Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Swineherd írta:A két legújabb szerzemény Baptista és Robinho még nem is szerepelt a Madridban és még egy tétmeccs sincs a hátunk mögött ahhoz, hogy ezt monthassa bárkiBoixos írta: jön ez a legújabb "messiás", jön a másik, akit annak tartotok, csak az eredmények nem jönnek.nem jönnek az eredmények!
Tavaszi bajnok lett a csapat! Luxa-val rengeteget fejlődtünk! Gravesen biztosabb középpályát biztosított!
Jött ezenkívül a két uru, Diogo, aki nagyon tehetséges, kiváló fizikai adottságokkal rendelkező, a védelemben és a középpályán is bevethető játékos.
A másik meg P. García, aki az Osasunát a kupa döntőjébe vezette és nem véletlenül stabil kezdő a kiváló erőt képviselő uru válogatottban.
A két legújabb szerzemény Baptista és Robinho még nem is szerepelt a Madridban és még egy tétmeccs sincs a hátunk mögött ahhoz, hogy ezt monthassa bárkiBoixos írta: jön ez a legújabb "messiás", jön a másik, akit annak tartotok, csak az eredmények nem jönnek.
az a helyzet, h mostanában azért van mire terveznünk, mert jól mennek a dolgok, sőt még eredmények is vannak. igazából ti vagytok azok, akik spanoljátok magatokat, hátha attól jobb lesz. jön ez a legújabb "messiás", jön a másik, akit annak tartotok, csak az eredmények nem jönnek. momentán nincs másotok csak az a "hatalmas" múltotok, amit előszeretettel emlegettek, amikor már elfogytak az érveitek.Swineherd írta:Amit írtok, abból csupán egy dolog érződik! Magatokkal akarjátok elhihetni azt, amit szerintem ti sem hisztek igazán!
az nem olyan biztos.BlackPriest írta:nah mostmár Robinho is megvan véglegesen...mostmár csak egy két védő kéne és hawaiii![]()
Csalodtam Baptistában.Brian 20 írta:na a reál már baptistát is megvette érdekes lesz ellenük játszani. most lenne csak szükség riquelmére meg saviolára is bát igazából Henryre féltem a barcát
Én mindjárt az elején megkérdeztem tőle, hogy ő-e az. Persze ő egyből azt válszolta, hogy nem!Boixos írta:megkérdeztem a madridistán a robinho 7 srácot, h ő-e az itteni hangulatfelelős. erre ezt válaszolta:
hol is mondta, ilyen vehemensen h nem?mondtam h nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!érted nem![]()
bakker, a tegnapi krimi után próbálkozik itt...
semmi gondBlackPriest írta:Akkor bocsesz, nem tudtam
balboa7 írta:.. a Madridisták itt csak fehérrel írhatnak ám...![]()
![]()