Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haze71 írta:Szerinted mi az oka annak, hogy az elmúlt évelben csak úgy jönnek elő a semmiből az internetes fogadó irodák? Ez hatalmas pénzt hoz, csak nem a fogadónak. Ráadásul a fogadóirodák "támogatják" a klubokat. Ha a papírforma jön be, nem lenne nyereséges a "cég", ergo nem tudnának egyesületeket támogatni. Szerintem egy két bunda mindíg van. Bár szerintem normál esetben is nehéz 5 vagy több meccset hosszú távon eltalálni. Úgyhogy nyermény reményében ne játssz, csak a játék kedvéért. Ezen nyerni nem lehet. Akkor inkább tedd meg a ruletten a pirosat az összvagyonoddal, aztán vagy megkétszerezed, vagy mind elbukod.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.
Őszintén: megéri játszani Tippmix-et? szerk.: úgy értem: a többségnél ez függőség, vagy tényleg van haszna?
sajnos nálam is kilóg a lóláb, 2-1re megy a Valencia :Scaskbarca írta:nagyi írta:na még leikszel a Genoa Valenciában és megvan a szelvény:P:D
nekem viszont az AEK AThén-Benficán elmentPedig éreztem, hogy az AEK-re kéne rakni, de azt hittem Németh Krisztián nélkül nem annyira megy. Hát rácsesztem
De neked Sok Szerencsét a Valenciához
nagyi írta:na még leikszel a Genoa Valenciában és megvan a szelvény:P:D
Errol eszembe jutott az egyik legnagyobb arcraeses,amit csak hallottam.Spanom elete elso fizeteset feltette a tuti meccsre.Emlekeztek a Francia-Brazil dontore.Annyira tuti brazil volt neki,h mar koltotte is fejben a let.Aztan....gergo9 írta: Egy két ismerősömnél nem ritka hogy 30 vagy 50ezret is felpakolnak egy szelóra,fogadásra mert ugye aki mer az nyer.
atalanta-milan-t én a helyedbe ugy átirnám H-ra mint a szél:D a real meg sztem 1el fogja verni sevilla-t,bár ronaldo nem is biztos h játszik...nehéz megmondani...de azért sok sikert hozzá!szép kis summa lenne ha bejönnecaskbarca írta:Sziasztok!
Én is raktam 2 tippmix-et
Mára:
Levszki Szófia-Lazio V
AEK Athén-Benfica D
PSV-CFR Cluj H
Hamburg-Hapoel TA H
Fulham-Basel H
2003 855
Hétvégére:
(kicsit húzósabb )
Man UTD-Sunderland H
Újpest-FTC V
(0-1) Barca Alméria H
U20Magyarország-U20Egyesült Arab Emírségek H
Lens-Lyon V
Atalanta-Milan D
Palermo-Juventus V
Sevilla-Real Madrid D
20082.285
Véleményeket várok
Szerintem meg a Valencia meccs lesz húzós!nagyi írta:hátazért csak nem tudom leküzdeni a tippmix iránti vágyam![]()
mára:
BATE Boriszov-Everton V
Bremen-Ath. Bilbao H
Sahtar Doneck-Partizan Belgrad H
PSV-CFR Cluj H
Valencia-Genoa D ()
200~3000HUFnágel.
nagyi írta:hátazért csak nem tudom leküzdeni a tippmix iránti vágyam![]()
mára:
BATE Boriszov-Everton V
Bremen-Ath. Bilbao H
Sahtar Doneck-Partizan Belgrad H
PSV-CFR Cluj H
Valencia-Genoa D ()
200~3000HUFnágel.
Shirocco írta:Slavia Prága - Lille X
Dinamo Bucharest - Panathinaikos X
Anderlecht - Ajax X
én egy ilyenre gondoltam ma estére...21,65ös odds,vélemények?a dinamo helyett mondjuk várok jobb meccset ha esetleg vki tud!(én kb olyan 40ezer ft-t pluszba vagyok bwin-el és tippmixel együtt)
Szerintem meg 4-5 meccset összekötni kevesebb, mint 2-es össz oddsra nem jó ötlet. Erre mondom én hogy öt papírformából egy "mindig" elmegy. De ha csak minden második szelvény megy el, akkor is csak pénzednél vagy. (10 meccsből ez 9 találatot jelent!!!) És mivel a labda gömbölyű, egy meglepi könnyen előfordul. Szerintem az esetek 60%-ában a legkisebb odds-ú eredmény születik (nem csak a papírformáról beszélek, hanem az összes lehetséges eseményről), de én valahogy a maradék 40%-ból bele-bele rakok egyet. Abban pedig biztos vagyok, hogy akinek a nyertes szelvényeiről tudunk, annak a nyeretlenjeiről szó sem esik. Peresze lehet egy nyerő széria, de hosszú távon ez biztos nem kifizetődő! A bundáról meg ne is beszéljünk. Hány eset volt már nagy ázsiai fogadóknál, de konkrét hazai példát is tudok. (az a baj, hogy nekem későn szóltaksenzu írta:Nagyjából ahogy Fernando írta.
Necces meccseket csak kis téttel, valami normális szorzót összehozva, papírforma meccsekre viszont rátolom a nagyobb tétet.
Hétvégén a Manchesterre, Feyenoordra, Barcelonára és Bayernre simán megteszek vagy 6 ezret (1.9es odds)
totálisan egyetértek, bár nekem még soha egy sem jött be, igaz mindegyiket csak 200as téttel játszomFernando írta: Én több okból is játszok:
1. vonz a nyeremény
2. élvezem mikor izgulhatok a szelvényem miatt
Azért ez nem így van. Nem egy embert ismerek aki hosszútávon is nyereségesek a tippmixxel. Náluk általában a nyerő taktika a magas tét kis oddsra. Tehát teszem azt hogy 5k,10k raknak meg szelvényenként kb össz 1,5 oddsra. Így nem nyernek sokat a téthez képest de 5szelvényből általában 3-4 bejön.haze71 írta:Szerinted mi az oka annak, hogy az elmúlt évelben csak úgy jönnek elő a semmiből az internetes fogadó irodák? Ez hatalmas pénzt hoz, csak nem a fogadónak. Ráadásul a fogadóirodák "támogatják" a klubokat. Ha a papírforma jön be, nem lenne nyereséges a "cég", ergo nem tudnának egyesületeket támogatni. Szerintem egy két bunda mindíg van. Bár szerintem normál esetben is nehéz 5 vagy több meccset hosszú távon eltalálni. Úgyhogy nyermény reményében ne játssz, csak a játék kedvéért. Ezen nyerni nem lehet. Akkor inkább tedd meg a ruletten a pirosat az összvagyonoddal, aztán vagy megkétszerezed, vagy mind elbukod.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.
Őszintén: megéri játszani Tippmix-et? szerk.: úgy értem: a többségnél ez függőség, vagy tényleg van haszna?
Szerinted mi az oka annak, hogy az elmúlt évelben csak úgy jönnek elő a semmiből az internetes fogadó irodák? Ez hatalmas pénzt hoz, csak nem a fogadónak. Ráadásul a fogadóirodák "támogatják" a klubokat. Ha a papírforma jön be, nem lenne nyereséges a "cég", ergo nem tudnának egyesületeket támogatni. Szerintem egy két bunda mindíg van. Bár szerintem normál esetben is nehéz 5 vagy több meccset hosszú távon eltalálni. Úgyhogy nyermény reményében ne játssz, csak a játék kedvéért. Ezen nyerni nem lehet. Akkor inkább tedd meg a ruletten a pirosat az összvagyonoddal, aztán vagy megkétszerezed, vagy mind elbukod.Mikaos írta:Érdeklődnék és őszinte válaszokat kérnék.