Segítség kéne
Hát ha már telefon és érintőképernyős, felsőkategória, akkor iPhone 3G/GS-t és HTC-ket érdemes megnézni. iPhone szerintem teljesen jó, lehet valaki úgy gondolja h csak nagy körülötte a hype (ami tény), de emellett megbízható, gyors telefon és minden tényleg szükséges funkció megvan benne, plusz ott az AppStore, ami elég garanciát jelent a minőségi fejlesztésekre.
HTC-ket meg szintén érdemes kézbe venni, azokat komolyabbnak tartom iPhone-nál, talán jobbnak is, bár azt még nem használtam huzamosabb ideig.
HTC-ket meg szintén érdemes kézbe venni, azokat komolyabbnak tartom iPhone-nál, talán jobbnak is, bár azt még nem használtam huzamosabb ideig.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Nem tud valamelyikőtök egy olyan oldalt, legyen az torrent, vagy bármi, ahonnan le tudnám tölteni Guradiola BL-döntő előtt készíttetett motivációs videóját normális kép és hangminőségben? A tv3 csatorna műsörára tűzte, youtube-n is fent, van...mrá csak letölteni szeretném...és youtube-ról gyenge a minősége...
Előre is köszönöm!
Nem tud valamelyikőtök egy olyan oldalt, legyen az torrent, vagy bármi, ahonnan le tudnám tölteni Guradiola BL-döntő előtt készíttetett motivációs videóját normális kép és hangminőségben? A tv3 csatorna műsörára tűzte, youtube-n is fent, van...mrá csak letölteni szeretném...és youtube-ról gyenge a minősége...
Előre is köszönöm!
- Rajmó
- Capitá del Barça
Sziasztok!
El szeretném adni az 1 éves MSI laptomomat , csak azt nem tudom, hogy mennyi lenne rá a reális ár..
1 éves, megkímélt állapotban, sajnos gari már nincs rajta.
Utánanéztem, most újonnan 100k, én olyan 75-80-ra gondoltam.
Szerintetek reális?
El szeretném adni az 1 éves MSI laptomomat , csak azt nem tudom, hogy mennyi lenne rá a reális ár..
1 éves, megkímélt állapotban, sajnos gari már nincs rajta.
Utánanéztem, most újonnan 100k, én olyan 75-80-ra gondoltam.
Szerintetek reális?
Hello!Perrero írta:flac kiterjesztést mivel tudok lejátszaniolyan kéne ami mp3al is boldogul, hogy ne kelljen mindig váltogatnom
Foobar2000, egyértelműen a legjobb. Semmi csicsa, mégis szinte mindent tud. De ha például kmplayerrel szoktál videókat nézegetni, akkor azzal is hallgathatod a flac-t, elbír vele. De mindenképpen a foobart ajánlom.
Ja, winamphoz is van plugin, ha az megfelel. Bár a foobar jobb. Mindjárt keresek linkeket, bár sztem te is találnál.
Én ezt a verziót használom, hiba nélkül működik xp sp3 alatt:
http://download.oldapps.com/Foobar/foob ... .9.6.2.exe
(Elvileg vistán is mennie kéne.)
Vagy winamp plugin:
http://www.winamp.com/plugins/download/131643
Egyébként én foobart használok minden zenéhez. A winampot töröltem, mert nincs rá szükség, meg a foobar jobb is. Winamp után kicsit fura a kezelőszerv, meg az egész kinézetre, de meg lehet szokni hamar.
Egyébként meg ha kevésbé lennél lusta, akkor google-ben mindent megtaláltál volna... Annak idején én is magamnak kerestem mindent. Láttam .flac fájlokat, azt sem tudtam, mi az. Mindent magam kerestem meg... Szóval ha ide tudtál írni két sort, beírhattad volna google-be, hogy flac... Az első két találatból mindent meg is tudtál volna a dologról.
flac
-
- Capitá del Barça
Perrero írta:flac kiterjesztést mivel tudok lejátszaniolyan kéne ami mp3al is boldogul, hogy ne kelljen mindig váltogatnom
Üdv!
Az úgy nem jó ha átkonvertálod mp3-ba vagy akármi másba amit le tudsz játszani?
Mondjuk találtam neked egyet : http://www.bestfreewaredownload.com/dow ... pxvmp.html
Remélem jó

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, ha hosszú távon tervezel és minőségi telefont szeretnél, akkor szerintem az érintőképernyők (minden szempontból) királya elsöprő fölénnyel a Blackberry Storm (2). Az én kezemben megfordult pár ezer darab főként az első verzióból, annak az Operációs rendszere és a processzora nem volt igazán szinkronban, s még jó néhány hiba merült fel, de ahhoz képest szépen összerakták a magyar kollégák, az új kiadás pedig számomra egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, rengeteget finomítottak rajta, persze minden telefonnak vannak gyenge pontjai. Az egyetlen vetélytárs iPhone inkább csak divat és a külsőség a lényeges, no meg a PR, ugyanez mondható el a kismárkákról, LG, Samsung, de ők nem is akartak és nem is tudnának megváltó készüléket olcsón az emberek kezébe adni, a Sony még nem tudott, vagy akart ebben a kategóriában maradandót alkotni, a Nokia pedig nem nyújt akkora élményt és mindig is nagyobb volt a füstje, mint a...
Azért ezek a telefonok nem az én zsebembe valóak, megbízhatóságuk és élettartamuk meg sem közelít mondjuk egy C902-t.
Egyébként érdemes egy viszonylag objektív telefonokkal foglalkozó oldalt átböngészni, de ez term. telefon vásárlás előtt.
Akik IE-t használnak, azok számára érdemes lenne utánaolvasni, hogy vajon miért nem kerül bele a W7 európai verzióiba, na és egy-két összehasonlító írást is át lehet futni, annyit megér.
Azért ezek a telefonok nem az én zsebembe valóak, megbízhatóságuk és élettartamuk meg sem közelít mondjuk egy C902-t.
Egyébként érdemes egy viszonylag objektív telefonokkal foglalkozó oldalt átböngészni, de ez term. telefon vásárlás előtt.
Akik IE-t használnak, azok számára érdemes lenne utánaolvasni, hogy vajon miért nem kerül bele a W7 európai verzióiba, na és egy-két összehasonlító írást is át lehet futni, annyit megér.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Capitá del Barça
Az lenne a problémám, hogy valószínűleg ellopták a steam accountomat
A kérdésem az lenne , hogy valaki akinek van annak nem használhatnám addig amíg nem jön meg hozzá újra a kedve? Tudom hogy hiába írom le, de meg lehet bennem bízni
Nagyon-nagyon megköszönném ! 

- ..:Poldi:..
- Banner mester
Köszi. Lehet leszedem, mondjuk a firefox kárára akkor. mert 4 böngésző nem tudom mennyire finom egymás mellettgonosz írta:Hát az Opera-t meg én nem ismerem. A Safari 4-et egy hozzáértő ismerősöm ajánlotta, Apple böngésző, igen. Én használtam egy rövid dieig Firefoxot és hosszabb ideig IE-t tudom, hogy az előbbi a gyorsabb, de a felülete és a kezelhetősége miatt nekem mindig az utóbbi tetszett jobban. Olvastam teszteket a Safari és a másik kettő böngésző összehasonlításával, mindegyik az új Safarit hozta ki jobbnak. Nekem laptopom van és már nem mai gyerek, uh számít a böngésző sebessége, nem vet fel a memória, így jobb böngészővel látványosan gyorsabb a netem. Eddig a Safari a legjobb. Remélem segítettem Jah! És minden megvan benne, amit tudsz csinálni az IE 8-al is...:Poldi:.. írta:Én Opera-t használok, miután a firefoxom állandóan összeomlott![]()
Safari 4-et nem ismerem, milyen am.? iPhone-on safari vande hát az tök más.. és vannak benne ilyen kiegészítők mint az operában meg a firefoxban?

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Minek kell ehhez Enrique? Fogod a kép linkjét és beteszed.Lionel85 írta:Szeretném megkérdezni, hogy Enrique mikor lesz elérhető, mert pár napja kértem tőle egy usebart, de még nem válaszolt. Ha más tudna nekem betenni userbart, akkor nem várnék Enrique-re. Köszi.

@Titinho: attól függ hogy milyen elvárásaid vannak. Én nyáron vettem egy LG KU990 Viewty-t 30k-ért, és sztem teljesen megérte. Igaz hogy nem egy okostelefon, de nem is volt arra szükségem.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szeretném megkérdezni, hogy Enrique mikor lesz elérhető, mert pár napja kértem tőle egy usebart, de még nem válaszolt. Ha más tudna nekem betenni userbart, akkor nem várnék Enrique-re. Köszi.
Haverom elvileg ma vesz egy Nokia 5800 Xpressmusicot, pár nap múlva el tudom mondani a véleményétTitinho írta:Nekem telóval kapcsolatban lenne egy kérésem.
Ajánljatok már egy pár érintőképernyős telót, aki például használ valamilyen félét annak mik a tapasztalatai, meg ilyenek.
- Titinho
- Director del Fútbol
Nekem telóval kapcsolatban lenne egy kérésem.
Ajánljatok már egy pár érintőképernyős telót, aki például használ valamilyen félét annak mik a tapasztalatai, meg ilyenek.
Egyébként én nagyon Samsung párti vagyok, de jöhet más is, ha tényleg jó a teló.
Az új Samsung JET és a Samsung i900 Omnia az már felsőkategória nekem árban, de ezeken kívül melyik teló éri meg? Leegyszerűsítve a kérdést: Szerintetek melyik ezeken kívül a legjobb ilyen teló? Tapasztalatok vagy olvasottak alapján kérdezném.
Az is mindegy, hogy melyik szolgáltatónál vagy pl. kártyafüggetlen-e esetleg.
Köszönöm előre is.
Egyébként én nagyon Samsung párti vagyok, de jöhet más is, ha tényleg jó a teló.

Az új Samsung JET és a Samsung i900 Omnia az már felsőkategória nekem árban, de ezeken kívül melyik teló éri meg? Leegyszerűsítve a kérdést: Szerintetek melyik ezeken kívül a legjobb ilyen teló? Tapasztalatok vagy olvasottak alapján kérdezném.
Az is mindegy, hogy melyik szolgáltatónál vagy pl. kártyafüggetlen-e esetleg.
Köszönöm előre is.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Jugador d'estrella
Hát az Opera-t meg én nem ismerem. A Safari 4-et egy hozzáértő ismerősöm ajánlotta, Apple böngésző, igen. Én használtam egy rövid dieig Firefoxot és hosszabb ideig IE-t tudom, hogy az előbbi a gyorsabb, de a felülete és a kezelhetősége miatt nekem mindig az utóbbi tetszett jobban. Olvastam teszteket a Safari és a másik kettő böngésző összehasonlításával, mindegyik az új Safarit hozta ki jobbnak. Nekem laptopom van és már nem mai gyerek, uh számít a böngésző sebessége, nem vet fel a memória, így jobb böngészővel látványosan gyorsabb a netem. Eddig a Safari a legjobb. Remélem segítettem Jah! És minden megvan benne, amit tudsz csinálni az IE 8-al is...:Poldi:.. írta:Én Opera-t használok, miután a firefoxom állandóan összeomlott![]()
Safari 4-et nem ismerem, milyen am.? iPhone-on safari vande hát az tök más.. és vannak benne ilyen kiegészítők mint az operában meg a firefoxban?
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Firefox-tól miért fagy ki a géped?palesz77 írta:Hali. Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok otthon bejelentkezni a fórumra. (Most suliból írok). Már 2 hete nem sikerül internet explorerrel bejelentkezni, a firefoxtól meg a többitől meg befagy a gép. Most suliban firefoxxal jelentkeztem be... Lehet, hogy az explorerrol van a hiba? Valaki aki ért ehhez írjon majd be a fórumra, otthon meglesem

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hali. Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudok otthon bejelentkezni a fórumra. (Most suliból írok). Már 2 hete nem sikerül internet explorerrel bejelentkezni, a firefoxtól meg a többitől meg befagy a gép. Most suliban firefoxxal jelentkeztem be... Lehet, hogy az explorerrol van a hiba? Valaki aki ért ehhez írjon majd be a fórumra, otthon meglesem
Nekem már egy éves az xbox360-om, és nem volt még semmi baja. Igaz nem is gyilkolom szét. Hetente 1-2-szer használom. Olvasni olyan cikkeket, hogy túlmelegszenek, meg 3 ledes hiba. Ilyenből tényleg sok van. De ez főleg az első gépekre volt jellemző. Ezeket már többnyire kijavították. A most piacon lévő xbox-oknál már ritkán fordul elő. Meg majd szereltethetsz bele plussz hűtést is, ha úgy érzed.barcafan0911 írta:Sziasztok. A napokban szeretnék venni egy játékkonzolt és a választásom az xbox 360 premiumra esett. Olvastam róla dolgokat amik meggyőzően hatottak rám. Filmszerű grafika, csendes (más xbox-októl eltérően), lejátsza az avi filmeket stb... Az egyetlen és legnagyobb problémám az az hogy elvileg gyorsan meghibásodnak az xbox-ok. Ez valóban igaz? Az x360 tulajdonosok véleményét várom, mit tapasztaltak a géppel kapcsolatban.
- ..:Poldi:..
- Banner mester
Én Opera-t használok, miután a firefoxom állandóan összeomlott
Safari 4-et nem ismerem, milyen am.? iPhone-on safari van
de hát az tök más.. és vannak benne ilyen kiegészítők mint az operában meg a firefoxban?

Safari 4-et nem ismerem, milyen am.? iPhone-on safari van

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Kösz a választ. Már neten ki is néztem egy jasper alaplapos gépet. Sajnos premiumot jelenleg nem lehet rendelni így végül maradt az elite. De azt mondták a színen kívül semmi különbség nincs a kettő között.barca99 írta:A mostani darabokra nem igazán jellemző. Persze ki lehet fogni hibás darabot, de szerintem nagyobb az esélye, hogy nem lesz gond vele. Plusz ugye van rá garancia. Tehát ha veszel egy új (vagy nem leharcolt, de használt) Jasper alaplapos gépet, és nem nyúzod napi 8 órákat zsinórban, akkor nagy esélye van, hogy nem lesz semmi baja.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Jugador d'estrella
Hát valami gond van a gépeddel is, amellet, hogy az IE-t én is használtam évekig, még a 8at is sokáig, nekem sokkal-sokkal jobban bejött a Safari 4. Stabilabb, sokkal gyorsabb, jobb. Azt 100x jobban ajánlom. Szóval futtass valamit, hogy megtisztítsd a géped a szeméttől, pl.: én a CCleanert használom, már régóta jól bevált. Mindent futtass: töröld ki a cookie-kat is! Aztán meg ha már úgyis takarítasz, akkor egy vírusirtás sem árt....ez csak úgy mellékesen.Puyol05 írta:üdv. óriási gondom van. eddig az IE7-et használtam, de tegnap előtt leszedtem a nyolcat, és megpróbáltam felrakni. írta hogy csinéljak biztonsági másolatot a fájlokról, de nem tettem és ezt szívtam meg. ugyan is felelepítés közben a telepítő egyszer csak megakadt és kiírta, hogy hiba lépett fel. pontosan nem tudom már... na ez a hiba ez abban nyilvánul meg, hogy: az IE fölső részét tudom használni ahova be kell írni pl hogy www.citromail.hu vagy akármit éppen, de ami a többit illet azt már nem. vagyis hogy be tudjak lépni oda azt már nem engedi. egyszerűen nem tudok írni erre a felületre. még ide sem tudok bejelentkezni, vagy éppen a youtubon sem tudok videot nézni, szóval abszolut semmit, mert nem enged írni...
valaki segítsen!!!!
szerk.: a többi böngészőt meg el sem indítja alapból a gépem. pl firefox, safari, opera...

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!