DigiSport adja majd TV-ben.stef.lev írta:Nem tudja valaki megmondani h hol lehet majd nézni este az Urugay-Argentína vb selejtezőt?
Neten, meg myp2p, vagy rojadirecta.

DigiSport adja majd TV-ben.stef.lev írta:Nem tudja valaki megmondani h hol lehet majd nézni este az Urugay-Argentína vb selejtezőt?
nem az ördögöt látom, egyszerűen csak nem értek egyet. nem ilyenek a zsenik, csak bizonyos zsenik. messi például nem, ha nem is megy neki annyira a játék (ilyen mindenkivel van), akkor is nagyon hajt.matyi25 írta:Légyszíves gondolkozz mielőtt ilyeneket írsz. Ha megnézted volna ez bőven a meccs előtt volt elküldve, tehát még nem tudtam hogy fog muzsikálni a meccsen. Valamint ez nem fikázás messire, egyszerűen ilyen, ilyenek a zsenik.chi omega írta: messi brilliánsan kezdte a szezont, hagyjuk már ezt a mosolygós hülyeséget. ez volt az első meccse, amikor nem adott sem assistot, és nem lőtt gólt sem, de még így is ő állt hozzá a legközelebb pedrot kivéve. a motivációjával semmi gond, minden meccsen hajt ezerrel. fossa a gólokat, a gólpasszokat, és tarthatatlan.
Nem kell mindenben ördögöt látni...
LPKeke írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... tt-2003075
Elég vicces kis hír. Nem hinném hogy a Barca annyira amatőr klub lenne hogy úgy hosszabbít szerződést, hogy tudja hogy szabályellenes...kíváncsi vagyok a Fifpro mit mondott amikor CR-t horribilis összegért vásárolta a Margit.
Még az átigazolási időszak elején kérdezték Perezt Messi szerződtetéséről, és ő azt mondta, nem kizárt, ugyanis Spanyolországban van kivásárlási ár. Szóval ha Perezen múlna, ő adott volna 150 milliót érte. Persze amig Messi maradni akar, addig 50 cent is lehetne a kivásárlási ára, de ha egyszer ne adj Isten meg gondolná magát, akkor azért jól jöhet. Bár ez utóbbi lehetőség elég valószinűtlen.Még Pérez sem adna ki szerintem 150 milliót egy játékosra,
De ahhoz a játékossal is meg kell egyezni, márpedig ha Messi nem akar menni a Citybe,akkor nem is fog és nem hiszem, hogy ez lenne élete álma. Azt mondta,h akkor megy el, ha elzavarják, kétlem, hogy ezt a barca valaha is megtenné.Tano72 írta:ez így van...csak azzal nem értek egyet, hogy felesleges volt felemelni az árát... hiszen a City a 300 milliót se sajnálta volna érte, ár idén....és ha annyira nagyon meg akarják szerezni, nekik a pénz nem hátrány.Lionel85 írta:Cruyff hozzászólásához csak annyit Messivel kapcsolatban, hogy szerintem a hosszú távú szerződés nem olyan katasztrófa, Messi nem Ronaldinho, nem Figo, ő saját nevelésű játékos, a motivációja mindig meglesz ebben a klubban, mert tulajdonképpen a Barça családnak köszönheti, hogy ott tart, ahol. Ezt már ő is számtalan alkalommal hangoztatta, annyi mindent kapott a Barcelonától, hogy nem győz hálálkodni a klub felé. Én nem gondolom, hogy sok lenne a 2016-os szerződés, viszont a kivásárlási összeget tényleg fölösleges volt felemelni 250 millióra. Még Pérez sem adna ki szerintem 150 milliót egy játékosra, ami ugye Messi előző kivásárlási díja volt. Ráadásul Leo nem menne csak úgy a nagy riválishoz, mert Pérez virította a pénzt. Messi azon kevesek közé tartozik, akik ismerik a klubhűség fogalmát.
ez így van...csak azzal nem értek egyet, hogy felesleges volt felemelni az árát... hiszen a City a 300 milliót se sajnálta volna érte, ár idén....és ha annyira nagyon meg akarják szerezni, nekik a pénz nem hátrány.Lionel85 írta:Cruyff hozzászólásához csak annyit Messivel kapcsolatban, hogy szerintem a hosszú távú szerződés nem olyan katasztrófa, Messi nem Ronaldinho, nem Figo, ő saját nevelésű játékos, a motivációja mindig meglesz ebben a klubban, mert tulajdonképpen a Barça családnak köszönheti, hogy ott tart, ahol. Ezt már ő is számtalan alkalommal hangoztatta, annyi mindent kapott a Barcelonától, hogy nem győz hálálkodni a klub felé. Én nem gondolom, hogy sok lenne a 2016-os szerződés, viszont a kivásárlási összeget tényleg fölösleges volt felemelni 250 millióra. Még Pérez sem adna ki szerintem 150 milliót egy játékosra, ami ugye Messi előző kivásárlási díja volt. Ráadásul Leo nem menne csak úgy a nagy riválishoz, mert Pérez virította a pénzt. Messi azon kevesek közé tartozik, akik ismerik a klubhűség fogalmát.
Légyszíves gondolkozz mielőtt ilyeneket írsz. Ha megnézted volna ez bőven a meccs előtt volt elküldve, tehát még nem tudtam hogy fog muzsikálni a meccsen. Valamint ez nem fikázás messire, egyszerűen ilyen, ilyenek a zsenik.chi omega írta: messi brilliánsan kezdte a szezont, hagyjuk már ezt a mosolygós hülyeséget. ez volt az első meccse, amikor nem adott sem assistot, és nem lőtt gólt sem, de még így is ő állt hozzá a legközelebb pedrot kivéve. a motivációjával semmi gond, minden meccsen hajt ezerrel. fossa a gólokat, a gólpasszokat, és tarthatatlan.
Szerintem az egész csapat kicsit lazsált a kelleténél, főleg a második félidőben. Bár így is kínosan nagy volt a labdabirtoklási arány a Barcelona számára, de a támadójáték hagyott némi kivánnivalót maga után.danikaa10 írta:Rég láttam ilyen haloványnak Messit, na de belefér.
bocs, tényleg. szóval az európai szuperkupában, na.gygerike írta:Sztem annak nincs visszavágója, de nem ez a lényeg hanem az hogy téll harcol minden labdáért és oda teszi magát akkor is ha formán kivül van.chi omega írta:európai szuperkupa visszavágóját
Sztem annak nincs visszavágója, de nem ez a lényeg hanem az hogy téll harcol minden labdáért és oda teszi magát akkor is ha formán kivül van.chi omega írta:európai szuperkupa visszavágóját
cseppet sem érzem hangulatembernek messit. maximum annyira, mint akárki mást. ha nem megy neki, akkor is harcol, akkor is hasznos. pep azt is mondta róla, hogy "ő sosem játszik rosszul, annál jobb, hogy ezt megengedhesse magának". és tényleg, nagyon ritkán rossz. max magához képest.matyi25 írta:Kint a főoldali cikkben milyen jól megfogalmazza Pep Messi emberi mivoltát -- "A lényeg, hogy jól érezze magát, és hogy a csapat szeresse, és ez az, ami engem érdekel. .....
Azt akarom, hogy mosolyogjon, mert ha mosolyog, minden könnyebb…”
Ebből kiderül, hogy Messi azért hangulatember valamelyest. Mert valljuk be néha vannak meccsei amikor alig látni. Ezért is mondja róla pep, hogy ha mosolyog minden könnyebb... Tehát ha mosolyog biztos jó a kedve és így a játék is jól fog neki menni... és úgy könnyebb minden..
messi brilliánsan kezdte a szezont, hagyjuk már ezt a mosolygós hülyeséget. ez volt az első meccse, amikor nem adott sem assistot, és nem lőtt gólt sem, de még így is ő állt hozzá a legközelebb pedrot kivéve. a motivációjával semmi gond, minden meccsen hajt ezerrel. fossa a gólokat, a gólpasszokat, és tarthatatlan.danikaa10 írta:Mint Ronaldinhonál. Ha mosolygott meccs előtt, tudtuk nagy zsugákat láthatunk. Most már nem mosolyog úgy meccsek előtt.matyi25 írta:Kint a főoldali cikkben milyen jól megfogalmazza Pep Messi emberi mivoltát -- "A lényeg, hogy jól érezze magát, és hogy a csapat szeresse, és ez az, ami engem érdekel. .....
Azt akarom, hogy mosolyogjon, mert ha mosolyog, minden könnyebb…”
Ebből kiderül, hogy Messi azért hangulatember valamelyest. Mert valljuk be néha vannak meccsei amikor alig látni. Ezért is mondja róla pep, hogy ha mosolyog minden könnyebb... Tehát ha mosolyog biztos jó a kedve és így a játék is jól fog neki menni... és úgy könnyebb minden..
Ez azért túlzás.szten ugy az egész világ történelemben nála jobb játékos nem létezett
Ő is ember. Nem játszhat és nem teljesithet minden mecsen a toppon.danikaa10 írta:Rég láttam ilyen haloványnak Messit, na de belefér.
Tipikus olyan meccs volt ez amikor nem mosolygott messi meccs előtt...És azthiszem ezek után többet mondanom sem kell...danikaa10 írta:Rég láttam ilyen haloványnak Messit, na de belefér.
Ez hü.lyeségRonaldinhóval az volt a baj, hogy egysíkú volt a játéka és 2 év alatt mindenki kiismerte, aki szembekerült vele.