Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BlackPriest írta:igen mindenhol kékkel írok, vagy az eurobarcán ez is tilos?![]()
hol is mondta, ilyen vehemensen h nem?mondtam h nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!érted nem
Minek? - Saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, lejáratta magát a saját szurkolótársai előtt - ennél nagyobb szégyent???, ráadásul még a Robinho se igazolt még madridba...Sacchi írta:sejtettem hogy ő lesz az..tiltva lesz?
Csak megsúgom h a kedves Robinho 7 nevű felhasznűló az... Hátha úgy már segít megismerni...Realfans írta:Robinho Real! Ilyen hozzászólások után , ha a helyedbe lennék nem lennék túl büszke magamra! Nem értek veled eggyet a Barca jó csapat és egy nagyon jó bajnokság lesz, aminek a végén 1-2 pontal a Real nyer! Nagyon sajnálom hogy ilyen madridisták is vannak!
gratulálok.. én is madrid drukker vagyok de ez azért... [auto_cenzúra] Van Bommel??? te hülye vagy... de kb ennyit is értesz a focihoz.. te igazi divatdrukker vagy.. nem ugy mint sok másik gyerek a madridistán... Ne Égess Minket!Ugy utálom a Barcát mint a 'mit is' ? legszivesebben felgyujtanám az égész stadiont a játékosaitokat meg lefejezném,Ronaldinhon kivül.Nem ér semmit az égész csapatotok mert senkit nem is igazoltok csak [auto_cenzúra] Van bommelt.Na ez volt az utolso mondatom ide többet nem jövök.Szarházi Barca dögölj meg szarházi barca!!!!!!
Csináljátok meg a forumot kicsit szézhuztam.jah és ne is keresettek mert a madridistán nem vagyok reggelve.
Jó vicc....Robinho Real írta:jah és ne is keresettek mert a madridistán nem vagyok reggelve.