2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
most??mert jelen pillanatban nem érek rá,de szeretnék...küldök PÜ-t,amikor lehet,ok??sjay írta:Valakinek nem lenne kedve ellenem játszani online?:D
Vegyél fel majd msnre (vargaakos92@hotmail.com) és ,bár mostanában kevesebb az időm játszhatunk!sjay írta:Valakinek nem lenne kedve ellenem játszani online?:D
Én szívesen játszok,mondj egy msn-címet.sjay írta:Valakinek nem lenne kedve ellenem játszani online?:D
Már rájöttem:D az alap billentyű beállításoknál az R gombot kell nyomva tartani ha az ellenfél támad és így letámadják a játékosokat.MQuC írta:sjay. Én még nem találtam meg külön játék közben gombot rá, de a csapat kezelésnél lehet konkrétan taktikát választani. Totális futball, lesre játszás, területvédekezés stb. ... Most igy lett megoldva sztem.
http://fifahungary.hu/letoltes/FIFA_10_DEMOcaskbarca írta:
danikaa10 a demoról tudnál lökni egy linket, ah lehet egy olyat ahol gyorsan tölti le?
danikaa10 írta:Nekem még nincs meg a 10, csak a demo és ott volt olyan, hogy gyors bedobás, és akkor nem mutatja, hogy odafut stb.. csak bedobja..BraunA írta:Sziasztok.
olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja -e valaki, hogy tudom kikapcsolni a meccs közbeni bejátszásokat (bedobásnál, mikor odafut az ember a vonalra, bíró mutatja a cserét..) mert azok nagyon szaggatnak, aztán mivel meccsközben van vagy 5-6-7 ilyen alkalom elég nagyon idegesít. Vagy esetleg azoknak a grafikáját mivel tudnám levenni, hogy ne legyen darabos?
köszi
Fernando írta:www.bithorlo.hu, regisztrálj és tölthetedgygerike írta:Nem hiszem el hogy senki nem tud adni 1 liket ahonna le tudom tölteni ps2-re magyarul . Többször kértem még csak válasz se volt rá hogy bocsi nem tudok semmi . Sajnálom akit kezdek idegesiteni de már én is szeretnék vele játszani és nem akkarom fölöslegesn letölteni angolul
www.bithorlo.hu, regisztrálj és tölthetedgygerike írta:Nem hiszem el hogy senki nem tud adni 1 liket ahonna le tudom tölteni ps2-re magyarul . Többször kértem még csak válasz se volt rá hogy bocsi nem tudok semmi . Sajnálom akit kezdek idegesiteni de már én is szeretnék vele játszani és nem akkarom fölöslegesn letölteni angolul
Nekem még nincs meg a 10, csak a demo és ott volt olyan, hogy gyors bedobás, és akkor nem mutatja, hogy odafut stb.. csak bedobja..BraunA írta:Sziasztok.
olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja -e valaki, hogy tudom kikapcsolni a meccs közbeni bejátszásokat (bedobásnál, mikor odafut az ember a vonalra, bíró mutatja a cserét..) mert azok nagyon szaggatnak, aztán mivel meccsközben van vagy 5-6-7 ilyen alkalom elég nagyon idegesít. Vagy esetleg azoknak a grafikáját mivel tudnám levenni, hogy ne legyen darabos?
köszi
Több, mint jó lehet, ha egy (~)2010-es játék grafikája egy 2007-es játék grafikájára hajaz.noname írta:Az új Fifa sztem egész jó lett. Nagyon hasonlít a 2007eshez mind grafika, mind irányítás szempontjából.
Akármikor megcsinálomkudu írta:Kipróbáltam a fifát, abszolút de nem jön beAlig látok valami újat a 09-hez képest, idegesít az is, hogy Iniesta arcát még most sem tudják megcsinálni. Pes újabb csapást fog rámérni...
Plusz még itt egy bug, amit tegnap játék közben rögzítettem....
http://www.youtube.com/watch?v=xcBvLF5-v0g