 10.000-t ráfordítasz havonta, akkor hónap végén látsz belőle 20.000-t (ergo 10.000 profitot) ?
Persze ez tudás/szerencse kérdése is, és emberfüggő, de ha átlagolni kellene, akkor megéri? Legalább a havi pia-adag, vagy ilyesmi kijön belőle?
szerk.: úgy értem: a többségnél ez függőség, vagy tényleg van haszna?
Ez teljesen változó. Van, hogy 2-3 hétig semmit nem nyersz, aztán sorozatba 4 szelvényed bejön. Nem igazén lehet átlagot vonni, hiszen a szerencse kezében van minden, de ha utánaszámolok én pluszba vagyok szerintem. Kb 2 éve játszom, persze nem rendszeresen... van, hogy egy héten minden nap, de van, hogy 2 hónapig nem.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.
Nem vagyok nagy szerencsejátékos, de régebben próbálkoztam ezzel-azzal, több-kevesebb sikerrel.
Őszintén: megéri játszani Tippmix-et? Tehát 100%-os haszon van az "ügyön"?
Ha átlagban mondjuk 10.000-t ráfordítasz havonta, akkor hónap végén látsz belőle 20.000-t (ergo 10.000 profitot) ?
Persze ez tudás/szerencse kérdése is, és emberfüggő, de ha átlagolni kellene, akkor megéri? Legalább a havi pia-adag, vagy ilyesmi kijön belőle?
szerk.: úgy értem: a többségnél ez függőség, vagy tényleg van haszna?
Téged is így tréfált meg az a ..... cselszkij?Engem is piszkosul felrántottak nemrég az ilyen hendikep 1:0-al.Fernando írta:Nekem egy ilyen ment el:
Tura vs. MTK V
U20Magyaroro. vs U20Dél-Afrika H
Bordeaux vs. M. Haifa H
Real M. vs. Marseille H
(0-1) APOEL vs. Chelsea V
... Elég dühítő.
Nekem meg pont a Bayern kellett volna a győzelemhezsocio66 írta:ÚÚristen,nem hiszem eel!!![]()
![]()
Eddigi legnagyobb nyereményem,és milyen meccsekkel,te jó éég..![]()
A legviccesebb az egészben,hogy a szelvényt a madridistáról nézegettem ki,úgyhogy most ott is nagyon örül valaki.![]()
Köszi srácok,hogy ti is figyeltétek a 'meccseim' alakulását!
Naggyon örülök!
Nincs semmi trükk.nagyi írta:hát én meg már megint nem nyertem egy petákot sem a két nap alatt, kezdem azt hinni, hogy ez nem az én "sportom"nincs valami recept, hogy hogyan lehetne mégis valami kis összeghez jutni?
:D
Ez szép volt!Grat!Nem nagyon próbáltam még tippmixelni,de most kedvet kaptam!Aztán hétvégén elinni ámm az összeset...socio66 írta:ÚÚristen,nem hiszem eel!!![]()
![]()
Eddigi legnagyobb nyereményem,és milyen meccsekkel,te jó éég..![]()
A legviccesebb az egészben,hogy a szelvényt a madridistáról nézegettem ki,úgyhogy most ott is nagyon örül valaki.![]()
Köszi srácok,hogy ti is figyeltétek a 'meccseim' alakulását!
Naggyon örülök!
mekkora mák..Fernando írta:Ma bementem a lottózóba, hogy megrakom au U20-as brazil válogatottat, de véletlen a magyarokat raktam meg helyette
És VÉGE!!! Bayern-Juve: 0-0!socio66 írta:Uricezni - Stuttgart D
Rangers - Sevilla V
AZ - Standard D
Báyern - Juve D
Porto - Atletico H
20028.000
Ez lesz a 'nem annyira biztos' szelvényem.
socio66 írta:Uricezni - Stuttgart D
Rangers - Sevilla V
AZ - Standard D
Báyern - Juve D
Porto - Atletico H
20028.000
szerintem te most valamire nagyon ráéreztél....socio66 írta:Uricezni - Stuttgart D
Rangers - Sevilla V
AZ - Standard D
Báyern - Juve D
Porto - Atletico H
20028.000
A maiak megvannak,az már biztos.socio66 írta:Uricezni - Stuttgart D
Rangers - Sevilla V
AZ - Standard D
Báyern - Juve D
Porto - Atletico H
20028.000
http://www.livescore.comLionel Kicsi Messi írta:angol 2 osztályos meccsek eredményeit hol tom megnézni? valaki pls segitsen:D mert megraktam 3 csapatot meg a barcát,arsenált:D
vagy www.livescore.comlui1698 írta:www.eredmenyek.comLionel Kicsi Messi írta:angol 2 osztályos meccsek eredményeit hol tom megnézni? valaki pls segitsen:D mert megraktam 3 csapatot meg a barcát,arsenált:D