Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszú évek "hallgatása" után kint voltam a Dunakeszi ellen, de a mostani hétvége ugrik, mert dolgozom.El fanático írta:
Jársz a BSE meccseire? Csak azért kérdezem, mert én is balassagyaramati vagyok amúgy...
Jársz a BSE meccseire? Csak azért kérdezem, mert én is balassagyaramati vagyok amúgy...Krojf írta:Aztán itthon a megye III.-ban az egyszem bíró ezt miként fogja figyelni?
Szerencsétlennek elég gondot okoz ép bőrrel megúszni a meccset, nemhogy még ilyennel is foglalkozzon, ráadásul ha egy hazai játékosnak adja a 10 percet, akkor lehet, hogy azt sem éli túl.
K.
Emlékszünk amikor Real-Osasuna meccsen két jogos tizi helyett kiállították a vendégek játékosát szimulálásért?
Aztán itthon a megye III.-ban az egyszem bíró ezt miként fogja figyelni?
Nem is az,h érdekes hanem inkább hülyeség majd mindegyik ötlete sztem.
én ugyan nem vettem rész (sajnosbouba írta:Tegnap volt Arany Ászok Sörivók Kupája. Innen vett részt valaki?
Mi igen.
Itt van pár dolog:joker23 írta:Nem tudtam hova írjam ezért ide írom.
Csíkszeredába jön a Barcelona jégkorongcsapata a Kontinentális kupára.Vki tud vmit a csapatról?
néha olyan mintha, nem is a fülesből jönne a hang, hanem vhonnan mellőlemG-Jay írta:Ezt mindenki hallgassa meg! Fejhallgatóval, vagy fülessel tegyétek! Valamint csukjátok be a szemetek, lehetőleg csönd legyen nagyjából körülöttetek, akkor működik nagyon jól! Fantasztikus élmény szerintem!
http://www.youtube.com/watch?v=xxAFb8LYuxc
G-Jay írta:Ezt mindenki hallgassa meg! Fejhallgatóval, vagy fülessel tegyétek! Valamint csukjátok be a szemetek, lehetőleg csönd legyen nagyjából körülöttetek, akkor működik nagyon jól! Fantasztikus élmény szerintem!
http://www.youtube.com/watch?v=xxAFb8LYuxc
"Fájl/Adatlap/Statisztika"csababarca írta:Nem tudja valaki hogy word-ben hogyan lehet megnézni a karakterszámot?
Mi szerintem megyünk dürerbe, de azért ne éjfélkor játszanak mint Moogkabekabe írta: Sajnállak titeket! Biztos nagyot játszottak volna.
Végül úgy néz ki inkább Lovasiék koncertjén teszem tiszteletem, de a 30Y nyilván nagy bulit csinál majd a Dürer kertben.
Itt Egerben pénteken koncerteznek,remélem rendbe jön mindenki.Krojf írta: 30Y?
Nálunk Balassagyarmaton holnap lett volna koncertjük, de az egyik tag lázas állapotára hivatkozva lemondta a menedzserük a fellépést.
Remélem Nálatok már minden rendben lesz!
100 elővételes jegyet valószínűleg vissza kell váltanunk.
K.
Sajnállak titeket! Biztos nagyot játszottak volna.Krojf írta:30Y?kabekabe írta: MÁS: Megy vki innen jövő hétvégén Magyar Narancs szülinapra(főleg a szombati 30Y), illetve Kiscsillagra szombaton a Corvin Műv. Házba?
Nálunk Balassagyarmaton holnap lett volna koncertjük, de az egyik tag lázas állapotára hivatkozva lemondta a menedzserük a fellépést.
Remélem Nálatok már minden rendben lesz!
100 elővételes jegyet valószínűleg vissza kell váltanunk.
K.