Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Állitólag:Colos írta:Mintha a riporter a meccs elején azt mondta volna, hogy Messit megfenyegette egy csapattársa, hogy eltöri a lábát. Aztán nem fejezte be. Ti nem emlékeztek erre, vagy nem tudtok erről valamit?
Ebben igazad van, de sztem Guardiola utasítására nem vállalt be többet, nehogy Crusat meg tudjon indulniBarcaádám írta: Maxwell kezd magához térni de még több "tökösséget" várok megindulásokat cseleket lövéseket tőle, mint az interben.
szerintem Messi gondja tegnap nem C.Ronaldó volt hanem önmaga! egyszerűen nem jöttek be az első félidőben sem a cselei, sem a passzai és főleg nem a lövései! ez a főgond és ezt igazolhatja Pep kijelentése is ( ...ha boldog...) hát tegnap szemmel láthatóan nem volt az!Fernando írta:Akkor egy kis értékelés:
Nem volt egyszerű a tegnapi meccs. Több okból sem. Várható volt, hogy a fiúk picit dekoncentráltak lesznek. Az Almería egy könnyen több góllal verhető csapat, ezt tudták a fiúk is, és ezt el is raktározták magukban, ezáltal kissé félvállról vették a meccset. Emellett a hétközi BL meccs is még a lábakban érződött. És, hogy semmibe azért ne vegyem az Almeríát azért az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy egész jó napot fogtak ki. Remekül védekeztek és volt egy-egy veszélyes kontrája is a kiscsapatnak, amit ha kihasználnak szavunk nem lehet.
A játékosokról túl bőven nem írnék, hiszen senki se nyújtott kiemelkedőt, maximum magához képest. Az egyik ilyen játékos Maxwell. Remekül mozgott, segítette a támadásokat, és fontos pillanatokban szerelt. Jól játszott. Szerintem a csapat legmegbízhatóbb tagja volt Puyollal egyetemben. A másik akit kiemelnék az Pedro. Sokkal jobban nem játszott, mint ezidáig, de valahogy mégis, harciasabb volt, magabiztosabb. Ez inkább a gólja után volt rá jellemző, az első fél órában bátortalan volt. A második félidőben már ő sem igazán találta a helyét a pályán.
Ezzel szemben egy két játékos igen negatív hatást keltett bennem tegnap. Az egyik ilyen Alves. Föl le futkározott, ez eddig rendben van, küzdött-hajtott, ez is oké, de, hogy a sokak által a világ legjobb jobbhátvédének tartott (köztük szerintem is) játékos egy normálisat ne tudjon beadni... A másik, akit nem véletlen hagytam a végére, az Messi. Én nem tudom mi lett vele, a gyönyörű megmozdulásai észrevehetők voltak, mint minden meccsen, ő is harcias volt, de ritka önző játékot produkált tegnap, rengeteg esetben nem passzolt, inkább egyedül vitte bele három emberbe. Már nem először csinálja ezt, és ez inkább erre az idényre jellemző. Szerintem érzi, hogy nagy esélye van az Aranylabdára, és mindent ő akar csinálni, nehogy Ronaldo lehajrázza őt (amire marha kevés az esély, és nem azért amit most mutat Ronaldo, hanem azért, amit Messi mutatott 2009 első felében).
Megnézem még egyszer a meccset, szerintem Marquez nem játszott jól, látszott a kihagyás, (önbizalomhiány, rossz passzok), de érthető, játszani kell!Kardi írta:Nekem ez a meccs tetszett a legkevésbé eddig idén...nagyon sok labdát eladtunk. Alves rengeteget passzolt pontatlanúl, és Messi is szerintem kicsit sokat szólózott már....akinek nagyon tetszett a játéka az Marquez, ugyanis a Pique által oly kedvelt (felrohanunk támadni) dolgot csinálta, és ez által emberfölényt hozott létre a mi javunkra! Ibra végre nem passzolt minden labdát egyből tovább hanem kicsit mozgott, cselezett, esetleg lőtt is (ezis tetszett). Puyolt dicsérném meg aki megint nagyon sok labdát begyűjött hátul amire szükség is volt. Ja és ne felejtsem el Pedro gyönyörű gólt lött, így tovább! Összességében úgy gondolom, hogy ma nem játszottunk jól de hoztuk a hozni valót és a 3pontot...