Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a meccset éppen a portugál Sport TV adja élőben !Enrique21 írta:Ezt te hol látod?
kössz
Majd közvetits még!valaciBarca1 írta:A cserepadon láttam, az első féidőben, - Ronaldinhon kívül , -Messit ,-Marquezt -Sylvinhot , -Gabrit ,-és Larssont is
Félidő 0-1valaciBarca1 írta:YOKOHAMA M - FC BARCELONA 0-1
Giuy szépen elszaladt a jobb szélen , -beadott
Xavi pedig szép gólt fejelt !
www.fcbarcelona.com írta:- Yokohama Marinos - FCB. Friendly. Nissan Stadium. Tokyo, Japan (30 July)
- Shenzhen Jianlibao - FCB. Friendly. Macau Stadium. Macau (3 August)
- Sevilla - FCB. Carranza Trophy. Estadio Ramon de Carranza. Cadiz (5 August)
- Carranza Trophy. 2n game. Estadio Ramon de Carranza. Cadiz (6 August)
ezért mondomBadi írta:Mondjuk azt Van Bommel csinálta, Etoo tényleg nem ilyen gólokat szokott lőni
Menj lejjebb, katt a Free-re, majd kiírja, hogy ennyi, meg ennyi másodpercet várj és megjelenik a linkSaviola írta:OFF:Miért van az,hogy én aRapidshareről nem tok semmit leszedni?
De itt van ebben a topikban, egy kicsit hátrébb (by Balboa7)...Barcelonafan írta:Az előző meccsről nincs vidid?Xavi írta:Kedves Balboa7 utólagos engedélyeddel összefüztem a videket a tegnapi meccsröl... Remélem nem haragszol...![]()
Ja és köszi a linkeket... Még mindig tartom: Isten vagy!!!
Akkor itt van egyben:
Aarhus - Barca 0-4
Deco gólja szabadrúgásból volt, rosszul állította össze a sorfalat szerintemHenke írta:Észrevettétek hogy Eto'o nagyon régóta nem rúgott gólt? Felkészülési meccsen se... összekéne egy kicsit szednie magát, bár kemény szezon van előtte. Maxi gólja pimasz de szépen bejött, gabrié szép volt ahogy elhuzta csak nálam ront a szépségből hogy beleért a kapus:D, Larsson bebizonyitotta hogy még nem öreg, és szépen vette át a labdát, deco-ét nem játsza le nekem:DD
Az előző meccsről nincs vidid?Xavi írta:Kedves Balboa7 utólagos engedélyeddel összefüztem a videket a tegnapi meccsröl... Remélem nem haragszol...![]()
Ja és köszi a linkeket... Még mindig tartom: Isten vagy!!!
Akkor itt van egyben:
Aarhus - Barca 0-4