Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most már biztos, hogy nem az!Zsolti írta:ne a brazil fociból indulj már ki!
ott mindenki támad...ot csak tkp-k vannak,habár most kezdenek felbukkanni a labdaszerzők is.pl a trikolorban az a hosszúhajú gyerek.na ő labdaszerz,de baptista az nem az.
Elég sokat nézem a dél-amerikai meccseket már egy jó ideje! Nagyon látványosan játszanak!Badi írta:gondolom minden sao paolo meccset figyelemmel követszSwineherd írta:Sao Paulo!Badi írta:Hol láttad te őt annyit (és úgy) védekezni? Mert hogy a Sevillában nem az biztos
gondolom minden sao paolo meccset figyelemmel követszSwineherd írta:Sao Paulo!Badi írta:Hol láttad te őt annyit (és úgy) védekezni? Mert hogy a Sevillában nem az biztos
jó bevallom,doigo sztem sem olyan rossz,csak nem éppen a leggyorsabb játékos meg vannka fura megoldásai.pl:river-trikolor,na ott égnek állt neg 1X a hajam mert imádom a rivert és az a diogo amiket ott mvűvelt,háátt,de összességében vannak jó pillanatai,de majd meglátjuk,hogy ez a gyorsabb foci hogyan fexik majd neki..de pablo garcia viszont többet van eltiltva,mint amikor nincs,meg amugyis egy nagy favágó.Swineherd írta:látom még mindíg a csatárnál tartaszZsolti írta:végülis tényleg eddig tök ésszerűen igazoltok.két márkás urugváji,meg két csatár.hát én nem tudom,hogy hol van ebben a logika,ha egyáltalán van benne!![]()
Diogo a River legjobb védője volt, te meg csak ismered, ha már argentín fan vagy
látom még mindíg a csatárnál tartaszZsolti írta:végülis tényleg eddig tök ésszerűen igazoltok.két márkás urugváji,meg két csatár.hát én nem tudom,hogy hol van ebben a logika,ha egyáltalán van benne!
Perez már csak a pénzt adja végreZsolti írta:ha annyit védekezne,akkor nektek nem kellene.Swineherd írta: mind1, hidd azt, hogy nem tud védekezni, nem vkp ez tény.....kb annyit védekezik, mint Gerrard a Poolban....
Pontosan azt írtam, hogy Rivaldo is annyira volt csatár, mint Pista most! Attól még, hogy néha játszott csatárt, nem volt az Rivaldo sem... ennyi...balboa7 írta:...Swin!
...hát neked is vannak érdekes tényeid!?
...még régebbről írtad, hogy Baptista olyan mint Rivaldo volt, nem kifejezetten csatár, hanem középpályás..
...és írtad hogy Pista nagyon sokat fog majd védekezésben nyújtani..
...nos te láttad valaha Rivaldot védekezésben tevékenykedni? - hát, mer én nem igen...
mind1, hidd azt, hogy nem tud védekezni, nem vkp ez tény.....kb annyit védekezik, mint Gerrard a Poolban....Badi írta:Swineherd írta: Nem lennél jó edző Zsolti![]()
-----------------Casillas-------------
Diogo----Helguera---Woody----RC
---------------Gravesen------------
Beckham-------Pista--------Zizou
-------Ronaldo------Robinho-----
Ennyi védekező emberrel egy komoly csapat ellen nem mentek semmire. és ne gyere azzal hogy bappista vkp me nem az![]()
figyelj öreg!láttad már azt a gyereket?a ropi combosnak olyan görcsöt kötne a lábára,hogy öröm lenne nézni.ronyáldót úgy lefutja,hogy öröm lenne nézni.baptistánál sokkal jobb labdákat osztogat.robinnyónél meg sokkal hasznosabban játszi.ugyanis messi nem olyan önző....Swineherd írta: leginkább az uccsó mondatmessitől
![]()
![]()
Swineherd írta: Nem lennél jó edző Zsolti![]()
-----------------Casillas-------------
Diogo----Helguera---Woody----RC
---------------Gravesen------------
Beckham-------Pista--------Zizou
-------Ronaldo------Robinho-----
lehet, hogy Zsolti állva gépezikZsolti írta:na ja,de a barca gond nékül behúzza a bajnokságot.majd figyeld meg.én anniyra biztos vagyok ebben,mint ahogy itt ülök a gép előtt.
leginkább az uccsó mondatZsolti írta:ezen meg mi a vicces?Swineherd írta:Zsolti írta:a barca olyan lex,mint tavaj erre mérget vehetsz,csak sokkal jobb,mert vettünk két jó játékost,meg visszajöttek a s érültjeink,meg Messi többet ér,mint az egész brazil válogatottatok.![]()
![]()
![]()
![]()
3embernél akkor sem fognak többen védekezni.nem értetted a lényeget!Swineherd írta:Mondjuk ide még jön egy középső védő! Meg Landzaat a kispadra...Zsolti írta:a tiéd is úgy [auto_cenzúra],ahogy van,meg az enyém is.([auto_cenzúra] nem lehet várat építeni.)lényegtelen mondjuk,mert ígyis max 3-4játékos fog komolyan védekezni.
...csal a Norbi nem a real meccs kellős közepén fog pofázni a Barcáról...Swineherd írta:Én majd Farkas katalán Norbigörényfej rémüldözéseit fogm szívesen hallgatni, hogy mi történt a barcával
![]()
![]()
Mondjuk ide még jön egy középső védő! Meg Landzaat a kispadra...Zsolti írta:a tiéd is úgy [auto_cenzúra],ahogy van,meg az enyém is.([auto_cenzúra] nem lehet várat építeni.)lényegtelen mondjuk,mert ígyis max 3-4játékos fog komolyan védekezni.